Καγκουρο-Project... περιπτερο

Forum rules
Η είσοδος απαγορεύεται σε όλους πλην αυτών που αναγνωρίζουν εαυτόν ως κάγκουρα και δέχονται το χιούμορ
johny4x4

Re: Καγκουρο-Project... περιπτερο

Post by johny4x4 »

Καγκουρες σας χαιρετώ!!!!!
Βλέπω εδω μέσα γίνεται την καραπουτ@ν@ρας με τα προτζεκτ!!! Του προτζεκτ το κιγκλίδωμα!!!!!!
Εγώ τώρα είμαι στη φάση του πρότζεκτ παρέλαση.......οι αρβύλες έχουν λιώσει!!!!
Δεν τα έχω διαβάσει όλα γιατι είναι πολλά και το 80% πρέπει να είναι μ@λ@κίες που γράφεται και όχι φωτογραφίες :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Οταν θα βρω καλό ιντερνετ και θα έχω χρόνο θα τα διαβάσω όλα!!!!
Καλα τελειώματα σε όλους..............για τον μιχαλο τα μαθαινω περιληπτικά.....τον βλέπει ο τροχός και φοβάται :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: keep cutting george!!!!!!!!
Τσουμάνη χρόνια πολλά να τα κατοστήσεις!!!!
Λαρισαίοι καλές βόλτες!!!!!!
Ο ντίνος πάει καμια εκδρομή???
Το αυτοκινητο μου είναι ακόμα έξω πεταμένο αραγε???? :lol: :lol: :lol:
Babispatrol τελικά είσαι πολύ βλάκας για να είσαι αληθινός!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Για σας καγκουρες και κάλα να περνάτε!!!!!
Image
St. Tselios

Post by St. Tselios »

johny4x4 wrote:Καγκουρες σας χαιρετώ!!!!!

Pou eisai re pontikara,esy?
Pizeis?
Image
georgexj

Post by georgexj »

johny4x4 wrote:Καγκουρες σας χαιρετώ!!!!!
Βλέπω εδω μέσα γίνεται την καραπουτ@ν@ρας με τα προτζεκτ!!! Του προτζεκτ το κιγκλίδωμα!!!!!!
Εγώ τώρα είμαι στη φάση του πρότζεκτ παρέλαση.......οι αρβύλες έχουν λιώσει!!!!
Δεν τα έχω διαβάσει όλα γιατι είναι πολλά και το 80% πρέπει να είναι μ@λ@κίες που γράφεται και όχι φωτογραφίες :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Οταν θα βρω καλό ιντερνετ και θα έχω χρόνο θα τα διαβάσω όλα!!!!
Καλα τελειώματα σε όλους..............για τον μιχαλο τα μαθαινω περιληπτικά.....τον βλέπει ο τροχός και φοβάται :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: keep cutting george!!!!!!!!
Τσουμάνη χρόνια πολλά να τα κατοστήσεις!!!!
Λαρισαίοι καλές βόλτες!!!!!!
Ο ντίνος πάει καμια εκδρομή???
Το αυτοκινητο μου είναι ακόμα έξω πεταμένο αραγε???? :lol: :lol: :lol:
Babispatrol τελικά είσαι πολύ βλάκας για να είσαι αληθινός!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Για σας καγκουρες και κάλα να περνάτε!!!!!
ΦΙΛΑΡΑΚΙ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΑ ΕΞΩ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ Κ ΜΕ ΤΗΣ ΛΑΣΠΕΣ ΟΠΩΣ ΤΟ ΑΦΗΣΕΣ.. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Ο ΝΤΙΝΟΣ ΔΕΝ ΕΡΧΕΤΑΙ ΕΚΔΡΟΜΕΣ ΚΑΘΟΛΟΥ.. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
ΤΩΡΑ ΟΤΙ Κ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΑΛΛΟ ΑΣΤΑ ΝΑ ΠΑΝΕ!! :lol: :lol: :lol: :lol:
ROCKY XXX

Post by ROCKY XXX »

babis patrol wrote:
ROCKY XXX wrote: ρε μπαμπη δεν μασ δινεις την διευθυνση σου να σου στειλουμε ενα ροζ ποδηλατο που μας εχει περισσεψει να εχεις κατι να ασχολείσαι :) :) :) :) :) :) :) :) :) :)

παλικαρι μου
Μπορεις να κανεις τετοιο αυτοκινητο?
Βλέπεις πως ολοι το ζhλεuουν.
μέχρι va το γλυψουν θελουν

Μην ξανα απευθυνθείς παλι σε μενα γιατι εγω με αδερφες δεν θελω να εχω παρε δωσε.Αυτο το forum ειναι για αντρες με ονομα επωνυμο και προσωπικότητα,οχι για αδερφες σαν εσενα.
kostas654

Post by kostas654 »

babis patrol wrote: Το μονο που εγραψα ειναι πως τετοιο αυτοκινητο είναι δύσκολο να φτιάξεις  
Εσυ παλικαρι μου γιατι ζοριστηκες;  
Φτιάξε και εσύ ένα τέτοιο αν μπορεις  
εγώ δεν μπορώ γι'αυτο το θαυμάζω   
εγω λεβεντη εχω αλλα πραγματα να με ζοριζουν ...αυτα τα εχω για χαλαρωμα....
και σου ξαναλεω απλα να χαλαρωσεις λιγακι....θαυμαζε του γιατρου οσο γουσταρεις...και εγω το κανω...αλλα δεν σημαινει οτι μπορεις να αδειαζεις τους αλλους εσυ....

