antonisxj wrote:[
πάρε παράδειγμα τον doctor. αν έχει όρεξη θα μας γράψει τι τράβηξε μέχρι να πάει στο super trial.

Λοιπον καποιος που ειναι μαυρογατος δεν ηθελε να παω στην Πατρα, και εκανε τα ...βουντου του....
Ειχα δυο εβδομαδες που εψαχνα τρειλερ γιατι ειπα να μην το παω οδικως και το κουρασω ( λαστιχα,διαφορικα και τα νεφρα μου ). Εψαχναν καμια δεκαρια παιδια να βρουμε...μεχρι και απο Κερκυρα προσφερθηκαν να μας στειλουν ενα με το καραβι και να παμε να το παρουμε απο την Ηγουμενιτσα.
Τελικα βρεθηκε απο φιλο ενα την Πεμπτη το απογευμα πριν τον αγωνα το οποιο το δανειστηκε απο αλλον. Μεγαλο, ωραιο, στιβαρο με δυο αξονες. Και με χωρουσε και με αντεχε. Ξεσκεπαζω λοιπον το YJ και το παω στον Νταγκα να το φορτωσω. Την Παρασκευ το μεσημερι πριν το φορτωμα το σηκωνει ο Χρηστος να δει εαν εχουν κενα τα ρουλεμαν...και ΤΙ βλεπουμε?????? Το σασι του ηταν σκισμενο παντου...εκει που πιανουν οι αξονες και απο τις δυο μεριες???? Τι να κανουμε?? Να το κολλησουμε? Μα ειχε κολληθει ξανα και ειχε σκισιματα? Τι να κανουμε? Τελικα αποφασιζουμε για λογους ασφαλειας να μην το χρησιμοποιησουμε.
Αντε παλι απο την αρχη. Σκεπαζω το YJ και ξεκιναω για σπιτι να ετοιμαστω Παρασκευη γυρω στις 7:30... Εκατο μετρα πριν το σπιτι μου κανει ενα μπρρρρρρρρρ και...σβηνει

Ρευμα παντου, μιζα δουλευε αλλα δεν επαιρνε εμπρος..... Και γεμιζει και ο δρομος απο πισω με αυτοκινητα που ηθελαν να περασουν.... Τηλεφωνο λοιπον στον Χρηστο και μπλα/μπλα.... Ο Χρηστος ειχε ηδη φορτωσει το Ram με ολα τα πραγματα και ειχε κοτσαρει το τρειλερ. Ξεκοτσαρει το τρειλερ και ερχεται να με τραβηξει στο μαγαζι. Χωρις τιμονι και φρενα σκατα. Το παμε και πλακωνει και ο Αρης ο ηλεκτρολογος. Αμεσως βλεπουμε οτι δεν δουλευει η τρομπα βενζινης...και μετα οτι δεν εχουμε υψηλη ταση απο τους πολλαπλασιαστες.... Ξηλωνει τη μιση καλωδιωση ( αυτος την ειχε εγκαταστησει..) βαζει γεφυρες, κοβει, κολλαει, ελεγχει ασφαλειες, δοκιμαζει...ΤΙΠΟΤΑ!!!!! Φιλε, τα εφτυσε η τρομπα μου λεει.......

Παλκωνει ο Χρηστος και αρχιζει να βγαζει οτι τρομπα ειχε και δεν ειχε στα ανταλλακτικα να δουμε τι θα ταιριαξουμε να δουλεψει..... και ξαφνικα...Ω του Θαυματος μια μιζα και παιρνει εμπρος!!!!!!

