Α' ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΩΝ ΑΡΧΙΚΑΓΚΟΥΡΩΝ & ΚΑΓΚΟΥΡΩΝ

Forum rules
Η είσοδος απαγορεύεται σε όλους πλην αυτών που αναγνωρίζουν εαυτόν ως κάγκουρα και δέχονται το χιούμορ
GRAFTY

Re: Α' ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΩΝ ΑΡΧΙΚΑΓΚΟΥΡΩΝ & ΚΑΓΚΟΥΡΩΝ

Post by GRAFTY »

μπορω να πω και εγω με την σειρα μου οτι ειδα γνωστους και γνωρισα αγνωστους περασαμε πολυ ωραια!!
antonisxj

Post by antonisxj »

ΚΑΓΚΟΥΡΕΣ
καλησπέρα.
μόλις που γύρισα Πειραιά. μπανιαρίστικα, έφαγα και έκατσα να γράψω δυό γραμμές για την πρώτη επίσημη καγκουροσυνάντηση παγκοσμίως :mrgreen:
τα πράγματα πήγαν καλά και είναι όπως τα περιέγραψε ο φίλος FYZ (που δεν είχα ευκαιρία να τον καλογνωρίσω στην συνάντηση και τον καλογνώρισα στην επιστροφή, που αφήσαμε την εθνική για να πάμε πιό γρήγορα σπίτι μας και τελικά καταλήξαμε να παίζουμε στα νεροφαγώματα της πάρνηθας :mrgreen: )
ξεκινόντας λοιπόν σε ότι έχει να κάνει με την οργάνωση της συνάντησης, ένα μεγάλο μπράβο και μεγάλο ευχαριστώ στους φίλους κάγκουρες του Αγ. Κωνσταντίνου που άφησαν δουλειές και οικογένειες για να μας φιλοξενήσουν και να μας ξεναγήσουν στο πανέμορφο βουνότους. πραγματικά απο τα ομορφότερα τοπία στην Ελλάδα.
Στα της συνάντησης τώρα.
επιτέλους καταφέραμε να γνωριστούμε μεταξύμας (άντε να μάθεις ονόματα! και ψευδώνυμα :mrgreen: )
τα παιδιά από Λάρισσα
τα παιδιά από Ναύπλιο
τα παιδιά απο Αθήνα
τα παιδιά απο Λειβαδιά
και απο όπου είχε έρθει ο καθένας :mrgreen:
το γέλιο? ατελείωτο.
τα πειράγματα? ασταμάτητα.
ο χαβαλές? ακόμα και στον ασύρματο!
το παιχνίδι? απίστευτα διασκεδαστικό!
τα αυτοκίνητα? τι να πρωτοδείς? χιλιάδες κυβικά? V8? αναρτήσεις? αμορτισέρ? (FOX) λάστιχα?
λάσπη δεν είχαμε αρκετή αλλά βρίσκαμε όση χρειαζόμασταν για να δουλεύουν οι εργάτες :mrgreen:
όλα λοιπόν πήγαν καλά, όλοι γύρισαν σώοι και ασφαλείς. μικροσπασίματα είχαμε, αλλά όχι αρκετά μεγάλα για να δημιουργήσουν προβλήματα.
κλείνοντας λοιπόν, αποδείχτηκε ένα πράγμα.
είμαστε όλοι κάγκουρες και ο καθένας με τον τρόπο του το απέδειξε :mrgreen:
εύχομαι σε όλους να περνάνε στις εκδρομές τους το ίδιο καλά που πέρασα και εγώ. πραγματικά η ομορφότερη βόλτα που έχω πάει ποτέ.
άντε λοιπόν και στην επόμενη συνάντηση με καλό.
if it doesn't break, fix it until it does
GRAFTY

Post by GRAFTY »

αντωνη το βιντεο ειναι πολυ καλο σε εχει σε διαφορες καγκουριες τωρα το μονο που μενει ειναι να το φτιαξω να θυμηθω πως τα ανεβαζουν στο youtube και να τα προβαλουμε!!!
Fyz

Post by Fyz »

Αντε,περιμενουμε!!! ;) ;)

http://www.qsl.net/sv1fyz

Jeep...There is only One!!!
XJ ''The Doctor''

Post by XJ ''The Doctor'' »

:mrgreen: Αντε, 10 μηνες το κοσκινιζαμε, γραφαμε λιστες και λιστες για τις συμμετοχες, προτειναμε ημερομηνιες που τις αλλαζαμε.....ξεκινησαμε ενα απιστευτο χαβαλε στα forum που βρηκε αρκετους υποστηρικτες....μεχρι και Kagkoures 4x4 Club μας εκαναν....αποκτησαμε Βασιληα ( και τι Βασιληα - αξιο! ).....και....

..η Α' ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ KAGKOURES 4x4 CLUB αποτελει πλεον Ιστορια!

Προσωπικα, γνωρισα ανθρωπους οι οποιοι ειναι εξαιρετοι χαρακτηρες και καλα παιδια και περασα ομορφα και αυτο και μονο μου αρκει!

