πο πο τοσες ωρες ταξιδι μεσα στο αγωνιστικο πιαστηκα, τι ωραια που θα ηταν να πηγαινα με ενα λεωφορειο στην ασφαλτο μεχρι να φτασω στον προορισμο μου

kostas654 wrote:και στο ξαναλεω δεν ειναι κολλημενος cherokas σαν εσας γιατι περα απο ακομπλεξαριστοι ειμαστε και πρακτικοι εμεις οι wranglerαδες,γιατι σου λεει το παιδι,
πο πο τοσες ωρες ταξιδι μεσα στο αγωνιστικο πιαστηκα, τι ωραια που θα ηταν να πηγαινα με ενα λεωφορειο στην ασφαλτο μεχρι να φτασω στον προορισμο μου![]()
![]()
![]()
![]()
καλα κωστακι τα υπολοιπα θα τα πουμε το βραδυ.δυο wranglerakides εναντιον ενος cheroka!!!georgexj wrote:kostas654 wrote:και στο ξαναλεω δεν ειναι κολλημενος cherokas σαν εσας γιατι περα απο ακομπλεξαριστοι ειμαστε και πρακτικοι εμεις οι wranglerαδες,γιατι σου λεει το παιδι,
πο πο τοσες ωρες ταξιδι μεσα στο αγωνιστικο πιαστηκα, τι ωραια που θα ηταν να πηγαινα με ενα λεωφορειο στην ασφαλτο μεχρι να φτασω στον προορισμο μου![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
georgexj wrote:δεν το καιω ρε αντωνακι ετσι τα λεω μπας κ τον παρηγορισω λιγο τον γιαννη γιατι κακα τα ψεματα εχει πληγωθει αυτο το παιδι πολυ.γιατι αμα τον ακουσεις εχει αρχησει κ τα γυρναει τωρα.αμα ειχα παρει cherokeeθα ημουνα πιο ανετος θα ειχα χωρους κ γενικα θα το απολαμβανα καλητερα.τα λεει αλλα αρεα κ που.κ μπορει να γυρναγες παντα με κατι χαλασμενο αλλα παντα θα ειχες κανει την διαφορα.τοτε η ζημιες δεν πονανε.γιατι εισαι δικαιομενος απο το αποτελεσμα!!antonisxj wrote:το ξανάκαψες ρε Γιώργη, κι'εγώ τα ίδια έλεγα στα παιδιά στην επιστροφή. πάντα γυρνούσα πίσω με τ'αμάξι αλλά πάντα με κάτι χαλασμένοgeorgexj wrote:γι αυτον το περιεργο ηταν που γυρισε με το αυτοκινητο του.το θυμασαι με τι χαρα μας το ελεγε στο σιμπι.παιδια ειναι η πρωτη εκδρομη που επιστρεφω με το αυτοκινητο!!!κ γελαγε!!!
Φιλε Κωστα δεν εχεις καταλαβει κατι βασικο ακομα...kostas654 wrote:για να δειτε τι εισαστε οι τσεροκαδες που οτι και να λεει ο συνλεωφορειουχος σας εκει να τον υποστηριξετε επειδη εχει cherokee,
ενω ο Τσελιος που ειδε τα βιντεο που δεν περναγα αρχισε να κραζει στεγνα για να δειτε ρε οτι wranglerαδες δεν ειναι κολληματιες αναγνωριζουμε τα λαθη μας και τα λεμε ο ενας ο ενας στον αλλον για να γινουμαι καλυτεροι,σε αντιθεση με εσας...παρτε wrangler μπας και γινεται ανθρωποι εεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε.
φιλε Νιcolas απο που εισαι απο το Βολο?απο μεσα?Nicolas wrote:Κάτσε γιαβρίμ, περίμενε μέχρι τις γιορτές που θα πάω Βόλο. Στο γκαράζ μου δεν χωράω ούτε να ανοίξω την πόρτα, όχι να αλλάξω αναρτήσειςantonisxj wrote:καγκουρονικολή, τι έκανες με το κάρο σου? καμια φωτό θα βάλεις να δούμε το περίπτερόσου? ή μάλον την καντίνα σου?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Θα έχετε full review.