Εεεεπ, γιατι πηρε εμπρος??? Και συνεχιζει το ψαξιμο...και τι ηταν??????? Ενα γαμημενο καλωδιο γειωσης κατω απο το ταμπλο διπλα στο χειροφρενο ( απο την εναπομεινουσα καλωδιωση του YJ, οχι τη δικη μας ) το οποιο εχασε το παξιμαδι ( απο παλιοτερα γκαπ/γκουπ) και μια ακουμπουσε, μια οχι. Τελος καλο, ΟΛΑ καλα λεμε και παω για σπιτι...ηδη 12:30 η ωρα. Μπανιο, ετοιμασιες, κλπ, υπνο στις 2:30....
4:20 χτυπαει το τηλ. Τιτανικος στη γραμμη, ελα φευγουμε! Παω και ξεκιναμε 5:10 στο δρομο. Μεχρι τη Λαμια χαλαρα, καφεδακι, μουσικουλα ( Maiden, Malmsteen, Slash...

) και σχολια με τον Τιτανικο για το ποσο ωραια, ΣΤΑΘΕΡΑ, γενικως ευχαριστα ταξιδευεις με 40ρια στην ασφαλτο και με 15psi...... Σταματαμε στη Λαμια για καφε και ξεκιναμε για Μπραλο. Λαμια μεχρι διασταυρωση Μπραλου 7-8 χλμ και ξαφνικα του λεω....ρε Τιτανικ φυσαει εξω? Οχι...Εχει Λακουβες η σαμαρακια? Οχι.... Ε τοτε τι σκατα κουναει???? Λες να μας επιασε λαστιχο? Οχι... Δε γαμιεται..παμε...και ανηφοριζουμε για Μπραλο. Μπανω στη στροφη για την ανηφορα, παλι τα ιδια με αναποδα...Τι σκατα????Μεχρι να καταλαβουμε, VHF Χρηστος, ρε μαλακες τι σκατα σας επεσε απο πισω????

Ακρη, σταματαω, ανοιγω πορτα ΚΑΙ ΤΙ ΝΑ ΔΩ??????? Το πισω ημιαξονιο 1,5 μετρο εξω να κρεμεται!!!!!!!! Και μενουμε ΟΛΟΙ μαλακες!!!

Χαρα εγω: Θα γινω ο νεος Βασηλιας!!!! Εκοψα ημιαξονιο στην εθνικη πηγαινοντας με 90!!!!!!

Τι ειχε γινει? Ο Currie 60 πισω στα ακρα ειναι και οπως οι 60ρηδες μπροστια, δηλαδη εχει καρε και απεξω μια ταπα με αφαλεια, δεν ειναι βιδωτος οπως οι Gm14. Εσπασε η ασφαλεια, εφυγε το καπακι που κρατουσε το καρε, εφυγε το καρε και ειπε το ημιαξονιο να βγει να δει το ξημερωμα ( ηταν ακομα βραδυ ). Τι κανουμε Χρηστο? Πολυ απλη η λυση μου λεει...παιρνεις το συνοδηγο σου ( Τιτανικος ) και ΠΕΡΠΑΤΑΤΕ αναποδα τον δρομο μεχρι τη Λαμια μηπως και τα βρειτε

