CLUB ΚΑΓΚΟΥΡΑΣ 4X4

Forum rules
Η είσοδος απαγορεύεται σε όλους πλην αυτών που αναγνωρίζουν εαυτόν ως κάγκουρα και δέχονται το χιούμορ
johny4x4

Re: CLUB ΚΑΓΚΟΥΡΑΣ 4X4

Post by johny4x4 »

Καγκουράκια καλη χρονια να εχουμε και ευχομαι σε όλους οτι επιθυμειτε να το βρειτε μπροστά σας!!!
Πανω απο ολα υγεια και πολύ κουράγιο για αυτα που θα τραβήξουμε ακόμα!!!!!
Image
Nicolas
Site Admin

Post by Nicolas »

Καλή χρονιά καγκουράκια!
Υγεία και ευτυχία σε εσάς και τους δικούς σας!

Βασίλη, χρόνια πολλά ρε φιλαράκι! Ό,τι επιθυμείς!
"Η σιωπή μας, μόνο με τον κατήγορό μας γίνεται σύμμαχος".
Από την άλλη όμως, "Όσο πιο αθόρυβος είσαι, τόσα περισσότερα ακούς".
Drimon

Post by Drimon »

Χρόνια πολλά καγκούρια!!!! Υγεία κι ευτυχία για το καινούριο έτος!!! :D :D :D
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
Γέρο μου πολύχρονος και γερός σαν τα ψιλά βουνά!!

Ευτυχία για 'σένα δεν λέω γιατί ξέρω, εκεί που δουλεύεις, την βρίσκεις με τον σορό (κράτα και για μένα καμιά χούφτα ληγμένα :mrgreen: ).
AGGELOSK

Post by AGGELOSK »

ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟ ΤΟ ΝΕΟ ΕΤΟΣ ΜΕ ΧΑΡΑ ΝΚΑΙ ΥΓΕΙΑ .. ΠΟΛΛΕΣ ΒΟΛΤΕΣ ΧΩΜΑΤΙΝΕΣ ΚΑΙ ΜΗ...
GΕΟ

Post by GΕΟ »

Καλή και γεμάτη υγεία και ευτυχία χρονιά,εύχομαι σε όλους σας!!
WRANGLER JK CRD
georgexj

Post by georgexj »

καγκουρες καλημερα!καλη χρονια να εχουμε κ καλη εβδομαδα.οτι εχω επιστρεψει απο το αεροδρομιο που πηγα τον βασιλια για να επιστρεψει κρητη.
το πως τα περασαμε???δεν θα πω πολλα γιατι ειναι απλα τα πραγματα
1)πολυ το ΓΕΛΙΟ!!!
2)πολυ το ΦΑΕΙ!!
3)πολυ το ΠΟΤΟ!!
4) λιγος Ο ΥΠΝΟΣ!!
5)κ φυσικα σαν γνησιος καγκουροβασιλιας πρωτη του μηνα κ του ετους για να του παει καλα μπηκε σε λακο για να φτιαξει τα μπλοκε του σακη κ μετα απο πολυ ξενυχτι!!!υπαρχει κ λιγο φωτοφραφικο υλικο απο καποιες στιγμες του βασιλια μας!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
St. Tselios

Post by St. Tselios »

Καλή χρονιά σε όλους...Κάγκουρες και μη
Χρόνια πολλά στους εορτάζοντες...

Και καλη ξεκουραση στον Βασιλια μας.
Image
georgexj

Post by georgexj »

εσυ περιμενεις πως κ πως φωτογραφικο υλικο.κ ειμαι σιγουρος οτι διαβαζες αυτα που εγραφα κ γελαγες γιατι επλαθες ιστοριες!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
antonisxj

Post by antonisxj »

Αγαπητάμου καγκουράκια καλημέρα. Χρόνια πολλά και καλά να έχετε όλοι σας. Καλή χρονιά να περάσετε όλοι, όπως γουστάρετε και αγαπάτε. Υγεία να έχουμε πάνω απ'όλα και κάθε βράδυ πρίν πέσετε για ύπνο να λέτε " Ο Θεός να έχει καλά το Βασιλιά μας και τον υποπόταμότου" αυτές οι λέξεις αρκούν για να κάνετε ελαφρύ ύπνο και να πάει καλά και η χρονιάσας.

