Κάτι τέτοια λες εσύ και παίρνει φόρα ο αρχή....St. Tselios wrote: Εχει κανεις καμια δεξαμενη 1/2 τονου?
Εαν ναι...να την παρει μαζι του...

Κάτι τέτοια λες εσύ και παίρνει φόρα ο αρχή....St. Tselios wrote: Εχει κανεις καμια δεξαμενη 1/2 τονου?
Εαν ναι...να την παρει μαζι του...
Άγγελε έχω μιλήσει με τον Αντώνη και είπαμε να την κάνουμε γύρω στις 17:00 από τα Goodys στον Άγιο Στέφανο... δυστυχώς νωρίτερα δεν τον βλέπω μιας και εγώ και ο Παναγιώτης δεν μπορούμε να φύγουμε νωρίτερα από δουλειά ...aggas wrote:Οι εν Αθήναις κάγκουρες που θα ξεκινήσουν Παρασκευή, τι ώρα έχουν σκοπό να ξεκινήσουν;
Για να φύγουμε παρέα αν είναι δυνατόν!!!
καλησπερα,κ εγω τετοια ωρα υπλογιζω να ειμαι στα goodys !το τηλ μ ειναι 6944 451730.εχω μιλησει κ με καποια παιδια απο Ναυπλιο αλλα λενε να ανεβουν απο Θηβαlker wrote:Άγγελε έχω μιλήσει με τον Αντώνη και είπαμε να την κάνουμε γύρω στις 17:00 από τα Goodys στον Άγιο Στέφανο... δυστυχώς νωρίτερα δεν τον βλέπω μιας και εγώ και ο Παναγιώτης δεν μπορούμε να φύγουμε νωρίτερα από δουλειά ...aggas wrote:Οι εν Αθήναις κάγκουρες που θα ξεκινήσουν Παρασκευή, τι ώρα έχουν σκοπό να ξεκινήσουν;
Για να φύγουμε παρέα αν είναι δυνατόν!!!
Οι υπόλοιποι δεν ξέρω τι θα κάνουνε καθότι δεν έχω επικοινωνία μαζί τους και εδώ δεν έχουνε γράψει αν θα έρθουν τελικώς ή όχι.
Θόδωρα να σαι καλά ρε φίλε! Σε ευχαριστούμε!
ρε μ@λ@κ@ αμα μεινεις απο βενζινα θα σε φερω εγω τραβοντας.ασε τις κλαψες!!!τι να πουνε κ οι αλλοι που καινε 25 λιτρα στα 100.ξεκολα το μυαλο σου!!!!johny4x4 wrote:Ρε doctor εσεις θα γυρίσετε και Λάρισσα, εμεις εχουμε και τόσο δρόμο μπροστά μας και για να πάμε και για να γυρίσουμε!
Στο Ναύπλιο πήγα σήμερα σε τρια βενζινάδικα, στα δυο είχε μόνο 100αρα και στο άλλο μέχρι αύριο μου είπε θα έχει τελειώσει.
εκει που θα πάμε δηλαδη δεν καίνε βενζίνη;
Με σανό την βγάζουνε;
Και σιγά τα πολλά βενζινάδικα που έχει εκει.
Πάντος πρέπει να το σκεφτούμε λιγάκι γιατί έχω αρχίσει και ανησυχώ!