Ti Kagoures eimaste?

XRONIA POLLA AGGELE

το ενα γκαπ θα ακουστει!!αυτο ειναι σιγουρο.κ το 2 το καληπτω.το τριτο θα ειναι οδικη.αλλα κ παλι θα το εχω ευχαριστηθει!!!οχι σαν τους αλλους που θα καθονται απο χαμηλα!!!κ ας γελανε οσο θελουνε!!!St. Tselios wrote:

Katse mi ginei kanena "gap" kai gelane me emas meta

Ενώ οι αμερικλάνοι δεν μπορούν να βάλουν μπουκιά στο στόμα τους από την πίκρα και τον καημό τους.georgexj wrote: are stauro giati agxwnesai.ti perimeneis na kanoune ta paidia otan den tous prosferei xares ena autokinito.psinoune pinoune k xazeuoune tous amerikanous!!!

Εσύ είσαι βασιλιάς εδώ μέσα!antonisxj wrote: επίσης... έχω να καταγγείλω ότι η συμπεριφορά μερικών εδω μέσα έκαναν τον φίλο Πάνο να απέχει απο τους κάγκουρες και δεν έχει ανοιχτεί νέο θέμα για τα χρόνια πολλά στον Αγγελο.

να σου πω ένα μυστικό? δεν με παίρνουν στα σοβαρα οι μ@λ@κες.Drimon wrote:Εσύ είσαι βασιλιάς εδώ μέσα!antonisxj wrote: επίσης... έχω να καταγγείλω ότι η συμπεριφορά μερικών εδω μέσα έκαναν τον φίλο Πάνο να απέχει απο τους κάγκουρες και δεν έχει ανοιχτεί νέο θέμα για τα χρόνια πολλά στον Αγγελο.
Εσύ έχεις "το μαχαίρι και το καρπούζι".
Να τους βάλεις στην θέση τους και να ζητήσουν συγνώμη από τον κυρ-Πάνο μας, για να συνεχίσει να μας γεμίζει με τα "ανυπέρβλητα" κείμενά του.

Έτσι μπράβο γιατί έχουν αποθρασυνθεί τα κ@λ@παιδα!!!antonisxj wrote: θα τους επιπλήξω προσωπικά όταν συναντηθούμε!