Καλά να πάθετε εσείς που αγοράζετε μπροστοκίνητα αυτοκίνητα με ψαλίδια και νομίζετε ότι έχετε τζιπια και πάτε στα βουνα και τα σπάτε!!Μετά το αυτοκίνητο σας φταίει και η αντιπρωσοπεία!!!Άντε να χαθείτε ρεμάλια!!!!
Ο Θεος να με φυλαει απο τους φιλους
γιατι τους εχθρους μου τους γνωριζω.
Είμαι Φολόη
Σήμερα πήγα το Playmobil στο τοπικό ΚΤΕΟ.
Με κόψανε σε πέντε σημεία.
Δεν δούλευαν τα φώτα στοπ, το μικρά πίσω και της όπισθεν.
Δεν τους άρεσαν τα ράουλα του εργάτη και ο κοτσαδόρος
Επίσης τα αμορτισέρ είχαν 26% διαφορά απόσβεσης πίσω και 28% μπροστά.
Οταν μου τάπανε τους λέγω, "Πως να το ξέρω αφού είναι πίσω και δεν τα βλέπω???"
Δεν τους έπεισα.
Με στείλαν σε γείτονα ηλεκτρολόγο
Αρχίσαμε με τα ράουλα, έπεσε κόφτης στις σκουριασμένες από το αλάτι βίδες και γλυτώσαμε το 82 § 4.
Μπήκε και η πινακίδα πάνω από το τύμπανο και όλα όμορφα
Εχω σημείωμα έλξης, αλλά ξεχασμένο κάπου στην Κόρινθο, έτσι βγήκε και ο κοτσαδόρος (για μία ώρα).
Και φτάσαμε στα φώτα.
Με το που κατέβηκαν τα πλαστικά μόνον εγώ έλειπα από μέσα, ίσως γιατί δεν χωράω....
Χώμα συμπαγές από τα αλατόνερα της θάλασσας και όλα βραχυκυκλωμένα.
Ρίξε σπρέι ξύσε με κατσαβίδί και γείωση με μικρή πατέντα γκρέκα και έχουμε φώτα.
Εκεί είχε πλάκα που ξάπλωσα κάτω από το αμάξι για να τσεκάρω την βαλβίδα της όπισθεν, και.... έλειπε η μισή τουλάχιστον.
Περισσότερο πλάκα είχε που η αντιστρεπτική είχε ξεκουμπώσει και από τους δύο πείρους και ακούμπαγε νωχελικά στο μέσα μέρος της ποδιάς. Να γιατί είχα κάτι διαδρομές τεράστιες. Λεβιές και βαριοπούλα και μπήκε στη θέση της.
Πίσω στα ΚΤΕΟ, τους λέω για τα φώτα και το θέμα με την όπισθεν, και την μαλ κκ με την αντιστρεπτική και να το ξαναβάλουν στο κόσκινο. Αποτέλεσμα 11% μπρός πίσω και το πολυπόθητο καθαρό χαρτάκι για την διετία κάνει παρέα στην άδεια κυκλοφορίας.
Για την όπισθεν κάναν τον γερμανό αλλά και εγώ τους υποσχέθηκα ότι δεν κάνω όπισθεν.
Περνάω καλά και το ίδιο εύχομαι για όλους σας.
Ο φίλος σας friar
"C'est en voyant un moustique se poser sur ses testicules qu'on réalise qu' on ne peut pas régler tous les problèmes par la violence"...