γιατι τα θελει ο κωλος σου πραγματικα.κ ξεκινα να μαθεις να χωρευεις σαμπα!!απο σημερα!!!
ας τα παρουμε τα πραγματα απο την αρχη καγκουρες.στο club εχουμε δυο ιαπωνακια.
ο ενας μονο λεει(τσουμανης)
ο αλλος εχει αρχισει κ μοιραζει κ πιπες(ΝΤΡΙΜΟΝΗΣ).
ετσι ξεκινησανε με μια φωτο να με κοροιδεψουνε αλλα τα πραγματα δεν τους πηγανε οπως τα περιμενανε!!
τελικα την πρωτη του πιπα ο θοδωρακης αντι να την δωσει την πηρε κ δεν μπορει να την χωνεψει!!!ΣΟΔΑ ΦΙΛΕ ΣΟΔΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΛΟ ΣΤΗΝ ΧΩΝΕΨΗ!!

http://www.facebook.com/theodor.drimoni ... hare_reply

κ επειδη μπορει να μπει κ να σβησει καποια απαντηση απο το fb το κοντοπουτανο θα σας κανω επικολληση ολη την συζητηση!!!

Theodor Drimonis Λες να βάλει ο φίλος μας ο Μιχαλόπουλος το "πρόβατο" να τον τραβάει έτσι;;;
Πέμπτη στις 8:36 μ.μ. από κινητό · Μου αρέσει! · 1
Achileas Tsoumanis ee kati den tha spasei??????
17 ώρες πριν · Μου αρέσει!
Giorgos Mihalopoylos μαλακα ντριμονακο ολο μαλακιες λες.κοιτα μην σε εχει τραβηξει ηδη εσενα ............. κ ψαχνεις παρηγορια!!χαχαχαχαχα
17 ώρες πριν · Μου αρέσει! · 1
Theodor Drimonis Φίλος το δικό μου δεν υπάρχει λόγος να το τραβίξει ΤΙΠΟΤΑ!!!!!!!!
14 ώρες πριν από κινητό · Μου αρέσει!
Vasilis Ramantzas αποφασίστε ρε παπάρες που θα γράφετε..άει στα διάλα...μία εδώ..μία στο to4x4...τα μάτια μου έχω βγάλει
14 ώρες πριν · Μου αρέσει!
Theodor Drimonis Ρούφα άλλη μία σουπίτσα σπέσιαλ και όλα θα σου περάσουν!!!!!!!!!!
14 ώρες πριν από κινητό · Μου αρέσει!
Vasilis Ramantzas Μεταξύ μας Δον σε βλέπω έτσι σύντομα......και επειδή πήγα να υποστηρίξω τον αποπάνω παπάρα...τοντοράκο στην δική σου φωτό..η γυναίκα θα είναι στο τιμόνι και εσύ στο σχοινί..
14 ώρες πριν · Μου αρέσει! · 1
Maria Mauroudi Αν και δεν σε γνωρίζω κύριε Βασίλη συμφωνώ μαζί σου εγω στο τιμόνι και ο τοντορακος στο σχοινί......,.
3 ώρες πριν από κινητό · Μου αρέσει! · 3
Giorgos Mihalopoylos Χαχαχαχαχαχαχαχαχαχα!!ΜΑΛΑΚΑ ΝΤΡΙΜΟΝΗ ΤΗΝ ΠΉΡΕΣ ΤΗΝ ΠΡΏΤΗ ΠΙΠΑ!!χαχαχαχαχαχαχα!!
2 ώρες πριν από κινητό · Μου αρέσει! · 1
Achileas Tsoumanis xa xa xa xa xa xa xa xa xa xa xa xa xa xa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
2 ώρες πριν · Μου αρέσει!
Vasilis Ramantzas χαίρομαι Κυρία μου που συμφωνείτε μαζί μου...χαίρομαι πάρα πολύ...αυτός που πιθανόν να μή χαίρετε καθόλου είναι ο Θεόδωρος(το κάνω πιο επίσημο γιατί δε γνωρίζω την σχέση σας μαζί του).
Πριν από 36 λεπτά · Δεν μου αρέσει · 1
Theodor Drimonis Κεριά και λιβάνια πορνόγερε!!!!
Πριν από 30 λεπτά από κινητό · Μου αρέσει!
Theodor Drimonis Μιχαλόπουλε εσύ το πρόβατο το δένεις μπροστά ή πίσω;;;
Πριν από 29 λεπτά από κινητό · Μου αρέσει!
Vasilis Ramantzas Αγαπητέ Θεόδωρε...προσπαθώντας να σε επαναφέρω στην Τάξη διαπιστώνω μετά λύπης μου ότι επιδεικνύεις μία συνεχιζόμενη άρνηση για συμμόρφωση...γι'αυτό επανέρχομαι στην γλώσσα που ομιλείς με τους άλλους κοπρίτες και......
Πριν από 27 λεπτά · Μου αρέσει!
Vasilis Ramantzas Ρε παπάρα Ντριμόνη ακόμα και η Κυρία σε πήρε χαμπάρι....
Πριν από 26 λεπτά · Δεν μου αρέσει · 2
Giorgos Mihalopoylos file tin exei patisei asxima.xaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxa!!!
Πριν από 16 λεπτά · Μου αρέσει!