Δυστηχώς, Γιώργη, η γκίνια σου επιρεάζει κι άλλους (γκαντέμη). Τί το ήθελες το τηλ χθές;georgexj wrote:..........γαμω την καγκουρια μου κ την γκινια που με δερνει.....

Δυστηχώς, Γιώργη, η γκίνια σου επιρεάζει κι άλλους (γκαντέμη). Τί το ήθελες το τηλ χθές;georgexj wrote:..........γαμω την καγκουρια μου κ την γκινια που με δερνει.....
Drimon wrote:Δυστηχώς, Γιώργη, η γκίνια σου επιρεάζει κι άλλους (γκαντέμη). Τί το ήθελες το τηλ χθές;georgexj wrote:..........γαμω την καγκουρια μου κ την γκινια που με δερνει.....![]()
![]()
kostas654 wrote:georgexj wrote:γαμω την καγκουρια μου κ την γκινια που με δερνει με τους δηθεν cherokoγ@μι@δες που εχω μπλεξη!!!που μια ζωη παω πρωτος γιατι τα περιπτερα δεν εχουν μαθει να ανοιγουνε δρομους!!!
Ρε φιλε πολυ πανω σου δεν το εχεις παρει με τις ατακες ...ανοιγω δρομους,εχω γκρειντερ και λοιπα....
δηλαδη εμεις δεν σου εχουμε ανοιξει δρομο....μηπως το προβλημα ειναι οτι οποτε πας μπροστα σαν ταγαρι, το σπας...και εκει ειναι που το κανεις και θεμα...λεω μηπως
παρε ενα wrangler να ηρεμησεις,να μην νιωθεις οτι καθε φορα κανεις κατορθωμα ρε αδερφε με το πλοιο που πας να κουμανταρεις...και εγω μαζι σου παντως,αν καταφερνα να περασω με ολο αυτο τον ογκο απο καπου,θα πανυγηριζα σαν να ηταν η πρωτη φορα![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Έχεις π.μ, γιατί αν το γράψω εδώ ποιός τους πιάνει μετά!georgexj wrote:τι επαθες ρε φιλε??????
St. Tselios wrote:Λοιπον
Παμε στον Μαιο...
Πρωτομαγια ειναι απογορευτικη...
Αρα η πιο κοντινη ημερομηνια ειναι 7,8 & 9 Μαιου...
Ας ακουσουμε τις γνωμες ολων...
Αντε και το Ναυπλιο...που ειναι?
Egw den exw provlima...apla prepei na pame akoma mia evdomada pisw (14-15 & 16 Maiou)toro wrote:St. Tselios wrote:Λοιπον
Παμε στον Μαιο...
Πρωτομαγια ειναι απογορευτικη...
Αρα η πιο κοντινη ημερομηνια ειναι 7,8 & 9 Μαιου...
Ας ακουσουμε τις γνωμες ολων...
Αντε και το Ναυπλιο...που ειναι?![]()
![]()
![]()
![]()
Ρε καγκουρα.......ΕΠΙΤΗΔΕΣ,......το κανεις?????? Ειναι ο......ΕΒΡΟΣ!!!!!! Κανονιστε ΑΛΛΗ ημερομηνια!!!!!! Δεν τη χανω με τιποτε τη......ΤΡΙΤΗ!!!!!!
![]()
![]()
![]()
Poies alysides?antonisxj wrote:με κουβαλούσαν και με σέρναν χάμες, τελικά προσπαθόντας να πάω στ'αμάξι, έπεσα πάνω σε σταθμευμένα μηχανάκια και το πρωί ξύπνησα στο πίσω κάθισμα του terrano καλυμμένος με άμμο και σημάδια απο τις αλυσίδες στα πόδια...
Αυτό λέω και γώ ρε Γιώργο. Βάλανε ένα bogger και νομίζουν ότι έχουν εργαλείο!georgexj wrote:....δηλαδη για να καταλαβω κ γω κ ολοι οι υπολοιποι το wrangler γινεται αυτοκινητο μονο με τα bogger?????
χωρις αυτα δεν παει πουθενα?????
τι κανει χωρις αυτα???
καθεται στην γειτονια κ πουλαει τσιγαρα????
toro wrote:Κανονιστε ΑΛΛΗ ημερομηνια!!!!!!
Ρε κάγκουρες, έτσι όπως πάει το πράμα δεν την κάνουμε Ιούνιο για να μην υποχρεώνομαι και σε ξένους να μου κάνουν την άδεια;St. Tselios wrote: Egw den exw provlima...apla prepei na pame akoma mia evdomada pisw (14-15 & 16 Maiou)