Καγκουρο video & φωτο

Forum rules
Η είσοδος απαγορεύεται σε όλους πλην αυτών που αναγνωρίζουν εαυτόν ως κάγκουρα και δέχονται το χιούμορ
lker

Re: Καγκουρο video & φωτο

Post by lker »

:shock: :lol: :lol: :lol: Γαμάτο! Λίγο ακόμη και θα σε πέρναγε από πάνω :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :mrgreen:
Να περνάτε πάντα έτσι καλά με τους επίτιμους :lol: :lol: :lol:
Είμαι και εγώ από το Τζιτζικόνι ...
B.R.A.T. ... the original ...
Always groovin 4WD moving

http://www.youtube.com/watch?v=TpqueuIiWZk
antonisxj

Post by antonisxj »

lker wrote::shock: :lol: :lol: :lol: Γαμάτο! Λίγο ακόμη και θα σε πέρναγε από πάνω :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :mrgreen:
νάσαι καλά.
πραγματικά με κάτι τέτοιες σαχλαμάρες περνάμε ωραία.
να ρωτήσω κάτι ρε φιλαράκι?
Που είναι το τζιτζικόνι?
if it doesn't break, fix it until it does
St. Tselios

Post by St. Tselios »

Κάγκουρα...βλεπω πως οτι μακακια σας ερθει στο μυαλο την κανετε...
Δεν παιζεστε με τιποτα... :lol: :lol: :lol:
Image
antonisxj

Post by antonisxj »

γιαυτό είμαι ο Βασιλιάς κάγκουρας ρε! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
lker

Post by lker »

antonisxj wrote:
lker wrote::shock: :lol: :lol: :lol: Γαμάτο! Λίγο ακόμη και θα σε πέρναγε από πάνω :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :mrgreen:
νάσαι καλά.
πραγματικά με κάτι τέτοιες σαχλαμάρες περνάμε ωραία.
να ρωτήσω κάτι ρε φιλαράκι?
Που είναι το τζιτζικόνι?
Μεγάλε Βασιλειά των Κάγκουρων τη συζήτηση αυτή την έχουμε ξανακάνει (σελ.16 Cherokee XJ vs Wrangler) :lol: :lol: :lol: !!! Η ταπεινότητά μου όμως δεν μπορεί να αρνηθεί την απάντηση στην μεγαλειότητά σου μιας και σε θέλουμε ακμαίο και μακριά από κουραστικές διαδικασίες :lol: :lol: :lol: Οπότε εξηγούμαι αντιγράφοντας από εκεί:

Λίγα χιλιόμετρα μετά τους Γαργαλιάνους :lol: :P :lol: :mrgreen:

Και για να σοβαρευτούμε ... είναι ο μοναδικός ελεύθερος πλανήτης του διαγαλαξιακού συστήματος ΜΜτ (Μεγάλη Μυρμηγκάνα μείον το τζιτζικόνι) ... Οι κάτοικοί του αρνούνται να ακολουθήσουν τη δουλική ζωή της Μυρμηγκάνας και ιδιαίτερα την τροφή που τους παρέχεται ως αντάλλαγμα για τις καταναγκαστικές υπηρεσίες τους ... τη γνωστή σε όλους μας ... μυρμηγκόλα :evil:
Εδώ και πολλά χρόνια γίνεται μια δόλια προσπάθεια κατάκτησης του πλανήτη μας ... αντιστεκόμαστε όμως ... χοροί, μουσική, νέκταρ και διαλεκτική είναι τα όπλα μας ... Μέχρι στιγμής εχουμε αποκρούσει πολλές επιθέσεις παίρνοντας μάλιστα τους στρατιώτες του αντίπαλου δεους με το μέρος μας ... με τόσα γκομενάκια τσίτσιδα και αλανιάρικα ποιος ν αρνηθεί άλλωστε :lol: :lol: :lol: ... Προσφάτως τη φιλοσοφία μας ασπάστηκε μέχρι και ο Πρίγκηπας της Μυρμηγκάνας με τον οποίο μάλιστα οργανώνουμε μουσικό πραξικόπημα έτσι ώστε να ελευθερώσουμε ολα τα αδέρφια του διαγαλαξιακού μας συστήματος με μοτό μας το : "Sex - Νέκταρ - Rock n roll" :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Θα σας κρατάω ενήμερους :ugeek: :mrgreen:

