lker wrote:Τα κραζετε τα κραζετε τα λεοφορεια αλλα στα περισσοτερα video και φωτος το Γιωργη εγω βλεπω συνηθως μπροσταρη κουφαλες τεντοσκεπαστοι![]()
![]()
![]()
![]()
ετσι ντε να αποκτησει και λιγο ενδιαφερον.....georgexj wrote:[.ΟΥΤΟ ΣΥ ΑΛΛΟΣ ΕΡΧΕΤΕ ΑΛΛΟ ΤΣΕΡΟΚΙ ΑΠ[Ο ΓΕΡΜΑΝΙΑ.ΕΚΕΙ ΘΑ ΛΥΘΟΥΝΕ ΟΛΑ!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
και μολις μου ηρθε μια φωτο απο το κοντινο μελλονΔΕΝ ΣΧΟΛΙΑΖΩ ΤΙΠΟΤΑ ΣΤΗΝ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΑΣ ΑΝ ΠΕΡΑΣΕΙ ΕΜΠΟΔΙΟ Κ ΔΕΝ ΤΟ ΠΕΡΑΣΩ ΕΓΩ ΘΑ ΤΟΥ ΒΑΛΩ ΦΩΤΙΑ ΝΑ ΤΟ ΚΑΨΩ
kostas654 wrote:ετσι ντε να αποκτησει και λιγο ενδιαφερον.....georgexj wrote:[.ΟΥΤΟ ΣΥ ΑΛΛΟΣ ΕΡΧΕΤΕ ΑΛΛΟ ΤΣΕΡΟΚΙ ΑΠ[Ο ΓΕΡΜΑΝΙΑ.ΕΚΕΙ ΘΑ ΛΥΘΟΥΝΕ ΟΛΑ!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
κοιτατε που εφτασε ο ανθρωπος,δεν μπορεσε να το περασει και πηγε και αγορασε τετραλιτρο για την σοδα που τον κερασα...
και μολις μου ηρθε μια φωτο απο το κοντινο μελλονΔΕΝ ΣΧΟΛΙΑΖΩ ΤΙΠΟΤΑ ΣΤΗΝ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΑΣ ΑΝ ΠΕΡΑΣΕΙ ΕΜΠΟΔΙΟ Κ ΔΕΝ ΤΟ ΠΕΡΑΣΩ ΕΓΩ ΘΑ ΤΟΥ ΒΑΛΩ ΦΩΤΙΑ ΝΑ ΤΟ ΚΑΨΩ
φιλε μου κ πατριωτη ειδικα απο τον γιαννη δεν υπαρχει περιπτωση να παθω κατι, γιατι τωρα τελευταια μου εχει γινει πολυ καγκουρογκομενα.ουτε η τζουλια αλεξανδρατου ετσι.Α - Π ΤΣΟΥΜΑΝΗΣ wrote:Ρε καγκουρες τους χριστιανους που δεν θα μπορουν να μπουν στα αμπελια τους απο τις ροδιεσας ουτε τον Μαιο δεν τους σκεφτεστε??????kostas654 wrote:ελα φιλε ξερεις χατιρι δεν χαλαω.
[/img]
Κωστα πολυ ωραιο τοwrangler με τα καινουρια φτερακια!!!!!
Γιωργο πες μου οτι τα εφαγες απο τον Γιαννη να αναθεωρισω τη καλη γνωμη που ειχα για τα cherokee!!!!!!!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Αυτο το Σ/Κ επρεπε να σας ειχα ζαγοροχωρια να δειτε χιονι!!!!!!!!!!!!!!!!
Γιαννάκη άκου κι άλλη μια φορά το τζιμάκο στους κόφτες! Έτσι για να το ευχαριστηθείς.johny4x4 wrote:Μεγάλος κάφτης ο drimon, ταίριαξε αμέσως στο σύνολο!!!![]()
![]()
![]()
![]()
Είχα καιρό να ακούσω jimny στους κόφτες και μου ήρθαν αναμνήσεις!!!!
για σου απογονε των περιπτεραδων με τους κοφτες σου!!!!Drimon wrote:Γιαννάκη άκου κι άλλη μια φορά το τζιμάκο στους κόφτες! Έτσι για να το ευχαριστηθείς.johny4x4 wrote:Μεγάλος κάφτης ο drimon, ταίριαξε αμέσως στο σύνολο!!!![]()
![]()
![]()
![]()
Είχα καιρό να ακούσω jimny στους κόφτες και μου ήρθαν αναμνήσεις!!!!
http://www.youtube.com/watch?v=3HFJvWFGhNE
Γύρο στο 5' λεπτό.
ΟΧΙ!!!!!!! ΠΟΤΕ!!!!!!!!!!! ΠΡΟΣΒΟΛΗ!!!!!!!!!!!!georgexj wrote: για σου απογονε των περιπτεραδων.........