πατεντα τσιγκος ΔΟΝ κ ROCKY XXX
Forum rules
Η είσοδος απαγορεύεται σε όλους πλην αυτών που αναγνωρίζουν εαυτόν ως κάγκουρα και δέχονται το χιούμορ
Η είσοδος απαγορεύεται σε όλους πλην αυτών που αναγνωρίζουν εαυτόν ως κάγκουρα και δέχονται το χιούμορ
Re: πατεντα τσιγκος ΔΟΝ κ ROCKY XXX
καλο κομματι ειναι κ αυτος.τον καταλαβα.αλλα τα ειδε ολα σου λεωω!!!!

αν πάς, πές να σε κατεβάσει στο υπόγειο βασίλειο.georgexj wrote:καλο κομματι ειναι κ αυτος.τον καταλαβα.αλλα τα ειδε ολα σου λεωω!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ένα υπόγειο με τελευταίας τεχνολογίας συναγερμούς, γεμάτο άξονες, γιόκ, σταυρούς, δίσταυρους, μπιλιοφόρους και ότι άλλο θες σχετικό με άξονες. κάποια στιγμή βρεθήκαμε να ψάχνουμε πατέντα να βάλουμε δίσταυρο στο ημιαξόνιο του υποπόταμου
ήθελε να μου φτιάξει και ημιαξόνια... μέχρι που του έδειξα ένα κομμένο μπροστινό που είχα στ'αμάξι
και μετα συνήλθε... δεν ήθελε πλέον να μου φτιάξει ημιαξόνια
if it doesn't break, fix it until it does
Ρε μαλακα μια μερα σε αφησα και τα εκανες ολα πουτανα
Αν το ετρωγες στο τορνο λιγο το καρυδακι δεν θα περναγε
Και εκτοσ αυτου γαμιεσαι γιατι με εχει πιασει η μεση μου και δεν μπορω να κουνηθω

Και εκτοσ αυτου γαμιεσαι γιατι με εχει πιασει η μεση μου και δεν μπορω να κουνηθω
κ καρηδακι βρηκα να περασει κ ολα γινανε.δεν ξεπρεσαριζοτανε το γιοκ απο το πηνιο.γαμησε με αποστολη.σου λεω δεν εβγαινε με τιποτα.ειχε κολλησει τελειως.εξορκεας σου εχει κλοτσισει ποτε?????

μιχαλοπουλε αυτη την στιγμη σαν βλεπω μπροστα μου τις λεπτες χειρουργικες ενεργειες που εκανες 
Κώστας Γκιαούρης
Τόλη η γιατριά είναι μία και μοναδική σε τέτοιες περιπτώσεις.ROCKY XXX wrote:......με εχει πιασει η μεση μου και δεν μπορω να κουνηθω![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Μασάζ από αιθέριες υπάρξεις που τις έχει γαλουχήσει η θεωρία τις κοινοκτημοσύνης (κουμουνισμός).
Έχουν την δική τους θεωρία για το πώς θα θεραπεύσουν τα πονεμένα παλικάρια.
μου έχει γαμηθεί η ψυχολογία....σκίστο το γ@μημένο το yoke... κάψτο εν ανάγκη......Αποστόλη κάνε κάτι...δε μας βλέπω καλά...
Εχει δικιο ο comanche με το καμινετο ηθελε καψιμο

ROCKY XXX wrote:Εχει δικιο ο comanche με το καμινετο ηθελε καψιμο![]()
![]()
![]()
Αφιερωμένο στον ΕΝΑ και ΜΟΝΑΔΙΚΟ...ΔΟΝ