CLUB ΚΑΓΚΟΥΡΑΣ 4X4
Forum rules
Η είσοδος απαγορεύεται σε όλους πλην αυτών που αναγνωρίζουν εαυτόν ως κάγκουρα και δέχονται το χιούμορ
Η είσοδος απαγορεύεται σε όλους πλην αυτών που αναγνωρίζουν εαυτόν ως κάγκουρα και δέχονται το χιούμορ
- Α - Π ΤΣΟΥΜΑΝΗΣ
Re: CLUB ΚΑΓΚΟΥΡΑΣ 4X4
Ρε Αντώνη αφού τα ξέρεις καλύτερα από τον καθένας εδώ μέσα τι ερωτήσεις είναι αυτές!!! Λεωφορείο έχεις! Αν θες να το κρατήσεις το diesel apo to Grand είναι σχεδόν μονόδρομος!! Το Grand 5.2 μέχρι να το αφήσεις αυτοκίνητο θα σου φύγει εναε σκασμος λεφτά κ πάλι δεν θα το χαίρεσαι όπως εγώ το Lc . Οπότε η diesel στον υποπποταμο η Wrangler η σωληνωτο κ το Terrano να το τραβας
My Build Thread: http://www.toyota4x4.gr/viewtopic.php?f=20&t=46
Our Club Βuild: viewtopic.php?f=22&t=894

Εγώ ψηφίζω τρίλιτρο πετρέλαιο στον Υποπόταμο!!!!!!!! Τι σκαλίζεις πάλι να ασχοληθείς με άλλο αμάξι;;;
Μάλλον τα θέλει ο κώλος σου!!!!!!

Μάλλον τα θέλει ο κώλος σου!!!!!!
- Α - Π ΤΣΟΥΜΑΝΗΣ
καλα σιγουρα τον τρωει ο κωλος του!!!!!!!!

My Build Thread: http://www.toyota4x4.gr/viewtopic.php?f=20&t=46

τελικά μάγκες άκυρο το τρίλιτρο μοτόρι.
κόστος αγοράς με όλα τα απαραίτητα παρελκόμενα πιάνει το πεντοχίλιαρο και έτσουξε άσχημα.
κόστος αγοράς με όλα τα απαραίτητα παρελκόμενα πιάνει το πεντοχίλιαρο και έτσουξε άσχημα.
if it doesn't break, fix it until it does
θα πάω μηχανολογικό να ρωτήσω αν μπορώ να βάλω ένα μοτέρ βενζίνα στον υποπόταμο και βλέπουμε...
if it doesn't break, fix it until it does
εγω δεν σου γραφω τιποτα.τα εχουμε πει!!!

καγκουρες ευχομαι σε ολους καλο πασχα να εχετε κ καλη ανασταση.να φατε να πιειτε να ξεκουραστητε κ να ξεχαστητε απ ολα αυτα που γινονται.κ γιατι τα λεω τοσο νωρις???αυριο τα παραταω ολα κ φευγω για πρεβεζα να παω κ εγω να ξεκουραστω να παιξω στα κοκκινοπιλια κ στην λιμνη του ζηρου,να φαω να πιω κτλ κτλ!!
Υ.Γ. κ που καθομαι κ δουλευω κανενας δεν με πληρωνει.ολοι μου λενε μετα το πασχα.κ ετσι ζοχαδιαστηκα κ λεω μαλακας ειμαι εγω να δουλευω για τους αλλους.γι αυτο κ σημερα θα φτιαξω τις βαλιτσουλες μου κ θα αναχωρησω με το περιπτερακι τσουκου τσουκου για βορεια!!!
ΑΧΙΛΛΕΑ ΣΟΥ ΕΡΧΟΜΑΙ!!!!
Υ.Γ. κ που καθομαι κ δουλευω κανενας δεν με πληρωνει.ολοι μου λενε μετα το πασχα.κ ετσι ζοχαδιαστηκα κ λεω μαλακας ειμαι εγω να δουλευω για τους αλλους.γι αυτο κ σημερα θα φτιαξω τις βαλιτσουλες μου κ θα αναχωρησω με το περιπτερακι τσουκου τσουκου για βορεια!!!
ΑΧΙΛΛΕΑ ΣΟΥ ΕΡΧΟΜΑΙ!!!!
- YJ ''The Doctor''
georgexj wrote:καγκουρες ευχομαι σε ολους καλο πασχα να εχετε κ καλη ανασταση.να φατε να πιειτε να ξεκουραστητε κ να ξεχαστητε απ ολα αυτα που γινονται.κ γιατι τα λεω τοσο νωρις???αυριο τα παραταω ολα κ φευγω για πρεβεζα να παω κ εγω να ξεκουραστω να παιξω στα κοκκινοπιλια κ στην λιμνη του ζηρου,να φαω να πιω κτλ κτλ!!
ΑΧΙΛΛΕΑ ΣΟΥ ΕΡΧΟΜΑΙ!!!!
ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΝΕ ΠΕΡΑΣΕΙΣ ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ και σε ΟΛΟΥΣ τους καγκουρες το ιδιο!!!!!!!
( Εγω ειμαι μαζοχας και θα συνεχισω να δουλευω χωρις να πληρωνομαι μια και οπου και να παω μονο εξοδα θα δημιουργησω...)
The Donkey tube chassis
Proud member of 4x4 Kagkoures Club
Proud member of 4x4 Kagkoures Club

ΕΓΩ ΠΑΛΙ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΒΕΝΖΙΝΕΣ ΜΟΥ ΔΕΝ ΕΧΩ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΩ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ.ΤΟΥ ΠΟΥΣΤΗ.ΕΝΑ ΕΓΓΟΝΙ ΕΧΟΥΝΕ Κ ΕΝΑΝ ΑΝΗΨΙΟ.Κ ΤΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ.ΠΑΝΩ ΑΠ ΟΛΑ!!

- ΒΡΑΖΙΛΙΑΝΟΣ
Μετατροπη απο πετρελαιο σε βενζινη γινεται,απο βενζινη σε πετρελαιο δεν.antonisxj wrote:θα πάω μηχανολογικό να ρωτήσω αν μπορώ να βάλω ένα μοτέρ βενζίνα στον υποπόταμο και βλέπουμε...
Καλο Πασχα σε ολους!!!
Ο Θεος να με φυλαει απο τους φιλους
γιατι τους εχθρους μου τους γνωριζω.
http://www.4x4brasil.com.br/forum/mitsu ... -lift.html
γιατι τους εχθρους μου τους γνωριζω.
http://www.4x4brasil.com.br/forum/mitsu ... -lift.html