CLUB ΚΑΓΚΟΥΡΑΣ 4X4

Forum rules
Η είσοδος απαγορεύεται σε όλους πλην αυτών που αναγνωρίζουν εαυτόν ως κάγκουρα και δέχονται το χιούμορ
kostas654

Re: CLUB ΚΑΓΚΟΥΡΑΣ 4X4

Post by kostas654 »

και στο ξαναλεω δεν ειναι κολλημενος cherokas σαν εσας γιατι περα απο ακομπλεξαριστοι ειμαστε και πρακτικοι εμεις οι wranglerαδες,γιατι σου λεει το παιδι,
πο πο τοσες ωρες ταξιδι μεσα στο αγωνιστικο πιαστηκα, τι ωραια που θα ηταν να πηγαινα με ενα λεωφορειο στην ασφαλτο μεχρι να φτασω στον προορισμο μου :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Κώστας Γκιαούρης
georgexj

Post by georgexj »

kostas654 wrote:και στο ξαναλεω δεν ειναι κολλημενος cherokas σαν εσας γιατι περα απο ακομπλεξαριστοι ειμαστε και πρακτικοι εμεις οι wranglerαδες,γιατι σου λεει το παιδι,
πο πο τοσες ωρες ταξιδι μεσα στο αγωνιστικο πιαστηκα, τι ωραια που θα ηταν να πηγαινα με ενα λεωφορειο στην ασφαλτο μεχρι να φτασω στον προορισμο μου :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
johny4x4

Post by johny4x4 »

Κωστάκι βλέπω για να λήγει αυτή η ιστορία να πεταχτούμε μέχρι το σπίτι του να του το δέσει ο ένας απο μπροστά και ο άλλος απο πίσω να του το κάνουμε επικαθίμενο το παλιολεωφορείο και να τελείωνει το θέμα!

Μια ψιλοάσχετη ερώτηση τώρα. Έχω το αμάξι παρκαρισμένο αρκετές μέρες τώρα και το πήρα μια βολτα και παρατήρησα οτι τρέμει η καμπίνα στο δρόμο!
Νομίζω οτι τρέμει παραπάνω απο πριν.
Το θέμα είναι οτι ακόμα και οταν γυρνούσαμε απο το Καλίδρομο και με λάσπες δεν έτρεμε. ¨οταν το πήρα απο το πλυντήριο δεν ετρεμε αλλα μετα απο μέρες ακίνητο τρέμει. Το ξέρω οτι θα αρχίσετε να λέτε μ....ες και να κοροιδεύετε αλλά μήπως παίζει οτι το συγκεκριμένο ελαστικό θέλει λίγη ώρα να ζεσταθεί και να κάτσουν καλά τα λινά;;
Image
georgexj

Post by georgexj »

georgexj wrote:
kostas654 wrote:και στο ξαναλεω δεν ειναι κολλημενος cherokas σαν εσας γιατι περα απο ακομπλεξαριστοι ειμαστε και πρακτικοι εμεις οι wranglerαδες,γιατι σου λεει το παιδι,
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
καλα κωστακι τα υπολοιπα θα τα πουμε το βραδυ.δυο wranglerakides εναντιον ενος cheroka!!!
georgexj

Post by georgexj »

[quote="johny4x4"]Κωστάκι βλέπω για να λήγει αυτή η ιστορία να πεταχτούμε μέχρι το σπίτι του να του το δέσει ο ένας απο μπροστά και ο άλλος απο πίσω να του το κάνουμε επικαθίμενο το παλιολεωφορείο και να τελείωνει το θέμα!

Μια ψιλοάσχετη ερώτηση τώρα. Έχω το αμάξι παρκαρισμένο αρκετές μέρες τώρα και το πήρα μια βολτα και παρατήρησα οτι τρέμει η καμπίνα στο δρόμο!
Νομίζω οτι τρέμει παραπάνω απο πριν.
Το θέμα είναι οτι ακόμα και οταν γυρνούσαμε απο το Καλίδρομο και με λάσπες δεν έτρεμε. ¨οταν το πήρα απο το πλυντήριο δεν ετρεμε αλλα μετα απο μέρες ακίνητο τρέμει. Το ξέρω οτι θα αρχίσετε να λέτε μ....ες και να κοροιδεύετε αλλά μήπως παίζει οτι το συγκεκριμένο ελαστικό θέλει λίγη ώρα να ζεσταθεί και να κάτσουν καλά τα λινά;;[/qu
καλως τον.μολις σε πηρα τηλ κ σου ειπα τι γινετε αμεσως μπηκες μεσα.κ οσο για το προβλημα σου σου εχω μια λυση.αλλα θα στην πω το βραδυ!!!
johny4x4

