georgexj wrote:Αμα είναι σε καλό δρόμο με αυτά που κάνει όταν θα αλλάξει αυτοκίνητο για να φτάσει στο επίπεδο το δικό μας τότε σε τι δρόμο θα είναι;;![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
St. Tselios wrote:georgexj wrote:Αμα είναι σε καλό δρόμο με αυτά που κάνει όταν θα αλλάξει αυτοκίνητο για να φτάσει στο επίπεδο το δικό μας τότε σε τι δρόμο θα είναι;;![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Kαλα ειναι Δον.
Αφου εφτασε σε σημειο να του λεει ο βιντεομαν:"καλα ρε,που πας?τι νομιζεις οτι εχεις?"
Αυτο παει να πει οτι φτανει το αυτοκινητο στα ορια του.
georgexj wrote:St. Tselios wrote:georgexj wrote:Αμα είναι σε καλό δρόμο με αυτά που κάνει όταν θα αλλάξει αυτοκίνητο για να φτάσει στο επίπεδο το δικό μας τότε σε τι δρόμο θα είναι;;![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Kαλα ειναι Δον.
Αφου εφτασε σε σημειο να του λεει ο βιντεομαν:"καλα ρε,που πας?τι νομιζεις οτι εχεις?"
Αυτο παει να πει οτι φτανει το αυτοκινητο στα ορια του.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
να σου πώ.georgexj wrote:ΓΕΛΑΩ ΓΙΑΤΙ ΞΑΦΝΙΚΑ ΤΡΕΦΕΙΣ ΣΥΜΠΑΘΕΙΑ ΠΡΟΣ ΤΟΝ DRIMON.ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ????
ΜΗΠΩΣ ΕΠΕΙΔΗ ΕΓΙΝΕΣ Κ ΣΥ ΙΑΠΩΝΑΣ???![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Η ΜΗΠΩΣ ΤΟΝ ΚΑΛΟΠΑΙΝΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΡΘΕΙ Κ ΜΕΤΑ ΝΑ ΤΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΒΑΣΑΝΙΣΤΗΡΙΑ??![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
antonisxj wrote:να σου πώ.georgexj wrote:ΓΕΛΑΩ ΓΙΑΤΙ ΞΑΦΝΙΚΑ ΤΡΕΦΕΙΣ ΣΥΜΠΑΘΕΙΑ ΠΡΟΣ ΤΟΝ DRIMON.ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ????
ΜΗΠΩΣ ΕΠΕΙΔΗ ΕΓΙΝΕΣ Κ ΣΥ ΙΑΠΩΝΑΣ???![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Η ΜΗΠΩΣ ΤΟΝ ΚΑΛΟΠΑΙΝΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΡΘΕΙ Κ ΜΕΤΑ ΝΑ ΤΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΒΑΣΑΝΙΣΤΗΡΙΑ??![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
εμένα ο πατέρας μου όταν ήθελε να με τιμωρήσει, πρώτα με καλόπιανε για να του σιμώσω και μετά άρπαγα ένα στραβωπαλαμίδι που στραβώνανε τα σαγόνια μου και ο εγκέφαλος έγραφε "TILT".
έτσι και του Ντριμόνη. θα του λέει ο Τσέλιος "έλα ρε φιλαράκι να δοκιμάσεις ένα εμποδιάκι" και ξαφνικά... θα εμφανιστεί μια τεράστια τρύπα που για να βγεί θα χρειαστεί γερανός.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
και μετά ο εγκέφαλος του Ντριμόνη θα γράφει "INSERT COIN TO CONTINUE"![]()
![]()