Άντε γ@μήσου κι εσύ!!!!antonisxj wrote: μάλον το παράκανα...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ΖΗΤΩ ΤΑ ΡΟΥΛΕΜΑΝ ΤΟΥ JIMNY.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

Άντε γ@μήσου κι εσύ!!!!antonisxj wrote: μάλον το παράκανα...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ΖΗΤΩ ΤΑ ΡΟΥΛΕΜΑΝ ΤΟΥ JIMNY.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ρε τι έπθε ο καημένος...georgexj wrote:Λοιπόν ο Ιάπωνας του Ντριμον γαμηθηκε!!μέχρι κ δορυφόρους μπροστά έφαγε.κ μιλαγαμε στο τηλέφωνο κ μου έλεγε τα προβλήματα του για την λάθος ασφάλεια του ρουλεμαν που του στείλανε κ του λέω γιατί δεν του βάζεις ένα durex play για να ησυχασεις;;;![]()
![]()
![]()
![]()
ποτέ, μα ποτέ, δεν σου έχω πεί τίποτα μωρή αδερφή. και ούτε θα σου πώ ποτέ. δεν είναι στον χαρακτήρα μου να καταριέμαι, ούτε να ευχαριστιέμαι το σπασιμο άλλου.Drimon wrote:Με έχετε γλωσσοφάει με τον Αρχί.![]()
Μπορεί να γράφω πέντε μαλ@κίες παραπάνω αλλά δεν σημαίνει ότι χαίρομαι για τυχών ζημιές που παθαίνει η παρέα. Γράφω μόνο και μόνο για πείραγμα και χαβαλέ.antonisxj wrote: αλλά ποτέ δεν χάρηκα για το σπάσιμο άλλου, ποτέ δεν κοροϊδεψα για το φόρτωμα αυτοκινήτου σε οδική. τώρα καημένε Ντριμόνη λούσουτα...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Μην λες ψέματα!georgexj wrote: κ του λέω γιατί δεν του βάζεις ένα durex play για να ησυχασεις;;;![]()
![]()
![]()
![]()
Εσύ με έλεγες μαυροκόρακο.antonisxj wrote:ποτέ, μα ποτέ, δεν σου έχω πεί τίποτα μωρή αδερφή. και ούτε θα σου πώ ποτέ. δεν είναι στον χαρακτήρα μου να καταριέμαι, ούτε να ευχαριστιέμαι το σπασιμο άλλου.Drimon wrote:Με έχετε γλωσσοφάει με τον Αρχί.![]()
Έχω σταμπάρει μερικά, αλλά δεν είναι σοβαρά. Με παίρνει να τα αφήσω λίγο ακόμα.antonisxj wrote: παρόλα αυτά... ψάξου κιάλλο. θα βρείς κιάλλα προβλήματα. όσο για το ρουλεμάν, αν θες οπωσδήποτε να ταξιδέψεις, πρέπει να γίνεις λίγο πιό ευρηματικός.
τι? μόνο 5?Drimon wrote:Μπορεί να γράφω πέντε μαλ@κίες παραπάνω ...
Εεεεεεεεε..........χέσε μας.antonisxj wrote: τι? μόνο 5?
έχεις γ@μηθεί να γράφεις μ@λακίες![]()
![]()
![]()