Γιατί δεν ισχύει Νικόλα; Εγώ μέχρι τώρα μέσω ATM τον πληρώνω και βάζω το ποσό που θέλω. Τι θα γίνει δηλαδή αν πάω και πληρώσω μόνο το κόστος της ΔΕΗ; Αν ξέρεις κάτι πες γιατί αυτό είχα σκοπό να κάνω.Nicolas wrote:Δυστυχώς δεν ισχύει...
Ε' ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΚΑΓΚΟΥΡΩΝ & ΑΡΧΙΚΑΓΚΟΥΡΩΝ
Forum rules
Η είσοδος απαγορεύεται σε όλους πλην αυτών που αναγνωρίζουν εαυτόν ως κάγκουρα και δέχονται το χιούμορ
Η είσοδος απαγορεύεται σε όλους πλην αυτών που αναγνωρίζουν εαυτόν ως κάγκουρα και δέχονται το χιούμορ
Re: Ε' ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΚΑΓΚΟΥΡΩΝ & ΑΡΧΙΚΑΓΚΟΥΡΩΝ
Διάβασε Άγγελε στο παρακάτω λίνκ το γιατί δεν ισχύει...aggas wrote:Γιατί δεν ισχύει Νικόλα; Εγώ μέχρι τώρα μέσω ATM τον πληρώνω και βάζω το ποσό που θέλω. Τι θα γίνει δηλαδή αν πάω και πληρώσω μόνο το κόστος της ΔΕΗ; Αν ξέρεις κάτι πες γιατί αυτό είχα σκοπό να κάνω.Nicolas wrote:Δυστυχώς δεν ισχύει...
http://seisaxthia.blogspot.com/2011/10/update.html
εγω πάλι ρε παιδιά έχω άλλα σχέδια.
επειδή την έψω δεί λίγο επαρχία...
επειδή την έχω δεί λίγο στ'αρχίδια μου το κωλόκρατος και να πάνε να γαμηθούν όλοι...
επειδή την έχω δεί λίγο, δε γαμιέται ας καταρεύσει το κράτος μα και τώρα που λειτουργεί σκατά είναι όλα...
επειδή την έχω δεί λίγο, "χωριατάκι είμαι μπάρμπα και δε γκαταλαβαίνω"...
επειδή την έχω δεί λίγο, "αν σου βαστά, σίμωσε να μένοχλήσεις"...
επειδή την έχω δεί λίγο περίεργα λέω.............
δεν πληρώνω τίποτα τον τελευταίο καιρό. και σκοπεύω να αφήσω απλέρωτο και το ρεύμα. ας έρθει λοιπόν ο εργολάβος να μου κόψει το ρεύμα. για να το κόψει απο το ρολόϊ, πρέπει να μπεί στην αυλή. ΑΣ ΚΑΝΕΙ ΠΩΣ ΜΠΑΙΝΕΙ ΝΑ ΔΕΙ ΠΩΣ ΘΑ ΒΓΕΙ...
για να μου κόψουν το ρεύμα απο το στύλο, πάλι πρέπει να μπεί στο οικόπεδόμου που μου έχουν φυτέψει ένα στύλο καταμεσής. ΑΣ ΚΑΝΕΙ ΠΩΣ ΜΠΑΙΝΕΙ ΠΑΛΙ ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΩΣ ΘΑ ΒΓΕΙ...
κοπέλια, τα πράματα αγρίεψαν.
αγρίεψαν πολύ...
τον τελευταίο καιρό, κόσμος πολύς έρχεται στο γραφείο για να δηλώσουμε τα αυθαίρετα. όλοι μόλις ακούνε την καμπανιά... λακίζουν. δεν υπάρχει χρήμα για τίποτα. ο κόσμος έχει ξεζουμιστεί. οι περισσότεροι (στην επαρχία τουλάχιστον) ζούν με την ανταλαγή προϊόντων. ανταλαγή ντοματούλα και αγγουράκι με αυγά και κοτόπουλο. ανταλαγή χοιρινό με κοτόπουλο. ανταλαγή λάδι με κηπευτικά και ζαρζαβατικά. εγώ πρόσφατα αντάλαξα ένα τοπογραφικό με ιατρική εξέταση για τα μάτια μου. ΤΙ ΝΑ ΛΕΜΕ ΤΩΡΑ???? όταν και ο γιατρός δέχτηκε να κάνουμε ανταλαγή εργασίας.
τις τελευταίες μέρες είμαι σκασμένος. τρέχω σαν παλαβός νύχτα μέρα στη δουλειά και δεν μπορώ να απαιτήσω τα λεφτά μου όταν συναντώ την κακομοιριά του κόσμου. γιατί περί κακομοιριάς πρόκειται όταν ο πολίτης δεν μπορεί να πληρώσει τον επαγγελματία που κάνει τη δουλειά του. ο κόσμος κατάντησε να χρωστάει παντού. όχι μόνο σε τράπεζες, εφορίες, ασφάλειες. τώρα αρχίσαμε να χρωστάμε και μεταξύμας.
εχω πλέον πάρει τις αποφάσεις μου.
απο 1η Σεπτέμβρη σταμάτησα κάθε πληρωμή.
δάνειο - ας περιμμένει η τράπεζα. και αν μπορούν ας μου το πάρουν το σπίτι
εισφορές - έκτακτη εισφορά γιατί να πληρώσω? την χρωστούσα? δεν πλήρωσα τους φόρους μου? άντε γαμηθείται ρε!
