=> νεοπας εδω με ενα wrangler yj ελπιζω να βαφτιστω συντομα και να μαθω τα κατατοπια
αν και κατι μου λεει οτι θα τα παμε καλα αφου πρωτη αγορα μετα το αυτοκινητο ηταν οι βασιλικες ζαντες
Καλως σας βρηκα ολους ευχαριστω
Καλώς όρισες iannis στους κάγκουρες!!!!! Πέρνα και απο την ενότητα Καγκουροβίντεο και φωτό να μας δείξεις την αφεντιά σου και το όχημα!!!!!!!!
Ααααα..........και επειδή έχεις τις βασιλικές ζάντες και φίλο τον Δον Μιχαλόπουλο τι νομίζεις;;;;; ότι θα περάσεις καλά;;;;
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
Σε γελάσανε φιλαράκι!!!!!!!!!!!
TERRANO II ZD30Ti(ΜΕ ΜΕΤΑΚΑΥΣΤΗΡΑ F16 )
Facebook: Agelos SpanakosSkype : aspanakos
Proud member of 4x4 KAGKOURAS CLUB
Κι αν δεν υπάρχει μονοπάτι, θα το δημιουργήσουμε.......
=> νεοπας εδω με ενα wrangler yj ελπιζω να βαφτιστω συντομα και να μαθω τα κατατοπια
αν και κατι μου λεει οτι θα τα παμε καλα αφου πρωτη αγορα μετα το αυτοκινητο ηταν οι βασιλικες ζαντες
Καλως σας βρηκα ολους ευχαριστω
Καλως ορισες Γιαννη. Ολα καλα μεχρι το κομματι που λες "αν και κατι μου λεει οτι θα τα παμε καλα αφου πρωτη αγορα μετα το αυτοκινητο ηταν οι βασιλικες ζαντες".
Νομιζω θα καταλαβεις διαβαζοντας τα θεματα του Forum...
Θα συμφωνησω με τον συνκαγκουρα Barou!!!!Εδωσες αφορμη για μεγαλη καζουρα και εθεσες τον πηχη ψηλα σε οτι αφορα τις επιδοσεις του προς καγκουροποιηση τετρακινητου σου αφου εχει βασιλικα εξαρτηματα πανω του.Με λιγα λογια....εμπλεξες!!!!!
Ο Θεος να με φυλαει απο τους φιλους
γιατι τους εχθρους μου τους γνωριζω.