και να εχομε καλο ερωτημα,εσυ θα ανεβασζεις καμια φωτο να δουμε ποιος εισαι και με ποιους πας εκδρομες κλπ κλπ....

και drimon δεν εδιωξα ποτε κανεναν...
Κώστας Γκιαούρης
antonisxj

Post by antonisxj »

ROCKY XXX wrote: ρε μπαμπη δεν μασ δινεις την διευθυνση σου να σου στειλουμε ενα ροζ ποδηλατο που μας εχει περισσεψει να εχεις κατι να ασχολείσαι :) :) :) :) :) :) :) :) :) :)
Ε!!!! ΧΕΣΕΜΕ ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ!!!!!! ΤΙ ΑΤΑΚΑ Ε ... l: :lol:
if it doesn't break, fix it until it does
YJ ''The Doctor''

Post by YJ ''The Doctor'' »

Ρε καγκουρες cool, εδω δεν ειναι για τσιτωμα αλλα για χαλαρωμα...

Babis, εγω οτι ειχα να πω σου το ειπα παραπανω, βαλε και καμια φωτο να σχολιασουμε και ελα και σε καμια συναντηση μας να γνωριστουμε καλυτερα. Ξερεις ολοι εμεις εδω που ποσταρουμε αναμεταξυ μας γνωρισομαστε κιολας....

Κωστα, Αποστολη φτανει..νομιζω οτι οτι ηταν να πειτε το εχετε πει ηδη...sorry κιολας, ε?
The Donkey tube chassis
Proud member of 4x4 Kagkoures Club
antonisxj

Post by antonisxj »

YJ ''The Doctor'' wrote:Κωστα, Αποστολη φτανει..νομιζω οτι οτι ηταν να πειτε το εχετε πει ηδη...sorry κιολας, ε?
ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ
ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ
ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ
άσε τον Αποστόλη να λέει ότι θέλει. τέτοια όμορφα λόγια, σου πάει καρδιά να τα κόψεις?

Απόστολε, να ξέρεις, είμαι μεγάλος fan... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
if it doesn't break, fix it until it does
YJ ''The Doctor''

Post by YJ ''The Doctor'' »

antonisxj wrote:
YJ ''The Doctor'' wrote:Κωστα, Αποστολη φτανει..νομιζω οτι οτι ηταν να πειτε το εχετε πει ηδη...sorry κιολας, ε?
ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ
ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ
ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ
άσε τον Αποστόλη να λέει ότι θέλει. τέτοια όμορφα λόγια, σου πάει καρδιά να τα κόψεις?

Απόστολε, να ξέρεις, είμαι μεγάλος fan... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
:lol: :lol: :lol: :lol: αντε καλα με επεισες :lol: :lol: :lol:
Αποστολη...ΔΩΣΕ :mrgreen: :lol:
The Donkey tube chassis
Proud member of 4x4 Kagkoures Club
Nicolas
Site Admin

Post by Nicolas »

Ρε πιπίδη αρχικάγκουρα, ανακάλεσε το λαό σου στην τάξη,
γιατί μου φαίνεται πως έχουμε αρχίσει και ξεφεύγουμε από την αρχική μας διακύριξη :? :?

Babis, αν θες να βγάζεις γούστα εδώ μέσα γιαβρίμ, πρέπει να το κάνεις επί ίσοις όροις.
Πες μας λοιπόν τί καβαλάς και πως το καγκουρεύεις για να μπορούν και οι υπόλοιποι να σε
δουλέψουν όπως μπορείς να τους δουλεύεις και συ.
Και κυρίως, μην απαξιώνεις κανέναν.

Και ο Drimonis, γιαπωνέζικο κουβαδάκι έχει, αλλά αυτός με ξεκόλησε στραβώνοντας το μισό του αμάξι.
Με πιάνς?
Ακόμα εκεί θα ήταν το ακριβό και γυαλυστερό μου λεωφορείο...

Ηρεμία όλοι.
"Η σιωπή μας, μόνο με τον κατήγορό μας γίνεται σύμμαχος".
Από την άλλη όμως, "Όσο πιο αθόρυβος είσαι, τόσα περισσότερα ακούς".
Post Reply

Return to “Οι Κάγκουρες 4x4 Club”