aggas wrote: Πρόσεξε μόνο μην σου στείλει και κανα βότανο και μεγαλώσουν και τα αυτιά...........
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

aggas wrote: Πρόσεξε μόνο μην σου στείλει και κανα βότανο και μεγαλώσουν και τα αυτιά...........
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Πάλι κόσμο διώχνεις ρε άκαρδε!!!!kostas654 wrote: για μαζεψου λιγο γιατι αλλιως τα μπογαλακια σου και σε αλλη παραλια...το καταλαβες παλικαρι μου?????
Αααααααα.............όλα και όλα Μπάμπη!!!!!!!!!!! Εγώ μόνο την εξάτμηση θέλω να γλύψω...........babis patrol wrote:........................μέχρι va το γλυψουν θελουν
Drimon wrote:Πάλι κόσμο διώχνεις ρε άκαρδε!!!!kostas654 wrote: για μαζεψου λιγο γιατι αλλιως τα μπογαλακια σου και σε αλλη παραλια...το καταλαβες παλικαρι μου?????![]()
![]()
![]()
Έδιωξες τον κυρ-Πάνο μας και τώρα πας και για τους υπόλοιπους;;![]()
![]()
Ποιόν θα έχουμε να θαυμάζει τα "ανυπέρβλητα" οχήματα;;![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
aggas wrote:Αααααααα.............όλα και όλα Μπάμπη!!!!!!!!!!! Εγώ μόνο την εξάτμηση θέλω να γλύψω...........babis patrol wrote:........................μέχρι va το γλυψουν θελουν![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
comanche wrote:[.
.
.
.
Φαντάσου τι θα γίνει μόλις δεις του Δον το Ανυπέρβλητο superJEEP.....![]()
![]()
![]()
Nicolas wrote:Κάγκουρες, ηρεμία.
Δεν διώχνουμε κανέναν.
Δώσε στήθος, μέση, γοφούς, ύψος και κιλά και θα δεις πως θα αρπάξουν όλοι οι καγκουριάρηδεςcomanche wrote: εμένα μπορείτε να με κορο'ι'δεύετε για όλα τα παραπάνω...![]()
![]()