Τα παιδια απο τον Αγ.Κωνσταντινο πρωσοποιησαν την εννοια φιλοξενια και επελεξαν να μας ''διασκεδασουν'' ( και πιστευω οτι το διασκεδασαν και αυτοι μαζι μας ) με διαδρομες και επιπεδα δυσκολιας που κανεις δεν ενιωσε οτι δεν εχει θεση στη βολτα και το χαβαλε.... απο βαθος καρδιας μπραβο και ευχαριστω στον Γιαννη, τον Ηλια, τον Παρασκευα, στον αδερφο του Γιαννη ( sorry ξεχασα το ονομα ) , στον Γιωργο, στον απιθανο τυπο με το απιθανο Toyota και στο παλλικαρι με το Jakuza Sami που περιμενε το Σαββατο τους υπολοιπους καγκουρες να τους φερει στο βουνο....

Σαν γνησιοι καγκουρες να ξεκινησουμε απο αυριο το πρωι να γραφουμε για την 2η συναντηση μας ( αφου η πρωτη μας πηρε 10 μηνες να συντονιστουμε η επομενη θελει τουλαχιστον 20! ).

Για τα παιδια που δεν ηρθανε - ευχομαι να καταφερουν να ειναι παρον στην επομενη για να περασουμε ακομη πιο ωραια.....

Καποιες φωτο και βιντεο θα βαλω και εγω σιγα-σιγα στα φορουμ αλλα θα γραψω και ενα dvd να το στειλω σε ολους....

ΥΓ
- Μην νομιζεις οτι δεν μπορουσα να παω σε μερη που ουτε κατα διανοια δεν θα εφτανες, απλα το εκανα για να μην αισθανεσαι ασχημα που εχεις μαζουτοκαυστηροαργοκινητο και καλα XJ :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

- Αντε γιατι πολυ μελισταλαχτα κειμενα αρχισατε να γραφετε ολοι σας μετα τη συναντηση, το σοι καγκουρες ειμαστε??????
XJ 4.6L stroked, 7.5'' lifted, Arb locked, D44f/r chrome shafted and stock leather seats...running on 35's
Proudly Honorary member of 4x4 Kagkouras Club
antonisxj

Post by antonisxj »

GRAFTY wrote:αντωνη το βιντεο ειναι πολυ καλο σε εχει σε διαφορες καγκουριες τωρα το μονο που μενει ειναι να το φτιαξω να θυμηθω πως τα ανεβαζουν στο youtube και να τα προβαλουμε!!!
θα ήμουν ευγνώμων αν θα μπορούσες να μου στείλεις ενα dvd στα Χανιά με ότι έχεις τραβήξει.
antonisxj

Post by antonisxj »

που τα είδες τα μελιστάλαχτα ρε κάγκουρα?
όταν ευχαριστούμε κάποιους ανθρώπους, δεν μπορούμε να γράψουμε δυό όμορφα λόγια?
όσο για το αν έβγαινα και αν έβγαινες στα περάσμτα, υπάρχουν βίντεο να επιβεβαιώσουν ή να διαψεύσουν.
θυμάσαι τι σου είχα πεί? αν έβγαινες κάπου και να μην βγώ εγώ, θα έκοβα ένα τακούνι απο τα bogger και θα το έτρωγα.
τα βίντεο θα μιλήσουν στο internet. :mrgreen:
GRAFTY

Post by GRAFTY »

δεν χρειαζεται να με ευγνομονεις θα σας στειλω κατσε να το γραψω πρωτα αν θες στειλε μου το τηλ. σου
εχω γραψει καποια ανεβασματα και καποια ξεφτυλισματα(για ποιον χτυπαει η καμπανα) ντιν νταν ντιν νταν
XJ ''The Doctor''

Post by XJ ''The Doctor'' »

antonisxj wrote: θα ήμουν ευγνώμων αν θα μπορούσες ........
Καλα τι στο διαολο επαθες???? Ταρακουνηθηκες τοσο πολυ που το λιγο μυαλο που ειχες επαψε να λειτουργει?? Τι επαθες? Τι ευγενειες ειναι τωρα αυτες??? Σε λιγο θα φιληθεις και με τον Τσελιο μεσω ιντερνετ!

Που ειναι ο προ- συναντησης καγκουροβασιληας??? :mrgreen:

Grafty, πρωι-πρωι να παρατησεις οτι δουλειες εχεις και να τσακιστεις να γραψεις dvd και να το στειλεις ΑΜΕΣΑ στον αρχικαγκουρα στη Κρητη!
Ο επιτιμος διαταζει!!!!!!! στο καγκουροβασιλειο οταν ο βασιληας δεν εποικοινωνει ( κοινος μ@λ@κιζεται ) , δεν εχουμε δημοκρατια εδω :evil:
:mrgreen:
XJ 4.6L stroked, 7.5'' lifted, Arb locked, D44f/r chrome shafted and stock leather seats...running on 35's
Proudly Honorary member of 4x4 Kagkouras Club
antonisxj

Post by antonisxj »

όσοι ήρθαν στη συνάντηση και έχουν υλικό απο φωτό και βίντεο θα ήθελα μια κόπια.
ευχαριστώ.
Post Reply

Return to “Οι Κάγκουρες 4x4 Club”