Υ.Γ.: Για περισσότερες πληροφορίες ο απεσταλμένος μας στη Γη έχει συντάξει βιβλίο με όλη την ιστορία και τους αγώνες μας. Εισβολή στη Μυρμηγκάνα του Μάριου Βερέττα :D

antonisxj

Post by antonisxj »

βρε lker θυμάμαι την τότε απάντησή σου. το ερώτημάμου αυτή τη φορά είναι προς άλλη κατεύθυνση. υπάρχει όντως το Τζιτζικόνι ή είναι ένα φανταστικό μέρος? γιατί αν υπάρχει... να έρθω να σε βρώ. και μετά να έρθεις και εσύ στην Ανδρομέδα που είμαι εγώ. :roll: :geek:
lker

Post by lker »

Μεγάλε Βασιλειά συγχώρεσε με ... δεν αντελήφθειν το ερώτημα σωστά ... Θα προσπαθήσω να σου εξηγήσω όσο τον δυνατόν καλύτερα ... απλά να έχεις στο νού σου ότι πρέπει να είμαι φειδωλός μιας και οι πράκτορες της Μυρμηγκάνας έχουν εισχωρήσει παντού ... :lol: :lol: :lol:
Βεβαίως και υπάρχει ο πλανήτης μας!!!!!!! Ο οποίος κιόλας φίλε μου είναι τηλεμεταφερόμενος :D ... οι συνεχείς επιθέσεις της Μυρμηγκάνας, μας έχουν κάνει να αναπτύξουμε τεχνολογίες οι οποίες μας προσφέρουν στιγμές γαλήνης και ηρεμίας ... και αυτό γιατί πρέπει να έχουμε τον ελεύθερο χρόνο να εξελίσουμε βασικές αρετές που διακρίνουν κάθε περήφανο κάτοικο του Τζιτζικονίου έτσι ώστε να μπορεί να τον υπερασπιστεί ... ήτοι μουσική παιδεία, προχωρημένες διαλεκτικές μεθόδους, βαθιά γνώση της καλλιέργειας του νέκταρ 8-) και προχωρημένη σεξουαλική διαπαιδαγώγηση με την εξαιρέτου φήμης καθηγήτρια Τακάνωόλακαιμαρεσει του διαγαλαξιακού συστήματος Σεξοβόμβα :lol: :lol: :lol:
Εγώ ώς ένας απλός κάτοικος αυτού του πλανήτη δεν έχω την πρόσβαση που απαιτείται για τις συνταταγμένες του ακριβούς στίγματός μας ... ώς εκ τούτου βλέπω πιο πιθανό να τα πούμε στο Ρέθυμνο όπου διατηρούμε συγκρότημα παραθεριστικών κατοικιών (άσχετο αλλά πέρυσι πρέπει να σε είχα δεί κάπου μετά την Αργυρούπολη) παρά κάπου στο μακρυνό διάστημα :lol: :lol: :lol: :mrgreen: Βεβαίως το αίτημά σου θα διαβιβαστεί στην κεντρική διοίκηση, αλλά δεν μπορώ να εγγυηθώ κάτι ... τα μέτρα ασφαλείας βλέπεις έχουν γίνει πολύ αυστηρά. Ελπίζω δε η πρότασή σου για επίσκεψή μου στην Ανδρομέδα να μην επηρεαστεί από όλη αυτή την προσωρινή αναστάτωση που μας κάνει τόσο προσεκτικούς γιατί μετά χαράς μου την αποδέχομαι :lol: :D Πέσμου όμως λίγα λόγια και για εσάς :lol: :ugeek:
Χαιρετώ :D 8-)
Last edited by lker on Tue Aug 04, 2009 11:07, edited 1 time in total.

antonisxj

Post by antonisxj »

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
και ο Βασιλειάς υποκλίθηκε!!!!!!!!
St. Tselios

Post by St. Tselios »

Μα,καλα ρε...που βρησκομαι... :roll: :geek: :ugeek:
Image
lker

Post by lker »

Στο καγκουροβασίλειο που στη σκέπη του βρίσκουν καταφύγιο καθε λογής πλάσματα :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: γήινα και εξωγήινα ... :lol: :lol: :lol:
Εγώ έδωσα ότι πληροφορία πάντως μου επιτρεπόταν να δώσω ... αναμένουμε και από το μεγάλο βασιλιά!!! :lol: :lol: :mrgreen:

Post Reply

Return to “Οι Κάγκουρες 4x4 Club”