Για να το εμπεδώσουμε;;;;

Χρειάζεται σκαμνάκιΒΡΑΖΙΛΙΑΝΟΣ wrote:Ντριμονάκο πάρε μου μια πίπα να συνέλθεις γιατί ο Δον σε παράτησε μου φαίνεται και σε έπιασε στεριτικό σύνδρομο.
ΖΗΛΙΑΡΗΗΗΗΗ.........ΒΡΑΖΙΛΙΑΝΟΣ wrote:Ντριμονάκο πάρε μου μια πίπα να συνέλθεις γιατί ο Δον σε παράτησε μου φαίνεται και σε έπιασε στεριτικό σύνδρομο.
Θα του βάλω υδραυλική μπουκάλα να ρυθμίζει το ύψος και να τη βρήσκει αλλιώς τα μοναχικά του βράδια!Nicolas wrote:Χρειάζεται σκαμνάκιΒΡΑΖΙΛΙΑΝΟΣ wrote:Ντριμονάκο πάρε μου μια πίπα να συνέλθεις γιατί ο Δον σε παράτησε μου φαίνεται και σε έπιασε στεριτικό σύνδρομο.![]()
![]()
![]()
Δηλαδή big block και βάλε!georgexj wrote:ΖΗΛΙΑΡΗΗΗΗΗ.........ΒΡΑΖΙΛΙΑΝΟΣ wrote:Ντριμονάκο πάρε μου μια πίπα να συνέλθεις γιατί ο Δον σε παράτησε μου φαίνεται και σε έπιασε στεριτικό σύνδρομο.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
μπορω να πω πως χαρηκα οτι γραφτηκαν κανα πενταρη ποστ!!!!!μακαρι να διατηρηθει αυτη η παπαρια που ειχαμε και θελω να εχουμε!!!!!
τωρα οσο για τον ντριμονακο καποιον αραπη εχει βρει και εμας μας εχει γραψει στην σουφρα του.....γεννηθηκε για μεγαλα κυβικα ο κοντοπουτανος!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()