Cherokee XJ vs Wrangler

Forum rules
Η είσοδος απαγορεύεται σε όλους πλην αυτών που αναγνωρίζουν εαυτόν ως κάγκουρα και δέχονται το χιούμορ
Post Reply
boysetsfire

Re: Cherokee XJ vs Wrangler

Post by boysetsfire »

Nicolas wrote:
St. Tselios wrote: ...και οχι να κυκλοφορεις με μακρυα τζιπ λες και εισαι κανενας πολυτεκνος οικογενειαρχης... :geek: :ugeek: :mrgreen:
Πιο σιγά ρε καγκουραδελφέ παίρνει πολλούς η μπάλλα :D :D :D
σιγουρα δεν εννοει τα wrangler ;) ....ολοι ξερουμε για ποιους xjτυπαει η καμπανα :evil:

παντως να λεμε και του στραβου το δικιο ,respect στα xj, εχουν παιξει σε πολλες ταινιες....http://www.batkhela.com/wallpapers/movi ... .com_9.jpg

και η φιλεναδα εδω μες το xj....κυριουλα...http://unrealitymag.com/wp-content/uplo ... peed_l.jpg

:twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
...καλυτερα τρεις μερες λυκος...παρα μια ζωη προβατο!
PanosXJ

Post by PanosXJ »

....πλάκα πλάκα στο 90% των ταινιών που έχω δεί πάντα περνάει ένα Τσέροκιι στο βάθος ή είναι παρκαρισμένο ή το οδηγεί κάποιος απο τους αστέρες....
It's an XJ thing, you wouldn't understand!
XJ RULZZZZZZ!!!
St. Tselios

Post by St. Tselios »

Nicolas wrote:
St. Tselios wrote: ...και οχι να κυκλοφορεις με μακρυα τζιπ λες και εισαι κανενας πολυτεκνος οικογενειαρχης... :geek: :ugeek: :mrgreen:
Τα γραφω αυτα σε καποιον που και νεος ειναι και ανυπαντρος (αρα δεν εχει λογο να λεει:εχω να κουβαλησω την οικογενεια μαζι μου)...
Αν αργοτερα παντρευτει (που δεν το βλεπω συντομα με τα μυαλα που κουβαλαει) και κανει παιδια τι θα παρει?Defender 130 9θέσιο? :D :mrgreen:
Image
Nicolas
Site Admin

Post by Nicolas »

St. Tselios wrote:
Nicolas wrote:
Τα γραφω αυτα σε καποιον που και νεος ειναι και ανυπαντρος (αρα δεν εχει λογο να λεει:εχω να κουβαλησω την οικογενεια μαζι μου)...
Αν αργοτερα παντρευτει (που δεν το βλεπω συντομα με τα μυαλα που κουβαλαει) και κανει παιδια τι θα παρει?Defender 130 9θέσιο? :D :mrgreen:

Δεν θέλει χώρο για την οικογένεια αλλά για τα γκομενάκια. Έλα όμως που πάει τσάμπα ο χώρος... :lol: :lol: :lol:

Όποιος θέλει λεωφορείο με αξιοπρέπεια χρειάζεται ένα JK unlimited. Τέλλλλος :D :D :D :D :D :D :D
"Η σιωπή μας, μόνο με τον κατήγορό μας γίνεται σύμμαχος".
Από την άλλη όμως, "Όσο πιο αθόρυβος είσαι, τόσα περισσότερα ακούς".
St. Tselios

Post by St. Tselios »

Nicolas wrote:Δεν θέλει χώρο για την οικογένεια αλλά για τα γκομενάκια. Έλα όμως που πάει τσάμπα ο χώρος... :lol: :lol: :lol:
Έτσι κάνει ο Ελληνας...πεντε αυτοκινητα η κάθε οικογενεια και ολα 4-5θυρα...
Και βλεπεις στα μποτιλιαρισματα μεσα στα αυτοκινητα να ειναι μονο ο οδηγός...Αθανατη Ελλάδα. :D
Όσο για τον AntoniXJ...εχεις δικιο.Δεν προλαβαινει να μπαινοβγάζει γκόμενες... :mrgreen:
Image
antonisxj

Post by antonisxj »

τι κοροϊδεύεται ρε κάγκουρες? δεν κοιτάτε τα χάλια σας λέω'γω καλύτερα? αφήστεμε στην ησυχία μου.
την κυριακή πήγαμε μια βόλτα σε ένα ποταμό με ένα φίλο που έχει wrangler. και τι διαπίστωσα!!! :shock:
ο φίλος έιναι ιδιοκτήτης super market αλλά οδηγάει περίπτερο!! :shock:
όταν τον ρώτησα γιατί πήρε να οδηγήσει περίπτερο, μου απάντησε με νόημα "για να μπορώ να πουλάω και τσιγάρα βρε" :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
if it doesn't break, fix it until it does
St. Tselios

Post by St. Tselios »

antonisxj wrote:τι κοροϊδεύεται ρε κάγκουρες? δεν κοιτάτε τα χάλια σας λέω'γω καλύτερα? αφήστεμε στην ησυχία μου.
την κυριακή πήγαμε μια βόλτα σε ένα ποταμό με ένα φίλο που έχει wrangler.
Ναι φιλε δεν μας ειπες,μηπως εκει στο ποταμι εφαγες παλι τον εργάτη σου? :mrgreen:
Image
boysetsfire

Post by boysetsfire »

St. Tselios wrote:
antonisxj wrote:τι κοροϊδεύεται ρε κάγκουρες? δεν κοιτάτε τα χάλια σας λέω'γω καλύτερα? αφήστεμε στην ησυχία μου.
την κυριακή πήγαμε μια βόλτα σε ένα ποταμό με ένα φίλο που έχει wrangler.
Ναι φιλε δεν μας ειπες,μηπως εκει στο ποταμι εφαγες παλι τον εργάτη σου? :mrgreen:
αφου ειναι χαλασμενος.....θα τον τραβηξε το wrangler :evil:
...καλυτερα τρεις μερες λυκος...παρα μια ζωη προβατο!
XJ ''The Doctor''

Post by XJ ''The Doctor'' »

Wranglerades, όσο συνεχιζετε σε βάρος σας είναι! Περνάει ο καιρός και πλησιάζει η συνάντηση , εκεί να σας δω που πειραζετε τον βραδυκινητο αδερφό μου!!!!
XJ 4.6L stroked, 7.5'' lifted, Arb locked, D44f/r chrome shafted and stock leather seats...running on 35's
Proudly Honorary member of 4x4 Kagkouras Club
antonisxj

Post by antonisxj »

βρε κάγκουρες. δεν έχω βάλει εργάτη. τον έφτιαζα το Σάββατο. δεν έχω τελειώσει ούτε τον προφυλακτήρα κάν.
στον ποταμό πήγαινα με το ρελαντί. το wrangler ακολουθούσε ταπεινά :D
όσο για όλους εσάς που μας λέτε λεωφορεία, σας αγνοώ και θα δείτε πόσο πρακτικά είναι τα μεγάλα μας πορτ μπαγκάζ.
if it doesn't break, fix it until it does
Post Reply

Return to “Οι Κάγκουρες 4x4 Club”