CLUB ΚΑΓΚΟΥΡΑΣ 4X4

Forum rules
Η είσοδος απαγορεύεται σε όλους πλην αυτών που αναγνωρίζουν εαυτόν ως κάγκουρα και δέχονται το χιούμορ
antonisxj

Re: CLUB ΚΑΓΚΟΥΡΑΣ 4X4

Post by antonisxj »

το snorkel είναι της "airflow" και έχει σήμα, τί άλλο? ένα καγκουρό :mrgreen:
είναι απο αυστραλία. στο ταχυδρομείο πλήρωσα όταν το παρέλαβα 6 ευρώ.
http://www.snorkels.com.au/c/184763/1/j ... rkels.html
if it doesn't break, fix it until it does
lker

Post by lker »

Καγκουροπρόεδρε να σαι καλά! :lol:
Εχθές μετά από μια δύσκολη μέρα, γυρνώντας στο σπίτι τσίτα νευριασμένος βρίσκω ένα φάκελο να με περιμένει στην είσοδο :roll: Από ποιον να ναι λέω ... δεν περιμένω τίποτα τόσο μικρό :?: Ανοίγω και τι να δώ ... τα αυτοκόλλητα του καγκουροκλάμπ :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Σε κτηνώδες μέγεθος :shock: ... ίσα με την καγκουριά σου μη σου πω :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Όπως καταλαβαίνετε έλιωσα και μαζί και η γυναίκα μου που αναρωτιώταν τι είναι το κλάμπ κάγκουρας 4χ4 ... και made in Κρήτη παρακαλώ :lol: :lol: :lol:

Κλάμπ Κάγκουρας 4x4 !!! Τώρα προσφέρουμε και ψυχολογική υποστήριξη :lol: :lol: :lol:
Είμαι και εγώ από το Τζιτζικόνι ...
B.R.A.T. ... the original ...
Always groovin 4WD moving

http://www.youtube.com/watch?v=TpqueuIiWZk
PanosXJ

Post by PanosXJ »

...εμείς κύριε Πρόεδρε, πότε θα λάβουμε τον κτηνώδη φάκελλό μας;... :twisted:
It's an XJ thing, you wouldn't understand!
XJ RULZZZZZZ!!!
XJ ''The Doctor''

Post by XJ ''The Doctor'' »

lker wrote: Ανοίγω και τι να δώ ... τα αυτοκόλλητα του καγκουροκλάμπ :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :

Τιιιιιιιιιιιιιιι ειναι αυτο που διαβασα :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:

Εμεις τιποτα? :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

Θα κολλησω ΤΕΡΑΣΤΙΑ αυτοκολλητα στο XJ μου που θα γραφουν Wrangler και θα σε πατησω :evil:
Εκπτωτε προεδρε! Παραιτησου να κινησουμε διαδικασιες ανακυρηξης νεου!!!! ( ταιριαζει και με το γενικο υφος των ημερων ) :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
XJ 4.6L stroked, 7.5'' lifted, Arb locked, D44f/r chrome shafted and stock leather seats...running on 35's
Proudly Honorary member of 4x4 Kagkouras Club
lker

Post by lker »

Καλά ρε ... δε ντρέπεστε λίγο ? :lol: Έκπτωτος ? :lol: Παραιτήσου ? :lol:
Ούστ παλιο"μπακογιάννη" :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Η διαγαλαξιακή συμμαχία είναι στο πλευρό του Προέδρου!!! Όποια δόλια ενέργεια εκθρονισμού του θα μας βρίσκει απέναντί της και φυσικά στο πλευρό του ... του ενός και μοναδικού, του γνήσιου, του ανεπανάληπτου, του κλασσικού Αρχικάγκουρα Έλληνα :lol: :lol: :lol:

PanosXJ

Post by PanosXJ »

...εγώ θέλω τον κτηνώδη φάκελλό μου....
It's an XJ thing, you wouldn't understand!
XJ RULZZZZZZ!!!
XJ ''The Doctor''

Τι ειναι αυτα που λες????
Μιλατε εσεις οι διαπλεκομενοι που στελενετε προσωπικα φακελλους ο ενας στον αλλλον?
Μιλατε εσεις που αναπτυσσετε πελατειακες σχεσεις μεταξυ προεδρου και υποστηρικτων για την καγκουροσυναντηση ωστε να εχετε τα νωτα σας καλυμενα?
Ουστ, παλιο αρχι-ιερεις της διαπλοκης!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

