Και εγώ απο την μεριά μου να ευχαριστήσω τα παιδια απο τον Αγιο Κωνσταντινο για τα υπεροχα μέρη που μας πήγανε, τον agga για τα λουκάνικα και τα τσίπουρα (τελικα εκδρομή χωρίς αυτά δεν λέει)!!!
Χάρηκα που είδα τα παιδια απο την πρώτη συνάντηση και για τα παιδια που γνώρισα σε αυτήν. Τελικά να μου το θυμηθείτε...το καγκουρες κλαμπ θα γίνει το καλύτερο με την πιο γ.....τη παρέα!!
Έχουμε πολύ υλικό, υπήρχαν πολλες καμερες και φωτογράφοι αυτή την φορά ωστε να μην έχουμε τα ίδια όπως την πρώτη συνάντηση
Βέβαια ο Πάνος είναι ενας και μοναδικός. Πως καταφέρνει αυτο το παιδί να είναι πάντα στο σωστό σημείο δεν μπορώ να καταλάβω....πανταχού παρών.
Και έχουμε και πολύ ωραίο βίντεο!
επιτέλους γνωρίσαμε και τον Τσέλιο απο κοντά και είχαμε εναν δυνατό στην μάχη κατά των τσεροκάδων!!!!
Τελος για τον Λευτέρη έχω να πω οτι θυμήθηκα τον εαυτό μου με το jimny αυτό το ΣΚ. Πολύς ο κόφτης λέμε!!!
Panosxj πια εννοείς θηρία;;;; Τα τσεροκεεεε;;;
Υ.Γ.: μιας και μόλις πήγα να το ποστάρω με πρόλαβε ο georgexj η απάντηση μου είναι και στην είπα και πριν πάμε στη συνάντηση. Έλα με πολύ φορα για να μας τα κλάσεις ωραίααααα!!
Και το μοτερ του doctor να πάρεις το μόνο που θα αλλάξει θα είναι οι δικαιολογίες. Αντι για "Βρισκει ο προφυλακτήρας αλλιώς θα σου λεγα" και "Αν δεν είχατε περάσει και δεν το είχατε κάνει μερέντα θα σας έλεγα" τώρα θα μας λες "εκοψα ημιαξόνιο αλλιώς θα σας έλεγα"
Ειλικρινα και εγώ στεναχωρήθηκα με τον Αντώνη και κανεις δεν θα ήθελε να ήταν στην θέση του. Μεγάλη ξενέρα και για το ότι δεν το χάρηκε αλλά και γιατί αν δεν πέρναγε και αυτός κανα εμπόδιο θα είχαμε τροφή για άλλον έναν!!!
Οι φωτογραφίες ακομα ανεβαίνουν στο photobucket!
Υπομονή!