Κακίες...XJ ''The Doctor'' wrote: Απο εσενα ετσι και αλλιως δεν περιμενα μια και εγω σε μισω απιστευτα![]()
Απο αλλου περιμενα αλλα μαλλον υπαρχει κι'αλλος που με μισει![]()
B' ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΩΝ ΑΡΧΙΚΑΓΚΟΥΡΩΝ & ΚΑΓΚΟΥΡΩΝ
Forum rules
Η είσοδος απαγορεύεται σε όλους πλην αυτών που αναγνωρίζουν εαυτόν ως κάγκουρα και δέχονται το χιούμορ
Η είσοδος απαγορεύεται σε όλους πλην αυτών που αναγνωρίζουν εαυτόν ως κάγκουρα και δέχονται το χιούμορ
-
Re: B' ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΩΝ ΑΡΧΙΚΑΓΚΟΥΡΩΝ & ΚΑΓΚΟΥΡΩΝ

ο Τσουναμης γιατι δεν δηλωνει?????γιατι χαθηκε!!!!ελα να μαζευονται οι καυστηρες για να ζεστανουμε το πληθος να αναψουνε τα αιματα!!!!
Για πόσους θες να δηλώσω ρε αρχικάγκουρα;antonisxj wrote:η λίστα μέχρι τώρα για 19-20-21 / 2 / 2010
4. Drimon (μάλον αμέτρητοι αφού δεν βάζει νούμερο)
Πόσους θες να κουβαλήσω μαζί μου;
Το τομάρι μου μόνο (και κάτι κατοικίδιες κατσαριδούλες που εκτρέφω τώρα τελευταία)!!!

ε! χέσεμε κι'εσύ ρε κάγκουρα.Drimon wrote:Για πόσους θες να δηλώσω ρε αρχικάγκουρα;antonisxj wrote:η λίστα μέχρι τώρα για 19-20-21 / 2 / 2010
4. Drimon (μάλον αμέτρητοι αφού δεν βάζει νούμερο)
Πόσους θες να κουβαλήσω μαζί μου;
Το τομάρι μου μόνο (και κάτι κατοικίδιες κατσαριδούλες που εκτρέφω τώρα τελευταία)!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
να μοιριστώ τα νύχια μου?
βάλε (1 άτομο) να ξετελεύουμε.
ε! σκατά!
if it doesn't break, fix it until it does
- Α - Π ΤΣΟΥΜΑΝΗΣ
Δεν ξερω ρε γιωργο!!!!georgexj wrote:ο Τσουναμης γιατι δεν δηλωνει?????γιατι χαθηκε!!!!ελα να μαζευονται οι καυστηρες για να ζεστανουμε το πληθος να αναψουνε τα αιματα!!!!
Ειναι κλειστο το βενζιναδικο εκεινη την ημερομηνια κ βολευει αλλα δεν ξερω αν θα εχω τελειωσει με την αιθουσα που φτιαχνουμε κ 6 Μαρτιου εχω εκδηλωση!!!!
Αν εχω τελειωσει με το μαγαζι λογικα θα εχει τελειωσει κ ο Σπυρος το θηριο κ θα ερθουμε παρεα!!!
Μη δηλωσω παλι κ δεν ερθω!!!!
Να ντουμανιασεις το Κρητικο παντως γιατι ο σωστος ο λεβητας πρεπει να καπνιζει...................!!!!!!!!!!!!!!!!!
My Build Thread: http://www.toyota4x4.gr/viewtopic.php?f=20&t=46
Our Club Βuild: viewtopic.php?f=22&t=894

εδά να δείς γλέντια που ετοιμάζομαι να βάλω ένα καυστήρα απο καράβι της ΑΝΕΚ. Μπαπόρι θα το κάνω!!!!!!Α - Π ΤΣΟΥΜΑΝΗΣ wrote:Δεν ξερω ρε γιωργο!!!!georgexj wrote:ο Τσουναμης γιατι δεν δηλωνει?????γιατι χαθηκε!!!!ελα να μαζευονται οι καυστηρες για να ζεστανουμε το πληθος να αναψουνε τα αιματα!!!!
Ειναι κλειστο το βενζιναδικο εκεινη την ημερομηνια κ βολευει αλλα δεν ξερω αν θα εχω τελειωσει με την αιθουσα που φτιαχνουμε κ 6 Μαρτιου εχω εκδηλωση!!!!
Αν εχω τελειωσει με το μαγαζι λογικα θα εχει τελειωσει κ ο Σπυρος το θηριο κ θα ερθουμε παρεα!!!
Να ντουμανιασεις το Κρητικο παντως γιατι ο σωστος ο λεβητας πρεπει να καπνιζει...................!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΟΕΟ!!!
έλα Τσουνάμι, έλα. να κάνουμε καυστηροπόλεμο, έτοιμος είσαι, σε βλέπω.
antonisxj wrote:εδά να δείς γλέντια που ετοιμάζομαι να βάλω ένα καυστήρα απο καράβι της ΑΝΕΚ. Μπαπόρι θα το κάνω!!!!!!Α - Π ΤΣΟΥΜΑΝΗΣ wrote:Δεν ξερω ρε γιωργο!!!!georgexj wrote:ο Τσουναμης γιατι δεν δηλωνει?????γιατι χαθηκε!!!!ελα να μαζευονται οι καυστηρες για να ζεστανουμε το πληθος να αναψουνε τα αιματα!!!!
ΟΕΟ!!!
έλα Τσουνάμι, έλα. να κάνουμε καυστηροπόλεμο, έτοιμος είσαι, σε βλέπω.

αντωνη μιλαγα με τον φιλο σου το μανωλη απο τα μερη σου κ θα ερθει κ αυτος!!!!κ μην ξεχασεις εσυ θα φερεις την ρακι κ γω τα πορτοκαλια!!!!
αν δεν τα εχει καψει ο παγος μεχρι τοτε!!!
τσουναμη ελα κοντα.ελα να πολεμησουμε τους βενζινοκινητηρες!!!!!

έλαααααα
Τσουνάμη θα σε βαφτίσω Τσουτσουνάμη.
Τσουνάμη θα σε βαφτίσω Τσουτσουνάμη.
- Α - Π ΤΣΟΥΜΑΝΗΣ
ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ ΚΑΛΟΙ ΚΑΓΚΟΥΡΕΣ!!!!!
Ειδα το dvd κ ο Γιωργος ξερει οτι θελω να ερθω κ κοροιδευετε!!!!!!
Τι να σας κανω..........
Οταν ερθω θα σας μαυρισω παντως!!!!!!!!

ETSI DOYLEYOYN TA DIESEL!!!!!!!!!!!!!!!!!http://www.youtube.com/watch?v=SOt-wZrU ... re=related

Ειδα το dvd κ ο Γιωργος ξερει οτι θελω να ερθω κ κοροιδευετε!!!!!!
Τι να σας κανω..........
Οταν ερθω θα σας μαυρισω παντως!!!!!!!!

ETSI DOYLEYOYN TA DIESEL!!!!!!!!!!!!!!!!!http://www.youtube.com/watch?v=SOt-wZrU ... re=related
My Build Thread: http://www.toyota4x4.gr/viewtopic.php?f=20&t=46