Post by johny4x4 »

georgexj wrote:
antonisxj wrote:
georgexj wrote:γι αυτον το περιεργο ηταν που γυρισε με το αυτοκινητο του.το θυμασαι με τι χαρα μας το ελεγε στο σιμπι.παιδια ειναι η πρωτη εκδρομη που επιστρεφω με το αυτοκινητο!!!κ γελαγε!!!
το ξανάκαψες ρε Γιώργη, κι'εγώ τα ίδια έλεγα στα παιδιά στην επιστροφή. πάντα γυρνούσα πίσω με τ'αμάξι αλλά πάντα με κάτι χαλασμένο :mrgreen:
δεν το καιω ρε αντωνακι ετσι τα λεω μπας κ τον παρηγορισω λιγο τον γιαννη γιατι κακα τα ψεματα εχει πληγωθει αυτο το παιδι πολυ.γιατι αμα τον ακουσεις εχει αρχησει κ τα γυρναει τωρα.αμα ειχα παρει cherokeeθα ημουνα πιο ανετος θα ειχα χωρους κ γενικα θα το απολαμβανα καλητερα.τα λεει αλλα αρεα κ που.κ μπορει να γυρναγες παντα με κατι χαλασμενο αλλα παντα θα ειχες κανει την διαφορα.τοτε η ζημιες δεν πονανε.γιατι εισαι δικαιομενος απο το αποτελεσμα!!

Ρωτάω χτές την μάνα μου: "μαμά μανούλα δεν το θέλω αυτό το παλιορανγλερ θέλω ενα τσεροκι σαν του φίλου μου του γιώργου." Και γυρνάει και μου απαντάει: "Αγορι μου και το συζητάς; Θα σου πάρω εγώ αύριο κιολας αμα ειναι για τσεροκι". Ποιος...η μάνα μου (τα παιδιά ξέρουν πως αντιδρά η μάνα μου οταν ακούει για τζιπ και γενικότερα για αυτοκίνητα)
:lol: :lol:
Τα χριστούγεννα αν δεν μου το πάρει η μαμά μου θα πω του Αγιου Βασίλη να μου το πάρει δεν θα αντεξω αν δεν παρω ενα τσεροκι μέχρι το Γεναρη!! :D
Image
georgexj

Post by georgexj »

που εισαι αντωνη που εισαι να δεις δηλωσεις να δεις εξεληξεις!!!
St. Tselios

Post by St. Tselios »

kostas654 wrote:για να δειτε τι εισαστε οι τσεροκαδες που οτι και να λεει ο συνλεωφορειουχος σας εκει να τον υποστηριξετε επειδη εχει cherokee,

ενω ο Τσελιος που ειδε τα βιντεο που δεν περναγα αρχισε να κραζει στεγνα για να δειτε ρε οτι wranglerαδες δεν ειναι κολληματιες αναγνωριζουμε τα λαθη μας και τα λεμε ο ενας ο ενας στον αλλον για να γινουμαι καλυτεροι,σε αντιθεση με εσας...παρτε wrangler μπας και γινεται ανθρωποι εεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε.
Φιλε Κωστα δεν εχεις καταλαβει κατι βασικο ακομα...
Η διαφορα μεταξυ Wrangler - Cherokee ειναι οπως η μηχανες εκτος δρομου...
Εμεις εχουμε τα καθαρα - αγωνιστικα (σαν το Yamaha YZ) ...και οι Cherokαδες εχουν τα on - off (σαν το Honda Africa Twin)
Δεν μπορουν οι παπουδες να αντεξουν σε ενα Wrangler και θελουν πιο στρωτο τετρακινητο...
Μην ασχολεισε μαζι τους και χαλας τα νευρα σου...
Κοιτα να φτιαξεις το προβλημα που εχεις και μην τα ''δημοσιοποιεις'' σε στυλ για να σε κοροιδευουν...
Και κατι τελευταιο....το Bogger για να στρωσει και να μην βγαζει κραδασμους στην ασφαλτο πρεπει να ζεσταθει πρωτα...
Δηλαδη μετα απο 5 χλμ. τουλαχιστον.
Image
alex-tj97

Post by alex-tj97 »

Nicolas wrote:
antonisxj wrote:καγκουρονικολή, τι έκανες με το κάρο σου? καμια φωτό θα βάλεις να δούμε το περίπτερόσου? ή μάλον την καντίνα σου? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Κάτσε γιαβρίμ, περίμενε μέχρι τις γιορτές που θα πάω Βόλο. Στο γκαράζ μου δεν χωράω ούτε να ανοίξω την πόρτα, όχι να αλλάξω αναρτήσεις ;)
Θα έχετε full review.
φιλε Νιcolas απο που εισαι απο το Βολο?απο μεσα?
XJ ''The Doctor''

Post by XJ ''The Doctor'' »

Χρονια ΠΟΛΛΑ και ευτυχισμενα agga! :D
XJ 4.6L stroked, 7.5'' lifted, Arb locked, D44f/r chrome shafted and stock leather seats...running on 35's
Proudly Honorary member of 4x4 Kagkouras Club
Post Reply

Return to “Οι Κάγκουρες 4x4 Club”