Υ.Γ. Μην με ξαναπεις .....μπακογιανη, θα ΣΦΑΧΤΟΥΜΕ :twisted:
Υ.Γ. ο προεδρος δεν απαντησε, μηπως δεν ακουει? μηπως φοραει ακουστικο στο αυτι οπως και καποιοι αλλοι? να παραιτηθει τοτε οπως και αυτοι και αυτος :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
XJ 4.6L stroked, 7.5'' lifted, Arb locked, D44f/r chrome shafted and stock leather seats...running on 35's
lker

Post by lker »

XJ ''The Doctor'' wrote:Τι ειναι αυτα που λες????
Μιλατε εσεις οι διαπλεκομενοι που στελενετε προσωπικα φακελλους ο ενας στον αλλλον?
Μιλατε εσεις που αναπτυσσετε πελατειακες σχεσεις μεταξυ προεδρου και υποστηρικτων για την καγκουροσυναντηση ωστε να εχετε τα νωτα σας καλυμενα?
Ουστ, παλιο αρχι-ιερεις της διαπλοκης!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

Υ.Γ. Μην με ξαναπεις .....μπακογιανη, θα ΣΦΑΧΤΟΥΜΕ :twisted:
Υ.Γ. ο προεδρος δεν απαντησε, μηπως δεν ακουει? μηπως φοραει ακουστικο στο αυτι οπως και καποιοι αλλοι? να παραιτηθει τοτε οπως και αυτοι και αυτος :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Θα ξεκινήσω από το πρώτο Υ.Γ. σου ...
Οτι πείς δελφίνε μου :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: εγώ δε χαλάω χατήρια και ειδικά στον Επίτιμο :lol: :lol: :lol:
Ρε μπαγάσα ... αβραμόπουλο ή σαμαρά υποστηρίζεις ? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: εκτός και αν .... όχι δε θέλω να το πιστέψω ... Πανίκα ρε Δόκτωρα ??? :lol: :lol: :lol: :lol:

Και θα συνεχίσω λέγοντας ότι η διαγαλαξιακή συμμαχία έχει αντιληφθεί τη δόλια προσπάθεια απαξίωσης και μηδενισμού του θεάρεστου έργου του Βασιλιά Κάγκουρα και τον στηρίζει σε αυτές τις δύσκολες ώρες!!! :lol: :lol: :lol:
Τα περί διαπλοκής και διαπλεκομένων δεν μας αγγίζουν!!! Όλα καθαρά και ξάστερα σαν τους ουρανούς που πετάμε στα διαγαλαξιακά μας ταξίδια! Μόνο στη λάσπη ... την πραγματική και όχι αυτή που επιδέξια ο δεφίνος a.k.a. XJ the Doctor προσπαθεί να μας ρίξει ... θα αποδείξουμε τους άστοχους και αναίτιους χαρακτηρισμούς και εικασίες!

Long live the SpazoCherokakias :lol: :lol: :lol:

XJ ''The Doctor''

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Εισαι απαιχτος και εννοειται οτι ΔΕΝ εχω να ανταπαντησω!!!!!

ΥΓ τι ειναι ο/το ..Πανικα???? :roll: :roll: :roll:
ΥΓ δεν υποστηριζω τιποτα σε ....μπλε εκτος απο το XJ μου!!!!!!
lker

Post by lker »

Ούτε την Εθνική Ελλάδος ρε ανθελληνοκάγκουρα? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Πανίκας (the great): Πολιτικό είδος υπό εξαφάνιση με κύρια χαρακτηριστικά του το αστείρευτο χιούμορ του :lol: :lol: :lol: , τις ικανότητες μετάλλαξης και φυσικά την έμφυτη τάση του στις χαριτωμενιές :lol: :lol: :lol: ... το τελευταίο αντιπροσωπευτικό όν του είδους τα τελευταία χρόνια φέρεται να ζεί στη Βόρεια Ελλάδα και συγκεκριμένα στη Θεσσαλονίκη! Από τα πρώτα χρόνια της ζωής του η σχέση του με το πολιτικό σύστημα τον ξεχώρισε από τους όμοιούς του με αποτέλεσμα να τον τρώμε στη μάπα είτε ως βουλευτή, είτε ως νομάρχη και ενίοτε και ως ζορό :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Long live the Salonikians που τον ψηφίζουν :lol: :lol: :lol:

Πηγή : Τζιτζικοπίδια :lol: :lol: :lol:

Post Reply

Return to “Οι Κάγκουρες 4x4 Club”