CLUB ΚΑΓΚΟΥΡΑΣ 4X4

Forum rules
Η είσοδος απαγορεύεται σε όλους πλην αυτών που αναγνωρίζουν εαυτόν ως κάγκουρα και δέχονται το χιούμορ
St. Tselios

Re: CLUB ΚΑΓΚΟΥΡΑΣ 4X4

Post by St. Tselios »

ΣΤΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΠ
Δεν επιτρεπεται στο Καγκουροβασιλειο να εκφραζονται κομματικες αναφορες...
Ειναι ντροπη για ολο το Βασιλειο και ειδικα για τον Βασιλια...
Ενας ειναι ο κυριαρχος και ηγετης μας και δεν μας ενδιαφερουν αλλοι...
Ζητω απο τον Βασιλια να επιβαλει την ταξη και να βαλει στην θεση τους ολους αυτους που αμαυριζουν το Βασιλειο μας...
Image
lker

Post by lker »

St. Tselios wrote:ΣΤΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΠ
Δεν επιτρεπεται στο Καγκουροβασιλειο να εκφραζονται κομματικες αναφορες...
Ειναι ντροπη για ολο το Βασιλειο και ειδικα για τον Βασιλια...
Ενας ειναι ο κυριαρχος και ηγετης μας και δεν μας ενδιαφερουν αλλοι...
Ζητω απο τον Βασιλια να επιβαλει την ταξη και να βαλει στην θεση τους ολους αυτους που αμαυριζουν το Βασιλειο μας...
Tselios ώρες ώρες με κάνεις και αισθάνομαι ότι είσαι σαν το ΕΣΡ :lol: :lol: :lol: ΕθνικόΣυμβούλιοΚαγκουροορθότητας :lol: :lol: :lol:
Τα ακούς παλιοδελφίνε ??? Πάλι μ' έμπλεξες :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Είμαι και εγώ από το Τζιτζικόνι ...
B.R.A.T. ... the original ...
Always groovin 4WD moving

http://www.youtube.com/watch?v=TpqueuIiWZk
St. Tselios

Post by St. Tselios »

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Image
kostas654

Post by kostas654 »

Πειτε μου τωρα αν ειμαι γκαντεμης η οχι,

περιμενω τα bogger απο 8 Αυγουστου και οι λιμενεργατες αποφασισαν οταν αλλαξει η κυβερνηση να κανουν απεργια στο λιμανι και κοιτα να δεις τυχη επεσε πανω στις ημερομηνιες που ερχονται τα λαστιχα...και οι τυποι τι εκαναν....πηγαν και ξεφορτωσαν τα λαστιχα στην Αφρικη και οταν τελειωσουν με την απεργια θα πανε να τα παρουν.

Αυτα τα λαστιχα πριν καν τα βαλω εχουν μεγαλη ιστορια αφου μεχρι να ολοκληρωσουν το ταξιδι τους θα εχουν ταξιδεψει σε 3 ηπειρους...καλο εεεε :evil: :evil: :evil: :evil:
Κώστας Γκιαούρης
XJ ''The Doctor''

Post by XJ ''The Doctor'' »

lker wrote: Tselios ώρες ώρες με κάνεις και αισθάνομαι ότι είσαι σαν το ΕΣΡ :lol: :lol: :lol: ΕθνικόΣυμβούλιοΚαγκουροορθότητας :lol: :lol: :lol:
Τα ακούς παλιοδελφίνε ??? Πάλι μ' έμπλεξες :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Σιγουρα δεν πινεις παλι Jack, ε??????
XJ 4.6L stroked, 7.5'' lifted, Arb locked, D44f/r chrome shafted and stock leather seats...running on 35's
Proudly Honorary member of 4x4 Kagkouras Club
XJ ''The Doctor''

Post by XJ ''The Doctor'' »

kostas654 wrote:Πειτε μου τωρα αν ειμαι γκαντεμης η οχι,

Εισαι! :mrgreen:
XJ 4.6L stroked, 7.5'' lifted, Arb locked, D44f/r chrome shafted and stock leather seats...running on 35's
Proudly Honorary member of 4x4 Kagkouras Club
kostas654

Post by kostas654 »

