Γιατί ρε Λέλο;antonisxj wrote:.....χωρίς το αυτοκίνητο δεν επιτρέπω να με βγάζει ο καθένας στο ιντερνετ χωρίς την έγκρισή μου.
Φοβάσαι μην σου κλέψουν την ομορφιά ή μην δεί ο κόσμος τα χάλια σου;;;

Γιατί ρε Λέλο;antonisxj wrote:.....χωρίς το αυτοκίνητο δεν επιτρέπω να με βγάζει ο καθένας στο ιντερνετ χωρίς την έγκρισή μου.
antonisxj wrote:αφού είναι Λέλος ρε φίλε!!!!!!!
δες μούρη και κρίνε.
εγω φταίω τώρα?
την ιδέα για το δούλεμα την πήρα απο τον lker![]()
δοκτορααααααααααααα
χέσεμεεεεεεεεεεε
Τα βλέπεις τι κάνεις Αρχί... με τα δουλέματά σου;georgexj wrote:.....ειδα κ γω μια φορα την σκατοφατσα μου στην τηλεοραση κ συ με διεγραψες με τις διαταγες σου???
Ρε, τελικά η κοπρολαγνία είναι κολητική εδω μέσα!!!georgexj wrote: εεεε χεσε μας!!!!
Το ότι είμαι κι εγώ ένας ταπηνός καγκουράκος, χωρίς ίχνος σωβαρότητας, είναι γεγονός.antonisxj wrote:φίλε Drimon, σε είχα πάρει χαμπάρι απο καιρό. είσε ένας απο εμάς τελικά![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
antonisxj wrote:αφού είναι λέλος ρε ο τύπος.
τι να σου πώ?
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
φίλε μου σε αυτή την συνάντηση εγώ έχω βιντεάκια τη στιγμή που λύναμε σταυρούς και κεντρικούς,
βιντεάκια που μπήκα στον τάφο που έσκαψε ο Τσέλιος, βιντεάκια που έσπασα, που τραβήχτηκα και που τέλος έλυνα ημιαξόνια![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
βάλτε όσα θέλετε, ότι θέλετε, όπως θέλετε, και σχολιάστε ότι θέλετε. τα δέχομαι όλα. γαμώ την κατάντια μου![]()
![]()
![]()
![]()
![]()