comanche wrote:και ακόμα χειρότερα...να σου γνωρίσει και τον γιατρό για να σιγουρευτείς ότι σου λέει αλήθεια?....![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

comanche wrote:και ακόμα χειρότερα...να σου γνωρίσει και τον γιατρό για να σιγουρευτείς ότι σου λέει αλήθεια?....![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
comanche wrote:και επειδή η θεωρία της αντισεισμικότητας των γοφών μιάς γκόμενας σε συνάρτηση με την στατικότητα των κωλ@μάγουλων την στιγμή της κίνησης των τεκτονικών πλακών με κάνει να θέλω να την κοπανήσω από το σπίτι και να σωθώ σε κανά κωλόμπαρο...λέω να συνεχίσουμε τα θέματα με τα μπλοκέ...
ε! να τη χαίρεσαι! αλλά την έχεις κάνει, σαν τα μούτρα σου!comanche wrote:εγώ παντρεύτηκα την κυρία που οδηγεί....... στο 7.53.....
comanche wrote:συμφωνώ..απλά με τον αέρα είσαι πιό σίγουρος ότι θα ξεκομπλάρει μόλις το κλείσεις...η ντίζα μου είχε κολήσει μερικές φορές....georgexj wrote:Εγώ πάντως φιλαράκι κ με ντιζα που το δούλευα το οχ δεν είχε πρόβλημα όπως κ ο Κωστας κ είναι κ πόσα χρόνια!!![]()
![]()
εννοείται ότι το έχω και εννοείται ότι θα το δεις...
ένας φίλος που έβαλε OX σε περίπτερο, δεν τον βολεύουν πουθενά τα κωλολεβιεδάκια και τα έχει χυμα δίπλα στην κονσόλαkostas654 wrote:comanche wrote:συμφωνώ..απλά με τον αέρα είσαι πιό σίγουρος ότι θα ξεκομπλάρει μόλις το κλείσεις...η ντίζα μου είχε κολήσει μερικές φορές....georgexj wrote:Εγώ πάντως φιλαράκι κ με ντιζα που το δούλευα το οχ δεν είχε πρόβλημα όπως κ ο Κωστας κ είναι κ πόσα χρόνια!!![]()
![]()
εννοείται ότι το έχω και εννοείται ότι θα το δεις...
εγω ειχα προβλημα σοβαρο στον εγκεφαλο....εκει που η ντιζα ξεκομπλαρε μια χαρα δεν ξεκομπλαρει ομως ο εγκεφαλος αν δεν ανεβαινει και πρεπει να βγει ο μιχαλοπουλος να πεσει στους τροχους για να ξεκλειδωσει ο εγκεφαλος...πως εκανες εσυ με τον Νταη....(τελος καλο ολα καλα)...τωρα κανουμε πλακα![]()
![]()
![]()
απο το να μου φέρει χαρτί γιατρού, καλύτερα να κοπεί...antonisxj wrote:
και καλά να κοπεί επειδή είναι αδιάβαστη...εάν κοπεί από ΑΠΟΥΣΙΕΣ θα πρέπει να ανησυχείς....![]()
![]()