φιλε γιαννη ασε τις μαλακιες γιατι αμα ειναι να καθομουνα μιση ωρα να βαζω πετρες να σπαω το τυχομα για να ανεβω δεν καθομαι να το συζητησω.johny4x4 wrote:Κωστάκι καμια φωτογραφία απο χτές θα βάλεις;;;
Drimon ακόμα κοιμάσαι;;
Ξυπνα και βάλε καμια φωτογραφία και εσύ!!!!
Και μετά θα κουβεντιάσουμε για την ξεφτίλα που έφαγε γνωστό cherokee απο γνωστό wrangler.....
Καγκουρο video & φωτο
Forum rules
Η είσοδος απαγορεύεται σε όλους πλην αυτών που αναγνωρίζουν εαυτόν ως κάγκουρα και δέχονται το χιούμορ
Η είσοδος απαγορεύεται σε όλους πλην αυτών που αναγνωρίζουν εαυτόν ως κάγκουρα και δέχονται το χιούμορ
Re: Καγκουρο video & φωτο
- XJ ''The Doctor''
Ωπα, τι εγινε? Καγκουροκοντρες???

XJ 4.6L stroked, 7.5'' lifted, Arb locked, D44f/r chrome shafted and stock leather seats...running on 35's
Proudly Honorary member of 4x4 Kagkouras Club
Proudly Honorary member of 4x4 Kagkouras Club
- Α - Π ΤΣΟΥΜΑΝΗΣ
Ρε καγκουρες τους χριστιανους που δεν θα μπορουν να μπουν στα αμπελια τους απο τις ροδιεσας ουτε τον Μαιο δεν τους σκεφτεστε??????kostas654 wrote:ελα φιλε ξερεις χατιρι δεν χαλαω.
[/img]
Κωστα πολυ ωραιο τοwrangler με τα καινουρια φτερακια!!!!!
Γιωργο πες μου οτι τα εφαγες απο τον Γιαννη να αναθεωρισω τη καλη γνωμη που ειχα για τα cherokee!!!!!!!

Αυτο το Σ/Κ επρεπε να σας ειχα ζαγοροχωρια να δειτε χιονι!!!!!!!!!!!!!!!!
My Build Thread: http://www.toyota4x4.gr/viewtopic.php?f=20&t=46
Our Club Βuild: viewtopic.php?f=22&t=894

Our Club Βuild: viewtopic.php?f=22&t=894

Μακάρι να κοιμόμουν! Είμαι απο τις 8 το πρωί στους δρόμους και κατάφερα να μαζευτώ σπίτι στις 11 το βράδυ!!!johny4x4 wrote: Drimon ακόμα κοιμάσαι;;
Ξυπνα και βάλε καμια φωτογραφία και εσύ!!!!
Δεν έχω φωτό ακόμα στα χέρια μου, περιμένω υλικό από τον ξάδερφο.
Το μόνο αξιόλογο που έχω είναι αυτό http://www.youtube.com/watch?v=L1tnc8YzOS8
Για τα υπόλοιπα υπομονή!
λοιπον παιδες πρωτα απο ολα εκει δεν ηταν χωραφια αλλα δρομοι χωραφιων...αρα δεν καταπατησαμε τιποτα εκτος απο μια φορα φορα που μας απειλησε ενας μπαρμπας με καραμπινα καποτε
Αχιλλεα ευχαριστω πολυ για τα φτερα και εκτος απο ωραια ειναι και πρακτικα...δεν βρισκουν
Αγαπητε γιωργο οι πετρες που λες που πηγα να πειραξω για μια στιγμη και δεν περασα απο εκει,βρισκονται 2 μετρα πισω μου και για να λυθει καθε απορια περιμενω τον Drimon να ανεβασει και το σχετικο βιντεο που εχει ενα cherokee να κανει 20 τουλαχιστον προσπαθειες και τελικα ανεβηκε με εργατη και το wrangler να ανεβαινει με την μια στους κοφτες απο το ιδιο ακριβως σημειο.

