aggas wrote:Οι εν Αθήναις κάγκουρες που θα ξεκινήσουν Παρασκευή, τι ώρα έχουν σκοπό να ξεκινήσουν;
Για να φύγουμε παρέα αν είναι δυνατόν!!!
Άγγελε έχω μιλήσει με τον Αντώνη και είπαμε να την κάνουμε γύρω στις 17:00 από τα Goodys στον Άγιο Στέφανο... δυστυχώς νωρίτερα δεν τον βλέπω μιας και εγώ και ο Παναγιώτης δεν μπορούμε να φύγουμε νωρίτερα από δουλειά ...
Οι υπόλοιποι δεν ξέρω τι θα κάνουνε καθότι δεν έχω επικοινωνία μαζί τους και εδώ δεν έχουνε γράψει αν θα έρθουν τελικώς ή όχι.
Θόδωρα να σαι καλά ρε φίλε! Σε ευχαριστούμε!
καλησπερα,κ εγω τετοια ωρα υπλογιζω να ειμαι στα goodys !το τηλ μ ειναι 6944 451730.εχω μιλησει κ με καποια παιδια απο Ναυπλιο αλλα λενε να ανεβουν απο Θηβα
Ωραία! Το ραντεβού ειναι 17:00 λοιπόν! Τα λέμε από κει και αν προκυψει οτιδήποτε μιλάμε στο τηλεφωνο
Είμαι και εγώ από το Τζιτζικόνι ... B.R.A.T. ... the original ... Always groovin 4WD moving
Καλημερα Καγκουρες...
Καλο δρομο να εχετε ολοι...
Μολις μιλησα με τους ντοπιους και μου ειπαν να μην ανυσηχουμε για το θεμα των καυσιμων.
Το μονο που εχετε να κανετε εσεις ειναι μολις φτασετε εκει να φουλαρετε τα ρεζερβουαρ σας...
Drimon wrote:Ρε κάγκουρες αύριο, τελικά, είναι η μεγάλη μέρα για την Β' καγκουροσυνάντηση κι εγώ ψ@λ@ρμενίζω στην Μυτιλήνη.
Πόσο θα ήθελα να είμουν εκεί, να λασποκιληθώ κι εγώ μαζί σας στις λακούβες του Καλλίδρομου.
Ζηλεύω!!!
Ζηλεύω!!!
Ζηλεύω και λυπάμαι που δεν μπορώ να είμαι κι εγώ εκεί.
Αλλά το νού σας ρε στους λέβητες! Μην μας λιώσουν τα χιόνια!!!!
Καλά να περάσετε ρε ΚΑΓΚΟΥΡΕΣ!!!!!
Theo φιλιά στην πατρίδα μου ρε
Ααα..................απάντησα και στο youtube
TERRANO II ZD30Ti(ΜΕ ΜΕΤΑΚΑΥΣΤΗΡΑ F16 )
Facebook: Agelos SpanakosSkype : aspanakos
Proud member of 4x4 KAGKOURAS CLUB
Κι αν δεν υπάρχει μονοπάτι, θα το δημιουργήσουμε.......
Μην μου ξενυχτήσετε απόψε και κουραστείτε γιατί το πρωί θα παιχτεί μπουγέλο που θα έρθω!!!
Να μου προσέχετε τα παιδιά απο το Ναύπλιο μην σπάσουν απο σήμερα!!!
Να έρθω και εγώ!!
johny4x4 wrote:Μην μου ξενυχτήσετε απόψε και κουραστείτε γιατί το πρωί θα παιχτεί μπουγέλο που θα έρθω!!!
Να μου προσέχετε τα παιδιά απο το Ναύπλιο μην σπάσουν απο σήμερα!!!
Να έρθω και εγώ!!
πως κ θα πας αυριο???
Για τον Γιωργο αν δεν ειχε cherokee θα σου ελεγα στα σιγουρα οτι θα σπασει.......
Τωρα εχω καποιες επιφυλαξεις!!!!!!!
Λοιπόν καγκουράκια είμαι ο πρώτος που επέστρεψε. Η Β' ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΩΝ ΑΡΧΙΚΑΓΚΟΥΡΩΝ & ΚΑΓΚΟΥΡΩΝ είναι πια στην ιστορία. Είχε από όλα. Σπασμένα ημιαξόνια(Αρχί), κομμένους κεντρικούς, Βουτιές, κολλήματα, πεσμένα δέντρα, χιόνι ,πάραπολύ λάσπη, ψήσιμο στην ύπαιθρο,εργάτες που δούλεψαν υπερωρίες, μα πάνω από όλα τέλεια παρέα και ακόμα πιο τέλεια φιλοξενεία από τα παιδιά στον Αγ.Κωνσταντίνο που για μια ακόμα φορά έκαναν το καλύτερο για να περάσουμε όμορφα. Εγώ θέλω ειλικρινά και μέσα από την καρδιά μου να τους ευχαριστήσω όπως και όλα τα παιδιά που γνώρισα και με έκαναν να αισθανθώ από την πρώτη στιγμή ότι μπορώ να τους αποκαλώ φίλους!!!!
TERRANO II ZD30Ti(ΜΕ ΜΕΤΑΚΑΥΣΤΗΡΑ F16 )
Facebook: Agelos SpanakosSkype : aspanakos
Proud member of 4x4 KAGKOURAS CLUB
Κι αν δεν υπάρχει μονοπάτι, θα το δημιουργήσουμε.......