( 1,5 χλμ αναβαση ηδη + 7-8 εθνικη μεχρι τη Λαμια

) Τι να κανουμε, ξεκιναμε. Καποια στιγμη και ενω εχουμε φτασει στην εθνικη και παμε προς Λαμια, χτυπαει το κινητο και μας λενε, γυριστε πισω το εφτιαξε ο Χρηστος! Μεταβολη και εντονο περπατημα ( στην ανηφορα ) προς το αμαξι. Εφτιαξε?? Τι εφτιαξε? Αγωνια, λαχανιασμα ( ειμαι και σε δυσκολη ηλικια + τα κιλα ). Τι ειχε κανει? Ο αθεοφοβος χωρις να μου το πει ειχε παρει μαζι του δυο ολοκαινουργια hub μηπως και μου σπασουν τα μπροστα και ετσι εβαλε το ενα πισω και το κλειδωσε!!!! Φιλια, αγκαλιες, ευχαριστιες και ξεκινανε οι υπολοιποι για Πατρα και εγω μενω πισω με τον Τιτανικο να παμε οδηγωντας στη Λαμια και να ξανακανουμε τι διαδρομη ( ειχε ξημερωσει ) μηπως και βρουμε το καρε μια και το hub στον πισω αξονα δεν ξεραμε εαν θα βγαλει αγωνα με τα γκαπ! Φτανουμε ξανα στο βενζιναδικο ( αφου το περασαμε, μπηκαμε Λαμια κανα 3-4 χλμ και ξαναβγηκαμε για να κανουμε αναστροφη). Μπαινουμε στο βνζιναδικο και βλεπουμε την ταπα μπροστα μας!!!!!!!!!!!!!!! Ωραια και τωρα το καρε λεμε!!!! Πηγαμε 4 φορες μεχρι τη διαταυρωση του Μπραλου και γυρισαμε, ο Τιτανικος περπατησε διπλα απο το αμαξι τη μιση διαδρομη και δεν το βρηκαμε...ετσι αποφασισαμε να παμε Πατρα.
Και φτασαμε γυρω στις 1

Κουρασμενοι, πεινασμενοι, ιδρωμενοι ( πολυ ζεστη ) και αρχιζω να ξεσκεπαζω το αμαξι και να ξεφουσκωνω λαστιχα. Κοιταω τη διαδρομη και λεω Παναγια μου!!!! Η μια δυσκολη η αλλη πιο ευκολη. Την περπαταμε μαζι με τον Χρηστο, μου δινει καποιες συμβουλες και λεμε ΟΚ θα δουμε και καποιους αλλους πως θα περασουνε και θα καταλαβω μιας και περσινη εμπειρεια εγω δεν ειχα ( ουτε οπτικη ουτε οδηγικη ).
Εφτασε η ωρα του αγωνα, 18 πληρωματα και γινεται κληρωση..... Πρωτος ξεκιναει ο...ΤΣΟΥΡΑΚΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ απο τη Λαρισα με τον ΤΣΟΥΡΛΑΚΗ ΒΑΓΓΕΛΗ απο το Ρεθυμνο!!!! Και επισης απο τη δυσκολη διαδρομη, αυτη με τους διπλους καδους.... Για το τι εγινε σας παραπεμπω στο γνωτο βιδεο παρτ ουαν.
Προκρινομαι λοιπον στη 12αδα για να ξανατρεξω με 4 καλυτερο χρονο αναμεσα στους 18 ( παρα την καθυστερηση με τη σουζα στη διαδρομη 1 και την οπισθεν στη διαδρομη 2 που βγηκα εκτος...) Παω βαζω εμπρος το αμαξι να παω στη ραμπα και τι να δω? Δεν ειχα καλη αιθηση στα φρενα. Κοιταμε πισω, σωληνακι φρενων γιοκ. Χρηστο τι κανω? Εχεις μπροστινα φρενα, δωσε!!!!!! Ξεκιναω, κανω τη διαδρομη 1 ( οχι και ιδιαιτερα καλα....) και ετοιμαζομαι για διαδρομη 2. Χαρα εγω, θα τους φαω τα συκωτια και θα τους πιω το αιμα σκεφτομουν. Εκκινηση και.......μπρρρρρρρ. Σβηνει

Τι εγινε παλι? Απο τα γκαπ/γκουπ εσπασε η βαση της μπαταριας, αρχισε αυτη να κανει βολτες κατω απο το καπω, χτυπησε την ασφαλεια του κινητηρα, την εσπασε και βραχυκυκλωμα
Τα υπολοιπα ειναι Ιστορια. Να σας πληροφορησω οτι γυριζοντας στο κιοσκι μας βρηκα ενα Λαχειοπολη και αγορασα Λαχειο. Εαν απο αυριο απορησετε γιατι δεν ξαναγραφω σημαινει οτι θα κανω διακοπες σε μερη τροπικα!
Αυτα!