Βολτα ειπα οχι να το οδηγησετεantonisxj wrote:εσυ ρε μαλάκα θα το πάρεις προίκα. τι τρώγεσαι?kostas654 wrote:ουα θα μας το δωσεις να το οδηγησουμε![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

Αλλα σαν ''γαμπρος'' κατι θα γινει για εσενα

Βολτα ειπα οχι να το οδηγησετεantonisxj wrote:εσυ ρε μαλάκα θα το πάρεις προίκα. τι τρώγεσαι?kostas654 wrote:ουα θα μας το δωσεις να το οδηγησουμε![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
πές του ρε γιατρέ, θα μας πάρεις την κόρη, θα μας πάρεις και τ'αμάξι? μα πώς την είδες ρε κολητέ? ο μαμάω του πλανήτη?YJ ''The Doctor'' wrote:Βολτα ειπα οχι να το οδηγησετεantonisxj wrote:εσυ ρε μαλάκα θα το πάρεις προίκα. τι τρώγεσαι?kostas654 wrote:ουα θα μας το δωσεις να το οδηγησουμε![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Αλλα σαν ''γαμπρος'' κατι θα γινει για εσενα
μα καλά χαζός είσαι?kostas654 wrote:βλεπεις οτι ο γιατρος θελει να με κανει γαμπρο του για να πιασει την καλη...θελεις να σε κανουμε κουμπαρο...και θα ειμαστε μια γαματη οικογενεια
antonisxj wrote:μα καλά χαζός είσαι?kostas654 wrote:βλεπεις οτι ο γιατρος θελει να με κανει γαμπρο του για να πιασει την καλη...θελεις να σε κανουμε κουμπαρο...και θα ειμαστε μια γαματη οικογενεια
εμένα θα με υιοθετήσει.
θα έχω περισσότερα προνόμια απ'ότι εσύ.
επίσης θα του βάζω λόγια για'σένα
και αν τολμίσεις και πηράξεις την αδερφήμου, θα σε σαπίσω στο ξύλο.
Ευχαριστω ρε αξεπεραστε Δον αλλα εχω ακομη...δεν ξεμπερδεψα...απλα εμπρος πηρε, μεχρι να τσουλισει ( και να τσουλισει σωστα) εχουμε ακομη ποοοοολυυυυυυ δρομο.....georgexj wrote:Μπράβο ρε γιατρε!!σε χαίρομαι αλλα πιο Πολυ σε χαίρομαι γιατί ξεμπερδεψες!!!![]()
![]()
![]()
![]()
YJ ''The Doctor'' wrote:
το βαλαμε και εμπρος![]()