Καγκουρο video & φωτο

Forum rules
Η είσοδος απαγορεύεται σε όλους πλην αυτών που αναγνωρίζουν εαυτόν ως κάγκουρα και δέχονται το χιούμορ
lker

Re: Καγκουρο video & φωτο

Post by lker »

Τα κραζετε τα κραζετε τα λεοφορεια αλλα στα περισσοτερα video και φωτος το Γιωργη εγω βλεπω συνηθως μπροσταρη κουφαλες τεντοσκεπαστοι :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Είμαι και εγώ από το Τζιτζικόνι ...
B.R.A.T. ... the original ...
Always groovin 4WD moving

http://www.youtube.com/watch?v=TpqueuIiWZk
kostas654

Post by kostas654 »

δεν τον βαζουμε μονος του παει και οχι παντα....ειναι το ψωνιο του cheroka αλλα και παλι κατι θα του φταει....

πω πω νιωθω ασχημα με τοσο κραξιμο και να μην ειναι εδω να πει την λαλακια του :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

σταματαω μεχρι να μπει και να αρχισει να με κραζει :D
Κώστας Γκιαούρης
georgexj

Post by georgexj »

lker wrote:Τα κραζετε τα κραζετε τα λεοφορεια αλλα στα περισσοτερα video και φωτος το Γιωργη εγω βλεπω συνηθως μπροσταρη κουφαλες τεντοσκεπαστοι :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

ΝΑ Κ ΕΝΑΣ ΘΑΡΑΛΛΕΟΣ ΠΟΥ ΕΙΠΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ.ΛΟΙΠΟΝ ΠΑΙΔΙΑ ΑΝΕΒΗΚΑΜΕ 6 ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΜΕ ΕΡΓΑΤΕΣ ΤΟ ΜΑΛΑΚΩΣΑΜΕ ΤΟ ΣΠΑΣΑΜΕ ΣΤΑ ΕΜΠΟΔΙΑ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΗΡΘΕ Ο ΚΩΣΤΑΚΗΣ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΜΕ ΛΙΓΗ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ ΕΔΑΦΟΥΣ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ Κ ΑΝΕΒΗΚΕ Κ ΜΑΣ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙ Κ ΑΡΧΙΔΑΤΟΣ.ΔΕΝ ΣΧΟΛΙΑΖΩ ΤΙΠΟΤΑ ΣΤΗΝ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΑΣ ΑΝ ΠΕΡΑΣΕΙ ΕΜΠΟΔΙΟ Κ ΔΕΝ ΤΟ ΠΕΡΑΣΩ ΕΓΩ ΘΑ ΤΟΥ ΒΑΛΩ ΦΩΤΙΑ ΝΑ ΤΟ ΚΑΨΩ.ΟΥΤΟ ΣΥ ΑΛΛΟΣ ΕΡΧΕΤΕ ΑΛΛΟ ΤΣΕΡΟΚΙ ΑΠ[Ο ΓΕΡΜΑΝΙΑ.ΕΚΕΙ ΘΑ ΛΥΘΟΥΝΕ ΟΛΑ!!!! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
kostas654

Post by kostas654 »

georgexj wrote:[.ΟΥΤΟ ΣΥ ΑΛΛΟΣ ΕΡΧΕΤΕ ΑΛΛΟ ΤΣΕΡΟΚΙ ΑΠ[Ο ΓΕΡΜΑΝΙΑ.ΕΚΕΙ ΘΑ ΛΥΘΟΥΝΕ ΟΛΑ!!!! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
ετσι ντε να αποκτησει και λιγο ενδιαφερον.....

κοιτατε που εφτασε ο ανθρωπος,δεν μπορεσε να το περασει και πηγε και αγορασε τετραλιτρο για την σοδα που τον κερασα...
ΔΕΝ ΣΧΟΛΙΑΖΩ ΤΙΠΟΤΑ ΣΤΗΝ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΑΣ ΑΝ ΠΕΡΑΣΕΙ ΕΜΠΟΔΙΟ Κ ΔΕΝ ΤΟ ΠΕΡΑΣΩ ΕΓΩ ΘΑ ΤΟΥ ΒΑΛΩ ΦΩΤΙΑ ΝΑ ΤΟ ΚΑΨΩ
και μολις μου ηρθε μια φωτο απο το κοντινο μελλον

Image
Κώστας Γκιαούρης
georgexj

Post by georgexj »

kostas654 wrote:
georgexj wrote:[.ΟΥΤΟ ΣΥ ΑΛΛΟΣ ΕΡΧΕΤΕ ΑΛΛΟ ΤΣΕΡΟΚΙ ΑΠ[Ο ΓΕΡΜΑΝΙΑ.ΕΚΕΙ ΘΑ ΛΥΘΟΥΝΕ ΟΛΑ!!!! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
ετσι ντε να αποκτησει και λιγο ενδιαφερον.....

