YJ ''The Doctor'' wrote:Ελα ρε Agga μου, ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ και να χαιρεσαι οσους αγαπας!!!!!!
(..αν και καθυστερημενα....)
Να 'στε καλά ρε φιλαράκιαkostas654 wrote:καθυστερημενα και εγω...πολυχρονος φιλε οτι επιθυμεις
Η βρώση και η πώση φίλε Δον είναι πιο σημαντικά όταν έπεται καγκουροσυνάντηση.....georgexj wrote:εισαστε ολοι καγκουρες.αν δεν το θυμομουνα εγω δεν θα λεγατε τιποτα.κ μιλαγατε ολη την ημερα μαζι του.κ το μονο που λεγατε ητανε για τσιπουρα λουκανικα σχαρες κ για τα αμερικανια αυτοκινητα!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Πες και συ το όνομά σου ρε πιπίδι.alex-tj97 wrote: ασχετο αλλα σας βρηκα και στο φατσοβιβλιο.καντε με αν θελετε add γιατι δεν ειμαι σιγουρος για τα ονοματα σας,μη κανω οποιον να ναι
άσε τα κόκκινα χαλιά και τις μαλακίες,georgexj wrote:να ευχηθω στον βασιλια μας καλο ταξιδι γιατι σε λιγο περνει το παπορι για πειραια κ μετα τον περιμενω ναυπλιο.κοκκινο χαλι θα του στρωσω!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
τι λέλος είσαι? εδώ είναι Κρήτη ρε!!! πολιτισμός ρε!!!!Drimon wrote:Ρε παπαρίδη Αντώνη δεν θα πας στο λιμάνι; Δεν ταξιδεύεις απόψε;
Εγώ έχω απαγορευτικό.
Drimon wrote:Ρε παπαρίδη Αντώνη δεν θα πας στο λιμάνι; Δεν ταξιδεύεις απόψε;
Εγώ έχω απαγορευτικό.
όπως πάντα ρε φίλε. τώρα θα τον μάθεις?georgexj wrote:Drimon wrote:Ρε παπαρίδη Αντώνη δεν θα πας στο λιμάνι; Δεν ταξιδεύεις απόψε;
Εγώ έχω απαγορευτικό.
δικαιολογιες!!!!