Δ΄ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΚΑΓΚΟΥΡΩΝ & ΑΡΧΙΚΑΓΚΟΥΡΩΝ (VOLUME I)

Forum rules
Η είσοδος απαγορεύεται σε όλους πλην αυτών που αναγνωρίζουν εαυτόν ως κάγκουρα και δέχονται το χιούμορ
Drimon

Re: Δ΄ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΚΑΓΚΟΥΡΩΝ & ΑΡΧΙΚΑΓΚΟΥΡΩΝ (VOLUM

Post by Drimon »

St. Tselios wrote: Ναι ρε Αχιλλεα δεν λεω.
Εχω περασει πολλες φορες απο εκει.
Αλλα αλλο ειναι να εχεις και παρεα...και αλλο μονος
johny4x4 wrote: Αχ.......ένας φτωχός και μόνος Λαρισαίος θα περιπλανιέται σαν την άδικη κατάρα μέσα στους παλιόδρομους , στα σκοτάδια και στις ερημιές μια ολόκληρη μέρα!!! Δεν τον λυπάται κανένας ρε παιδιά!!!!
Ρε γιατρεεεεεε..............
Μην αγχώνεσαι Σταύρο δεν θα είσαι μόνος. Αν, κάποια στιγμή εκεί στους σκοτεινούς κι έρημους δρόμους που θα περνάς, κοιτάξεις έξω από το παράθυρό σου και δεις κάτι να σαλεύει και να σε ακολουθά, μην πανικοβληθείς, θα είμαι εγώ (και η συνομοταξία μου τα φαντάσματα :mrgreen: ) που θα σου κάνουν παρέα. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
georgexj

Post by georgexj »

Drimon wrote:
St. Tselios wrote: Ναι ρε Αχιλλεα δεν λεω.
Εχω περασει πολλες φορες απο εκει.
Αλλα αλλο ειναι να εχεις και παρεα...και αλλο μονος
johny4x4 wrote: Αχ.......ένας φτωχός και μόνος Λαρισαίος θα περιπλανιέται σαν την άδικη κατάρα μέσα στους παλιόδρομους , στα σκοτάδια και στις ερημιές μια ολόκληρη μέρα!!! Δεν τον λυπάται κανένας ρε παιδιά!!!!
Ρε γιατρεεεεεε..............
Μην αγχώνεσαι Σταύρο δεν θα είσαι μόνος. Αν, κάποια στιγμή εκεί στους σκοτεινούς κι έρημους δρόμους που θα περνάς, κοιτάξεις έξω από το παράθυρό σου και δεις κάτι να σαλεύει και να σε ακολουθά, μην πανικοβληθείς, θα είμαι εγώ (και η συνομοταξία μου τα φαντάσματα :mrgreen: ) που θα σου κάνουν παρέα. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

ετσι μπραβο παλιο παπαρα.για αλλη μια φορα σαν πνευμα θα εισαι κ συ!!!πες το στα ισα οτι δεν θα ερθεις!!!μην ντρεπεσαι!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Α - Π ΤΣΟΥΜΑΝΗΣ

Post by Α - Π ΤΣΟΥΜΑΝΗΣ »

θα ανεβασω φωτογραφιες να καιμε τα μπλουζακια του!!!!!!!! :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

λοιπον κοιταξα τον καιρο κ για Δευτερα Τριτη εχει πολυυυυ βροχη!!!!!!!!!!!!!!!
τι θα κανουμε αν συνεχισει ετσι?????
kostas654

Post by kostas654 »

Α - Π ΤΣΟΥΜΑΝΗΣ wrote:θα ανεβασω φωτογραφιες να καιμε τα μπλουζακια του!!!!!!!! :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

λοιπον κοιταξα τον καιρο κ για Δευτερα Τριτη εχει πολυυυυ βροχη!!!!!!!!!!!!!!!
εισαι μαλακας...αμα βρεχει δεν παμε πουθενα....ξεκολλατε γιατι τωρα περασα το τελευταιο χερι κερι
λασπες και μαλακιες....ακυρωστε την εκδρομη απο τωρα καλυτερα αμα ξεκινησει να βρεχει.
Κώστας Γκιαούρης
St. Tselios

Post by St. Tselios »

Α - Π ΤΣΟΥΜΑΝΗΣ wrote:λοιπον κοιταξα τον καιρο κ για Δευτερα Τριτη εχει πολυυυυ βροχη!!!!!!!!!!!!!!!

Τι θες να κανουμε???

Θα προσευχηθουμε ολοι μας να μην σταματησει...
Image
Α - Π ΤΣΟΥΜΑΝΗΣ

δεν διαβαζεις τι γραφει το waterboy????
St. Tselios

Post by St. Tselios »

Eιναι Wranglerας και καλο παιδι.......
Αλλιως θα του ειχα ενα special σχολιο
Image
Α - Π ΤΣΟΥΜΑΝΗΣ

εεμμ βεβαια τετοιοι ειστε αληλουποστηριζεστε κ δεν ειστε αντικειμενικοι!!!!!!!!!
αν το εγραφε το καημενος ο Αντωνης αυτο θα κανατε πραξηκοπημα!!!!
St. Tselios

Post by St. Tselios »

Α - Π ΤΣΟΥΜΑΝΗΣ wrote: αν το εγραφε το καημενος ο Αντωνης αυτο θα κανατε πραξηκοπημα!!!!

Aποκλειεται ο Βασιλιας Καγκουρας να εγραφε τετοιο πραμα...

Θα ειχε ξεσηκωθει ο λαος του
Image
Α - Π ΤΣΟΥΜΑΝΗΣ

χαθηκε αυτος πρεπει να εχει πολυ τρεξιμο!!!!!!!!
Post Reply

Return to “Οι Κάγκουρες 4x4 Club”