κοιτατε που εφτασε ο ανθρωπος,δεν μπορεσε να το περασει και πηγε και αγορασε τετραλιτρο για την σοδα που τον κερασα...
ΔΕΝ ΣΧΟΛΙΑΖΩ ΤΙΠΟΤΑ ΣΤΗΝ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΑΣ ΑΝ ΠΕΡΑΣΕΙ ΕΜΠΟΔΙΟ Κ ΔΕΝ ΤΟ ΠΕΡΑΣΩ ΕΓΩ ΘΑ ΤΟΥ ΒΑΛΩ ΦΩΤΙΑ ΝΑ ΤΟ ΚΑΨΩ
και μολις μου ηρθε μια φωτο απο το κοντινο μελλον

Image

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
georgexj

Post by georgexj »

Α - Π ΤΣΟΥΜΑΝΗΣ wrote:
kostas654 wrote:ελα φιλε ξερεις χατιρι δεν χαλαω.
[/img]
Ρε καγκουρες τους χριστιανους που δεν θα μπορουν να μπουν στα αμπελια τους απο τις ροδιεσας ουτε τον Μαιο δεν τους σκεφτεστε??????
Κωστα πολυ ωραιο τοwrangler με τα καινουρια φτερακια!!!!!
Γιωργο πες μου οτι τα εφαγες απο τον Γιαννη να αναθεωρισω τη καλη γνωμη που ειχα για τα cherokee!!!!!!!
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Αυτο το Σ/Κ επρεπε να σας ειχα ζαγοροχωρια να δειτε χιονι!!!!!!!!!!!!!!!!
φιλε μου κ πατριωτη ειδικα απο τον γιαννη δεν υπαρχει περιπτωση να παθω κατι, γιατι τωρα τελευταια μου εχει γινει πολυ καγκουρογκομενα.ουτε η τζουλια αλεξανδρατου ετσι. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
johny4x4

Post by johny4x4 »

Αχιλλεα ένα μόνο θα σου πω.
Ηταν στο εμπόδιο μισή ώρα και πάλευε να ανέβει, το βλέπαμε και εμείς και λέμε οτι θα γλιστράει απίστευτα αφου το παλιο λεοφορείο του δεν έκανε κίχ.
Μέχρι και άλλο cherokee με bf λαστιχο πιο πάνω απο αυτόν ανέβηκε!
Ευτυχώς που δεν ανέβηκα και εγώ γιατί αν ανέβαινα θα του το πέταγα στη θάλασσα το παλιομπου....λο (μιας και μπλε είναι ήδη)!!!! :lol: :lol:
Φαντάσου οτι μέχρι και 4λιτρο θα παει να βάλει τώρα που σκύλιασε. Ολοκληρο πετρέλαιο.....και εμεις με τα 2.5αρια τα μπρίκια!!!!

Εξάλλου όπως λες και εσυ γιωργάκο ευτυχώς που ήταν ετοιμοι οι σταυροί να γεννήσουν!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Image
Drimon

Post by Drimon »

johny4x4 wrote:Μεγάλος κάφτης ο drimon, ταίριαξε αμέσως στο σύνολο!!! :lol: :lol: :lol: :lol:
Είχα καιρό να ακούσω jimny στους κόφτες και μου ήρθαν αναμνήσεις!!!!
Γιαννάκη άκου κι άλλη μια φορά το τζιμάκο στους κόφτες! Έτσι για να το ευχαριστηθείς.
http://www.youtube.com/watch?v=3HFJvWFGhNE
Γύρο στο 5' λεπτό.
georgexj

Post by georgexj »

Drimon wrote:
johny4x4 wrote:Μεγάλος κάφτης ο drimon, ταίριαξε αμέσως στο σύνολο!!! :lol: :lol: :lol: :lol:
Είχα καιρό να ακούσω jimny στους κόφτες και μου ήρθαν αναμνήσεις!!!!
Γιαννάκη άκου κι άλλη μια φορά το τζιμάκο στους κόφτες! Έτσι για να το ευχαριστηθείς.
http://www.youtube.com/watch?v=3HFJvWFGhNE
Γύρο στο 5' λεπτό.
για σου απογονε των περιπτεραδων με τους κοφτες σου!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Drimon

Post by Drimon »

georgexj wrote: για σου απογονε των περιπτεραδων.........
ΟΧΙ!!!!!!! ΠΟΤΕ!!!!!!!!!!! ΠΡΟΣΒΟΛΗ!!!!!!!!!!!!
Ο αυτοκράτορας απόγονος ποτέ!!!!!!
Ανταγωνηστής ΜΟΝΟΝ!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Post Reply

Return to “Οι Κάγκουρες 4x4 Club”