Αχιλλεα ευχαριστω πολυ για τα φτερα και εκτος απο ωραια ειναι και πρακτικα...δεν βρισκουν
Αγαπητε γιωργο οι πετρες που λες που πηγα να πειραξω για μια στιγμη και δεν περασα απο εκει,βρισκονται 2 μετρα πισω μου και για να λυθει καθε απορια περιμενω τον Drimon να ανεβασει και το σχετικο βιντεο που εχει ενα cherokee να κανει 20 τουλαχιστον προσπαθειες και τελικα ανεβηκε με εργατη και το wrangler να ανεβαινει με την μια στους κοφτες απο το ιδιο ακριβως σημειο.
Κώστας Γκιαούρης
ντροπή.kostas654 wrote:βιντεο που εχει ενα cherokee να κανει 20 τουλαχιστον προσπαθειες και το wrangler να ανεβαινει με την μια στους κοφτες απο το ιδιο ακριβως σημειο.
αίσχος.
ανεπίτρεπτο.
δεν το δέχομαι.
if it doesn't break, fix it until it does
κοιτα αντωνη εμεις οι wranglerαδες ειμαστε πολυ σεμνοι ανθρωποι οπως ξερει και ο doctor μιας και ειναι ενας απο εμας πλεον
παραδεχτηκα οτι την προηγουμενη εβδομαδα ο γιωργος στα χιονια δεν κολλησε και μας ξεκολλαγε ολους,δεν του ειπε κανεις τιποτα και το παραδεχτηκαμε....τωρα ομως παει να δικαιολογηθει με πετραδακια και δημοσια εργα που εκανα για να περασω....
παραδεξου το ρε γιωργο....ελα δεν ειναι κακο.....
μεχρι και ο doctor poy to cherokee το εχει την Αρτα και τα Γιαννεμα πανω για wrangler παει και για να καταλαβεις ποσο πολυ το θελει δεν τον νοιαζει οτι και να ειναι και μαλιστα το ανταλλαζει...κοιτα(κομματι αγγελιας doctor)

παραδεχτηκα οτι την προηγουμενη εβδομαδα ο γιωργος στα χιονια δεν κολλησε και μας ξεκολλαγε ολους,δεν του ειπε κανεις τιποτα και το παραδεχτηκαμε....τωρα ομως παει να δικαιολογηθει με πετραδακια και δημοσια εργα που εκανα για να περασω....

παραδεξου το ρε γιωργο....ελα δεν ειναι κακο.....

μεχρι και ο doctor poy to cherokee το εχει την Αρτα και τα Γιαννεμα πανω για wrangler παει και για να καταλαβεις ποσο πολυ το θελει δεν τον νοιαζει οτι και να ειναι και μαλιστα το ανταλλαζει...κοιτα(κομματι αγγελιας doctor)
και μαλιστα ειναι προθυμος να πληρωσει και διαφορα...απλα να εχει WRANGLERη ανταλλασεται με Wrangler ( YJ - TJ ) οτιδηποτε κυβικα, τυπου αδειας και καταστασης και βρισκουμε την διαφορα τιμης.

Κώστας Γκιαούρης
και επειδή ο doctor είναι χαζομάρας, αυτό τι σημαίνει?
ότι το wrangler είναι καλύτερο γιατί το λέει αυτός?
άλλο πάλι κι'αυτό
και ποιός είναι σεμνός?
εσείς με τα wrangler?
εσείς φίλε μου είσαστε ανήμποροι, γιαυτό δεν μιλάτε
μα είναι δυνατόν να βάζεις σε περίπτερο με τέντες τέσσερα bogger και δυό μπλοκέ και να νομίζεις ότι έκανες αμάξι?
σκέψουτο λιγάκι και θα δείς ότι δεν έχω άδικο.

άλλο πάλι κι'αυτό

και ποιός είναι σεμνός?
εσείς με τα wrangler?

μα είναι δυνατόν να βάζεις σε περίπτερο με τέντες τέσσερα bogger και δυό μπλοκέ και να νομίζεις ότι έκανες αμάξι?

if it doesn't break, fix it until it does
Μεγάλος κάφτης ο drimon, ταίριαξε αμέσως στο σύνολο!!!
Είχα καιρό να ακούσω jimny στους κόφτες και μου ήρθαν αναμνήσεις!!!!
Drimon είσαι ωραίος!!
Λοιπον παιδιά εγώ αυτό που έχω να πω είναι οτι ο Κώστας είναι ο γητευτής της λάσπης!!!
Δεν έχω διασταυρώσει ακόμα αυτά που λέει ο γιώργος. Αν τα διασταυρώσω τα πέρνω πίσω!!

Είχα καιρό να ακούσω jimny στους κόφτες και μου ήρθαν αναμνήσεις!!!!
Drimon είσαι ωραίος!!
Λοιπον παιδιά εγώ αυτό που έχω να πω είναι οτι ο Κώστας είναι ο γητευτής της λάσπης!!!
Δεν έχω διασταυρώσει ακόμα αυτά που λέει ο γιώργος. Αν τα διασταυρώσω τα πέρνω πίσω!!

λοιπον επειδη βλεπω οτι αμφισβητουμαι πολυ και αν μπει και ο γιωργος μεσα θα αρχισει τα δικα του οριστε μια φωτο με τις πετρες πηγα να μετακινησω αλλα δεν το εκανα τελικα,γιατι δεν περασα απο εκει

Κώστας Γκιαούρης