!!Η ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΥΠΟΠΟΤΑΜΟΥ!!
Forum rules
Η είσοδος απαγορεύεται σε όλους πλην αυτών που αναγνωρίζουν εαυτόν ως κάγκουρα και δέχονται το χιούμορ
Η είσοδος απαγορεύεται σε όλους πλην αυτών που αναγνωρίζουν εαυτόν ως κάγκουρα και δέχονται το χιούμορ
-
Re: !!Η ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΥΠΟΠΟΤΑΜΟΥ!!
Εγω θα ελεγα - με πολλη ομως επιφυλαξη - να δεις και την λυση της σαλαμαστρας.
Αν δεν σου κανει ομως πες μου το για να ξερω.
Ευχαριστω
Ευχαριστω
Ηλιας Νικολαου
θέλει πολύ δουλειά για να ασφαλίζει και να αγκαλιάζει το ημιαξόνιο χωρίς να έχει φόβο να φύγει απο τη θέση της. δεν αξίζει τον κόπο. καλή ιδέα πάντως, μιας και μπορεί να δουλεύει στεγνήElias Nicolaou wrote:Εγω θα ελεγα - με πολλη ομως επιφυλαξη - να δεις και την λυση της σαλαμαστρας.
Ευχαριστω

μάλον θα καταλήξω τελικά στις πολλές τσιμούχες και μόνο η τελευταία που θα λιπαίνεται θα είναι σιλικόνης. οι υπόλοιπες θα είναι μόνο για να παίρνουν τα πολλά. (χώμα-λάσπη-νερό).
θα δούμε...
if it doesn't break, fix it until it does
- ΒΡΑΖΙΛΙΑΝΟΣ
Μπορει η σαλαμαστρα να εχει την λιπανση της αλλα και αυτη εχει θεματα με την θερμοκρασια αφου για να στεγανοποιησει απαιτει περισοτερη πιεση,πιο σφιχτη εφαρμογη,στον αξονα απο οτι η τσιμουχα.Οποτε,να το πω και πιο επιστημονικα,πρεπει και στις δυο περιπτωσεις να απαγεις την θερμοτητα που παραγεται δια της τριβης απο τα δυο σωματα,στην περιπτωση μας ημιαξονιο και υλικο στεγανωσης για να μην επελθει αστοχια σε ενα απο τα δυο σωματα.Elias Nicolaou wrote:Εγω θα ελεγα - με πολλη ομως επιφυλαξη - να δεις και την λυση της σαλαμαστρας.
Ευχαριστω

Ο Θεος να με φυλαει απο τους φιλους
γιατι τους εχθρους μου τους γνωριζω.
http://www.4x4brasil.com.br/forum/mitsu ... -lift.html
- ΒΡΑΖΙΛΙΑΝΟΣ
Αν το κανεις αυτο.... θα κανω το L200 ποταμοπλοιο και θα ερθω να μετοικισω στην αυλη σου!!!!!antonisxj wrote:τελικά αποφάσισα τι θα κάνω.
μετά απο συνομιλία με το τρελό βραζιλιάνικο αγόρι, θα βάλω ποοοοοολές τσιμούχες με κενό μεταξύτους. ανάμεσα στις τσιμούχες θα δημιουργείται θάλαμος όπου θα συνδέεται απο χαμηλά με το διαφορικό για να τροφοδοτείται με βαλβολίνη![]()
μιλάμε οτι ο άξονας θα γίνει σαν πυρινικό εργοστάσιο![]()
![]()
![]()

Ο Θεος να με φυλαει απο τους φιλους
δική σου ιδέα ήταν. εγώ φταίω?ΒΡΑΖΙΛΙΑΝΟΣ wrote:Αν το κανεις αυτο.... θα κανω το L200 ποταμοπλοιο και θα ερθω να μετοικισω στην αυλη σου!!!!!antonisxj wrote:τελικά αποφάσισα τι θα κάνω.
μετά απο συνομιλία με το τρελό βραζιλιάνικο αγόρι, θα βάλω ποοοοοολές τσιμούχες με κενό μεταξύτους. ανάμεσα στις τσιμούχες θα δημιουργείται θάλαμος όπου θα συνδέεται απο χαμηλά με το διαφορικό για να τροφοδοτείται με βαλβολίνη![]()
μιλάμε οτι ο άξονας θα γίνει σαν πυρινικό εργοστάσιο![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Τρελο βραζιλιανε σταματα με τις πατεντες σου γιατί δεν θα τελειώσει ούτε το 2012 με το αυτοκίνητο!!

το σχέδιο είναι απλό.
θα σας το γράψω στα γαλλικά για να το καταλάβεται όλοι.
θα σας το γράψω στα γαλλικά για να το καταλάβεται όλοι.

ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ ΜΕ ΡΟΔΕΣ !!!!!!

εισαι πολυ παπαρας τελικα!!!
αλλα κοπηκες να ξερεις.ολα εχουνε στο τελος την καταληξη ιεν στην λεξη ομως ford 8,8 γιατι δεν το εχεις κανει γαλλικο???εεεεεε????γιατι δεν εχεις βαλει ιενν!!!
μηπως ειναι ημιτασιονιεν???εεε???

αλλα κοπηκες να ξερεις.ολα εχουνε στο τελος την καταληξη ιεν στην λεξη ομως ford 8,8 γιατι δεν το εχεις κανει γαλλικο???εεεεεε????γιατι δεν εχεις βαλει ιενν!!!

Παρατήρηση:antonisxj wrote:
Πας να πετύχεις την μέγιστη στεγανοποίηση και γεμίζεις τον τόπο εξαεριστικέν και σωληνιέν.

Αν τυχών κολλήσει κάποιο εξαεριστικιέν και μπάσει το νερό, αυτό θα πάει κατ' ευθείαν στο θάλαμο του γκρούπ διάμεσο των σωληνώσεων που θα λειτουργούν σαν "σιφονιέν". Το ίδιο ισχύει και στο αν μπάσει η πρώτη στη σειρά τσιμουχιέν. Θα γεμίσει το γκρουπιέν με μπόλικο νεριέν και θα τα κάνει όλα λίμπα............

Οπότε τσάμπα οι λοιπές τσιμουχιέν που κάθεσαι και βάζεις.