johny4x4 wrote:Γιωργο αντε γαμησου και απο δω!!!
Στα εδωσε και ο αποστολης τα χαιρετησματα!
σε εφαγε η γυναικα ρε;
Καθε βραδυ θα βγαινω να τα πινω με το γκιαουρη και τον αποστολο και θα ερχομαστε το πρωι να σου κατουράμε το wrangler παλιο κουρελι!!!
ρε μαλακα τωρα το παιδι εφτιαξε το αμαξι του βρηκε την γυναικα να παντρευτει,μην τον πριζωνεις ολη την ωρα...αφου το βλεπεις δεν αντεχει πλεον ουτε το ξενυχτι ουτε το ποτο....μια πινει πεντε καθεται!
μιχαλοπουλε αυτα τα dana 30 και 35 μην σου τυχει και σε γαμησουνε καμια μερα.....κρυψου....τωρα δεν μπαινω καν στον κοπο γιατι εχεις μαπα λαστιχο και εισαι και κανα τονο βαρυτερος...οταν θα βαλεις πιο αντρικα λαστιχα ελα να τα πουμε παλι
kostas654 wrote:μιχαλοπουλε αυτα τα dana 30 και 35 μην σου τυχει και σε γαμησουνε καμια μερα.....κρυψου....τωρα δεν μπαινω καν στον κοπο γιατι εχεις μαπα λαστιχο και εισαι και κανα τονο βαρυτερος...οταν θα βαλεις πιο αντρικα λαστιχα ελα να τα πουμε παλι
Κ έτσι σε προκαλω.την Τετάρτη τα δοκιμαστηκα κ οι αποδείξεις!!
kostas654 wrote:μιχαλοπουλε αυτα τα dana 30 και 35 μην σου τυχει και σε γαμησουνε καμια μερα.....κρυψου....τωρα δεν μπαινω καν στον κοπο γιατι εχεις μαπα λαστιχο και εισαι και κανα τονο βαρυτερος...οταν θα βαλεις πιο αντρικα λαστιχα ελα να τα πουμε παλι
Κ έτσι σε προκαλω.την Τετάρτη τα δοκιμαστηκα κ οι αποδείξεις!!
Πρόσεχε μην στραβογαμήσεις!!!
Εγω θα κραταω την καμερα και ενα redbul να ρίχνω στο τεποζιτου του παγωτατζίδικου για οταν δεν θα μπορει να ανέβει μπας και πετάξει!!
Κανονιστε συνάντηση τρελογιατρε μεχρι κ στην αλλη ακρη τησ ελλαδασ γιατί εγώ με ταπεινά wrangler που φοράνε 30αρηδες κ 35αρηδες δεν ασχολουμε!!γιαννάκη!!!
YJ ''The Doctor'' wrote:
Αντε τελειωνε, να τελειωνει και ο ταλαιπωρος ο Αρχι με το αργομαζουτοκαυστο να κανουμε καμια καγκουροσυναντηση ανοιξιατικη οπως η περσινη στη λιμνη Πλαστηρα ( ...μηπως και εμφανιστει και ο Τσελιος )
Τι;;
Βιαζόμαστε τώρα;;;
Έφτιαξες το ρημάδι και θες να μου ξεπορτίσεις;;;