Οπως ξέρετε πέρασα το εορταστικό τριήμερο στο Ναύπλιο, φιλοξενούμενος του Δόν Μιχαλόπουλου.
Παρέα με την Ταϊστρα που λέγεται Αμαλία (ΠΟΟΟΟΟΛΥ ΦΑΪ ΒΡΕ ΠΑΙΔΙΜΟΥ)
Παρέα με τον Σάκη που κατάλαβα πλέον οτι είναι μεγάλο κουρέλι κιάυτός :lol: :lol: :lol:
Παρέα με τον ROCKY μ'εκείνο το παλιορόκυ. Που περνάε :lol: απαρατήρητος αλλά είναι ποοοοοολύ μεγάλο κουρέλι
Παρέα με τον Γρηγόρη με το παλιοΝτάτσουν. Που είναι το μεγαλύτερο κουρέλι απ'όλους.
παρέα... παρέα... παρέα...

Ευχαριστώ πολύ για την φιλοξενεία, ευχαριστώ που ένιωσα σαν το σπίτι μου, ευχαριστώ που ένιωσα σαν ΒΑΣΙΛΙΑΣ!!! :lol:

Το πώς περάσαμε το τριήμερο, τα είπε ο Δόν. ΦΑΪ, ΠΙΟΤΟ, ΓΕΛΙΟ, αλλά πολύ Γέλιο. Μια παρατήρηση όμως. εκείνο το Βρώμικο... ακόμα να το χωνέψω. Τι είχε βάλει μέσα ο πούστης? Τσιμέντο? Γαρμπίλι? Αμμο και Χαλίκι? Πώς λεγόταν αυτό το βρώμικο? C20/25? μα γαμώ το στανιό του....

όσο για τις φωτό και τα διαφορικά και τις μαλακίες που λέει ο Δόν, είναι όλα ψέμματα και τα αρνούμε κατηγορηματικά.
οποιεσδήποτε φωτογραφίες δείτε, είναι προϊόν φωτομοντάζ.

καλημέρα σας και καλή χρονιά.
if it doesn't break, fix it until it does
georgexj

Post by georgexj »

antonisxj wrote:
Μια παρατήρηση όμως. εκείνο το Βρώμικο... ακόμα να το χωνέψω. Τι είχε βάλει μέσα ο πούστης? Τσιμέντο? Γαρμπίλι? Αμμο και Χαλίκι? Πώς λεγόταν αυτό το βρώμικο? C20/25? μα γαμώ το στανιό του....

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

λοιπον καγκουρακια τι σημαινει αυτο(τσελιο αρχησε να φτιαχνεις την ιστορια σου)!!παρασκευη βραδυ στα μπουζουκια εγω βασιλιας rockyxxx πρωτο τραπεζι παρεα με chivas κ αφθονα λουλουδια με τις τραγουδιστριες κ μη(μα τι κωλο ειχε η μια ρε βασιλια(2 irox μαζι) :lol: :lol: :lol: :lol: !!αφου φευγουμε μετα απο μια μεγαλη κρεπαλη πιοτου κ καταστροφης κατα της 7 το πρωι μου λεει ο αντωνης.....(σε κατασταση μεθης)
-μαλακα θελω να φαω κατι βρωμικο
-τι?
-θελω να φαω κατι βρωμικο
-τι βρωμικο ρε παπαρα?
-οσο βρωμικο γινεται?δεν εχετε εσεις εδω??
-σε ενα λεπτο σε εχω απ εξω.

εεεε τι να κανω τον πηγα για κατι βρωμικο
μπαινουμε μεσα μας βλεπει το παιδι για καλη μου τυχη αν κ μεθησμενος ετυχε να ειναι ενας πελατης εκει οποτε τελειωσα κ την εκρεμμοτητα της δουλειας μου(παρεπιπτοντως τα ειδε ολα αυτος)κ μου λεει...
-τα γνωστα?
-εννοειτε
πεταγετε ο βασιλιας
-ποια γνωστα
-μην μιλας ξερει το παιδι ειμαστε καθημερινοι πελατες :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
--οκ τοτε περιμενω.

απο την παρασκευη ο αντωνης δεν εχει χωνεψει ακομα!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Post Reply

Return to “Οι Κάγκουρες 4x4 Club”