antonisxj wrote:ΞΕΚΟΥΝΑΤΕ ΒΡΩΜΕΡΑ ΣΚΥΛΙΑ ΤΗΣ ΛΑΣΠΗΣ!!!!
:
Αυτο πως σου ηρθε? Τον Ντριμονι ειχες κατα νου????

antonisxj wrote:ΞΕΚΟΥΝΑΤΕ ΒΡΩΜΕΡΑ ΣΚΥΛΙΑ ΤΗΣ ΛΑΣΠΗΣ!!!!
:
Και για ποιόν το γράφεις; Για 'μένα;;;YJ ''The Doctor'' wrote:- οποιος δεν μπορει δεν ερχεται ( Αχιλλεα δεν το γραφω για εσενα )...
Κοίτα να δεις που βγαίνω σωστός. Θα κάνουμε την συνάντηση jimnyclub.YJ ''The Doctor'' wrote: Απο το club μας θα ειναι αρκετα αυτοκινητα, τα περισσοτερα JIMNY ( Drimon θα εχεις και ανταγωνισμο)
Γιατρέ...................................................................................άντε γ@μήσου!!!YJ ''The Doctor'' wrote:antonisxj wrote:ΞΕΚΟΥΝΑΤΕ ΒΡΩΜΕΡΑ ΣΚΥΛΙΑ ΤΗΣ ΛΑΣΠΗΣ!!!!
:
Drimon wrote:Γιατρέ...................................................................................άντε γ@μήσου!!!YJ ''The Doctor'' wrote:antonisxj wrote:ΞΕΚΟΥΝΑΤΕ ΒΡΩΜΕΡΑ ΣΚΥΛΙΑ ΤΗΣ ΛΑΣΠΗΣ!!!!
:
Καλα, εσυ παιδακι μου εισαι 'βαρατε με και ας κλαιω΄...Drimon wrote:Και για ποιόν το γράφεις; Για 'μένα;;;YJ ''The Doctor'' wrote:- οποιος δεν μπορει δεν ερχεται ( Αχιλλεα δεν το γραφω για εσενα )...![]()
Α - Π ΤΣΟΥΜΑΝΗΣ wrote:ρε παπαρες κ οι δυο......τι σας εχει κανει το παιδι?????
μια λετε οτι θα τουωσετε το ξεχειλωσετε το jimny
τωρα θα του ξεχειλωσετε το στομα........
ΕΛΕΟΣΣΣΣΣΣ
Στη καγκουροσυναστηση τον βλεπω να σκεφτεται να πατηση κ σε λακουβα μη κολησει.........
Ξεκίνησες γιατρούλη τις ωραίες εξυπνάδες του Δον;YJ ''The Doctor'' wrote: Ντριμονη, καλα λεει ο Δον, ΠΑΡΕ ΜΟΥ ΜΙΑ ΠΙΠΑ![]()
Γιατι, εισαι αλλεργικος στις λασπες? Τι σε πειραξε?? Α, φοβασαι οτι θα σε τραβαει ο Δον, ε?![]()
![]()
Εγώ δεν είμαι βαράτε με κι ας κλαίω. Εσύ 9 στις 10 μαλακίες, εδώ μέσα, τις γράφεις για 'μένα.YJ ''The Doctor'' wrote: Καλα, εσυ παιδακι μου εισαι 'βαρατε με και ας κλαιω΄...
Α - Π ΤΣΟΥΜΑΝΗΣ wrote:Καντε ονειρα ο Ντριμονης θα πεταει........................