Αλλα η αποθεωση θα ειναι οταν μου κανει ντου καμια εφορια και μου ζηταει παραστατικα για ολες τις αγορες που εχω κανει μιας και εχω παραγγειλει μεχρι τωρα στο ονομα μου για 5 ατομα (βαρυ $$$$$$) εμπορευμα.
Κώστας Γκιαούρης
Nicolas
Site Admin

Post by Nicolas »

kostas654 wrote:Αλλα η αποθεωση θα ειναι οταν μου κανει ντου καμια εφορια και μου ζηταει παραστατικα για ολες τις αγορες που εχω κανει μιας και εχω παραγγειλει μεχρι τωρα στο ονομα μου για 5 ατομα (βαρυ $$$$$$) εμπορευμα.

Φτου ρε, ΦΤΟΥ!
Μακρυά οι κοπρίτες από μας!
"Η σιωπή μας, μόνο με τον κατήγορό μας γίνεται σύμμαχος".
Από την άλλη όμως, "Όσο πιο αθόρυβος είσαι, τόσα περισσότερα ακούς".
lker

Post by lker »

Και μανά ξανά ΦΤΟΥ από μένα !!! Απίστευτη γκαντεμιά φιλαράκο...είθε όταν τα πάρεις να σε αποζημιώσουν για την ταλαιπωρία σου :D
Είμαι και εγώ από το Τζιτζικόνι ...
B.R.A.T. ... the original ...
Always groovin 4WD moving

http://www.youtube.com/watch?v=TpqueuIiWZk
antonisxj

Post by antonisxj »

ΒΡΕ ΚΑΓΚΟΥΡΕΣ
κάθομαι τώρα δύο μέρες και σας παρακολουθώ,
διαβάζω τις λαλακίες που γράφεται,
ξύνω, μία τη μύτη μου, μια το κεφάλι μου, μία τα τέτοια μου και αναρωτιέμαι...
πόσο κάγκουρες είστε?
οι μισοί θέλετε να με ρίξετε απο το θρόνο μου και οι άλλοι μισοί με γλύφετε.
λοιπόν για να ξεκαθαρίσουμε τα πράγματα.
εδώ είναι το club καγκουρας 4x4 και πρόεδροι δεν υπάρχουν, δημοκρατίες και μαλακίες να πάτε να ζητάτε αλλού. εδώ έχουμε βασιλευομένη δικτακτορία και σε όποιον αρέσει. εδώ γίνεται ότι λέω εγώ και οι αντιρησίες να πάνε σπίτια τους. ο βασιλιάς μπορεί να είναι όσο διαπλεκόμενος γουστάρει και να τα πέρνει απο όπου γουστάρει. ο βασιλιάς δεν κινδυνεύει απο κανένα γελοίο υπηκώο και αναφορά δίνει μόνο στο πουλί του που πάντα συμφωνεί μαζί του. τα γλυψίματα να τα κόψετε γιατί υπουργείο έχω δώσει μόνο στον Τσέλιο. θυμηθήτε ότι του έχω δώσει το υπουργείο του Κώλου.
να σταματήσουν οι αντιπαραθέσεις και οι γνώμες προς το πρόσωπόμου.
να σταματήσουν οι αναφορές σε γελοία γαλάζια ανθρωπάκια... εκτός και άν μιλάμε για τα αξιαγάπητα στρουμφάκια.
να σταματήσουν και οι αναφορές για πράσινα ανθρωπάκια... εκτός και αν μιλάμε για τον φίλομου τον HULK ή για τους μικρούς μου εξωγήινους.
να σταματήσουν οι αναφορές για κόκκινα ανθρωπάκια... εκτός και αν μιλάμε για την κοκκινοσκουπίτσα.
να σταματήσουν οι αναφορές σε κομματα και παρατάξεις γιατί θα αποχωρήσω και θα καταρεύσει το σύστημα.
θα κάνω ένα crush down του Νικόλα και θα φύγω.
Ο ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΚΑΓΚΟΥΡΑΣ ΜΙΛΗΣΕ!
ΟΥΓΚ!
if it doesn't break, fix it until it does
Post Reply

Return to “Οι Κάγκουρες 4x4 Club”