!!Η ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΥΠΟΠΟΤΑΜΟΥ!!

Forum rules
Η είσοδος απαγορεύεται σε όλους πλην αυτών που αναγνωρίζουν εαυτόν ως κάγκουρα και δέχονται το χιούμορ
antonisxj

Re: !!Η ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΥΠΟΠΟΤΑΜΟΥ!!

Post by antonisxj »

comanche wrote:και ακόμα χειρότερα...να σου γνωρίσει και τον γιατρό για να σιγουρευτείς ότι σου λέει αλήθεια?.... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: εκεί πλέον φίλε. το παίρνεις απόφαση και ανοίγεις να διαβάσεις κανένα βιβλίο της Βέφας... καθως σερφάρεις στην επίσημη σελίδα του "ΛΗΤΩ" και του "ΜΗΤΕΡΑ"
if it doesn't break, fix it until it does
antonisxj

Post by antonisxj »

μια τέτοια θέλω να πάω τση μάνας μου να χεστεί απο τη χαράτζη. :lol: :lol: :lol: :lol:
http://youtu.be/p3m4Q99FBOo
comanche

Post by comanche »

και επειδή η θεωρία της αντισεισμικότητας των γοφών μιάς γκόμενας σε συνάρτηση με την στατικότητα των κωλ@μάγουλων την στιγμή της κίνησης των τεκτονικών πλακών με κάνει να θέλω να την κοπανήσω από το σπίτι και να σωθώ σε κανά κωλόμπαρο...λέω να συνεχίσουμε τα θέματα με τα μπλοκέ...
antonisxj

Post by antonisxj »

και καληνυχτασας...
comanche

Post by comanche »

εγώ παντρεύτηκα την κυρία που οδηγεί....... στο 7.53.....
georgexj

Post by georgexj »

comanche wrote:και επειδή η θεωρία της αντισεισμικότητας των γοφών μιάς γκόμενας σε συνάρτηση με την στατικότητα των κωλ@μάγουλων την στιγμή της κίνησης των τεκτονικών πλακών με κάνει να θέλω να την κοπανήσω από το σπίτι και να σωθώ σε κανά κωλόμπαρο...λέω να συνεχίσουμε τα θέματα με τα μπλοκέ...

:lol:
:lol: :lol:
:lol: :lol: :lol:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
antonisxj

Post by antonisxj »

comanche wrote:εγώ παντρεύτηκα την κυρία που οδηγεί....... στο 7.53.....
ε! να τη χαίρεσαι! αλλά την έχεις κάνει, σαν τα μούτρα σου! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
kostas654

Post by kostas654 »

comanche wrote:
georgexj wrote:Εγώ πάντως φιλαράκι κ με ντιζα που το δούλευα το οχ δεν είχε πρόβλημα όπως κ ο Κωστας κ είναι κ πόσα χρόνια!!
συμφωνώ..απλά με τον αέρα είσαι πιό σίγουρος ότι θα ξεκομπλάρει μόλις το κλείσεις...η ντίζα μου είχε κολήσει μερικές φορές.... :D :D :D

εννοείται ότι το έχω και εννοείται ότι θα το δεις...

εγω ειχα προβλημα σοβαρο στον εγκεφαλο....εκει που η ντιζα ξεκομπλαρε μια χαρα δεν ξεκομπλαρει ομως ο εγκεφαλος αν δεν ανεβαινει και πρεπει να βγει ο μιχαλοπουλος να πεσει στους τροχους για να ξεκλειδωσει ο εγκεφαλος...πως εκανες εσυ με τον Νταη....(τελος καλο ολα καλα)...τωρα κανουμε πλακα :lol: :lol: :lol: :lol:
Κώστας Γκιαούρης
antonisxj

Post by antonisxj »

kostas654 wrote:
comanche wrote:
georgexj wrote:Εγώ πάντως φιλαράκι κ με ντιζα που το δούλευα το οχ δεν είχε πρόβλημα όπως κ ο Κωστας κ είναι κ πόσα χρόνια!!
συμφωνώ..απλά με τον αέρα είσαι πιό σίγουρος ότι θα ξεκομπλάρει μόλις το κλείσεις...η ντίζα μου είχε κολήσει μερικές φορές.... :D :D :D

εννοείται ότι το έχω και εννοείται ότι θα το δεις...

εγω ειχα προβλημα σοβαρο στον εγκεφαλο....εκει που η ντιζα ξεκομπλαρε μια χαρα δεν ξεκομπλαρει ομως ο εγκεφαλος αν δεν ανεβαινει και πρεπει να βγει ο μιχαλοπουλος να πεσει στους τροχους για να ξεκλειδωσει ο εγκεφαλος...πως εκανες εσυ με τον Νταη....(τελος καλο ολα καλα)...τωρα κανουμε πλακα :lol: :lol: :lol: :lol:
ένας φίλος που έβαλε OX σε περίπτερο, δεν τον βολεύουν πουθενά τα κωλολεβιεδάκια και τα έχει χυμα δίπλα στην κονσόλα :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
και επειδή έχω δεί 1-2 περιπτώσεις που το κομπλάρισμα και το ξεκομπλάρισμα ήταν σαν το Τζόκερ, άλλες φορές έπιανε, άλλες φορές όχι. αυτά ήθελα να αποφύγω αλλά δεν ήξερα αν το σύστημα με τον αέρα δουλεύει καλά, θα το δώ στην πράξη λοιπόν.

...

Αυτό με τον Νταή, με το πάτημα, με το "τη γλυτώσαμε" δεν το πολυκατάλαβα, αλλά θα μάθω λεπτομέρειες απο κοντά.
YJ ''The Doctor''

Post by YJ ''The Doctor'' »

antonisxj wrote:
και καλά να κοπεί επειδή είναι αδιάβαστη...εάν κοπεί από ΑΠΟΥΣΙΕΣ θα πρέπει να ανησυχείς.... :lol: :lol: :lol:
απο το να μου φέρει χαρτί γιατρού, καλύτερα να κοπεί... :mrgreen:[/quote]

...καπου διαβασα οτι αναφερθηκε το ονομα μου....και οτι χρειαζεστε τη συμβολη μου :mrgreen:

...λοιπον, εαν αντιμετωπιζετε θεμα με νεαρα και θελετε μια σοβαρη και αναλυτικη γνωματευση για τις επιδοσεις και την δεξιοτεχνια της μπορειτε να μου τη στειλετε και θα ειναι δωρεαν η εξεταση μιας και θα προκειται για μελλουσα συντροφο καγκουρα :mrgreen:

επισης...λογω του ιατρικου απορρητου δεν θα μαθει κανενας αλλος καγκουρας λεπτομερεις αυτης.... :mrgreen:

ειναι γνωστο αλλωστε οτι μπορειτε να με εμπιστευεστε τυφλα :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
The Donkey tube chassis
Proud member of 4x4 Kagkoures Club
Post Reply

Return to “Οι Κάγκουρες 4x4 Club”