ασφάλεια - ποιά ασφάλεια? αυτή που κάποιοι μου φόρτωσαν αναγκαστικά? που παίρνουν τα λεφτά μου και τα παίζουν στις φούσκες και στα μπαλόνια της γ@μώ της μάνας τους?
ίντερνετ - του γείτονα είναι το καλύτερο στην περιοχή.
τηλέφωνο - θα το κάνω καρτούλα και όποιος με θέλει ας με παίρνει. εγώ δεν θέλω κανένα. και όταν χρειαστώ κάτι. υπάρχει και το σταθερό.
ΕΓΩ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΔΕΝ ΤΟ ΣΥΝΤΗΡΩ ΑΛΛΟ. ΝΑ ΒΡΟΥΝ ΑΛΛΟΝ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗ. ΕΓΩ ΜΟΥΛΑΡΩΣΑ.
και να το πάμε και παρακάτω? έτσι γιατί είμαι παράξενο άτομο?
όλοι λένε "κάτω αυτός, κάτω ο άλλος, κάτω το σύστημα..."
και όλοι σηκώνουν τη σημαία ενός συνδικάτου και πάει πρόβατο. ξεχνάνε? ή δεν ξέρουνε όλα τα συνδικατοπρόβατα ότι όλοι οι αρχηγοί συνδικάτων έχουν γίνει βουλευτές.
ΌΛΟΙ αυτοί είναι άκρως κομματικοποιημένοι και μόλις τους κουνήσουν καρέκλα με λεφτά, ξεχνάνε τους εργαζόμενους και πάνε σε άλλα παρεάκια.
οι αγανακτισμένοι.... άλλο όνειρο απατηλό κιαυτό.
μούτζες
φωνές
κλανιές και τίποτα άλλο. άντε και κάνω τον αγανακτισμένο στην πλατεία των χανίων. άντε και πάω και βρίζω τους τοπικούς βουλευτές που σιχαίνομαι. τι θα αλλάξω? τίποτα.
απορώ όμως αυτοί οι αγανακτισμένοι στην Αθήνα γιατί δεν έχουν μπουκάρει ακόμα? τι περιμμένουν? την γιαγιάκα να τους παρακινήσει? ΤΙ ΠΕΡΙΜΜΕΝΟΥΝ ΡΕ!!!!!!!!! ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΥΚΑΡΟΥΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΙΑΣΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΛΑΙΜΟ?
είδατε ότι μόλις ξαναγύρισαν στις πλατείες, η κωλοκυβέρνηση ήταν έτοιμη. τους περίμμενε... όχι με ΜΑΤ. όχι με ξύλο όπως πρώτα. τώρα έβαλε συμπολίτες να φαγωθούν μεταξύτους (όπως έλεγε και ο ξυλούρης).
τους περίμμενε με ασφαλίτες ντυμένοι αναρχικοί. με... με... με...
γιαυτό το πήρα απόφαση ότι η Αθήνα θέλει να λέγετε πρωτεύουσα μόνο γιατί εκεί έχει πολύ κόσμο. δεν περιμμένω τίποτα απο την πρωτεύουσα πλέον. αυτονομούμαι πλέον. είμαι πλεόν μονάδα. μόνος μου. σταμάτησα να λέγομαι Ελληνας με την έννοια που θέλουν οι άλλοι. θα είμαι πλέον ο Ελληνας που γουστάρω εγώ.
ΚΑΙ ΝΑΙ... ΔΥΣΤΥΧΩΣ... ΘΑ ΑΡΧΙΣΩ ΝΑ ΓΡΑΦΩ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΣΤ'ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΟΥ... ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΕΣ ΦΟΡΕΣ ΟΤΑΝ ΝΙΩΣΩ ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΜΕ ΚΑΒΑΛΗΣΕΙ... ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΑ ΘΑ ΞΕΚΟΥΜΠΟΥΡΩΝΩ.
αυτά... συνάνθρωποι.
επειδή την έψω δεί λίγο επαρχία...
επειδή την έχω δεί λίγο στ'αρχίδια μου το κωλόκρατος και να πάνε να γαμηθούν όλοι...
επειδή την έχω δεί λίγο, δε γαμιέται ας καταρεύσει το κράτος μα και τώρα που λειτουργεί σκατά είναι όλα...
επειδή την έχω δεί λίγο, "χωριατάκι είμαι μπάρμπα και δε γκαταλαβαίνω"...
επειδή την έχω δεί λίγο, "αν σου βαστά, σίμωσε να μένοχλήσεις"...
επειδή την έχω δεί λίγο περίεργα λέω.............
δεν πληρώνω τίποτα τον τελευταίο καιρό. και σκοπεύω να αφήσω απλέρωτο και το ρεύμα. ας έρθει λοιπόν ο εργολάβος να μου κόψει το ρεύμα. για να το κόψει απο το ρολόϊ, πρέπει να μπεί στην αυλή. ΑΣ ΚΑΝΕΙ ΠΩΣ ΜΠΑΙΝΕΙ ΝΑ ΔΕΙ ΠΩΣ ΘΑ ΒΓΕΙ...
για να μου κόψουν το ρεύμα απο το στύλο, πάλι πρέπει να μπεί στο οικόπεδόμου που μου έχουν φυτέψει ένα στύλο καταμεσής. ΑΣ ΚΑΝΕΙ ΠΩΣ ΜΠΑΙΝΕΙ ΠΑΛΙ ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΩΣ ΘΑ ΒΓΕΙ...
κοπέλια, τα πράματα αγρίεψαν.
αγρίεψαν πολύ...
τον τελευταίο καιρό, κόσμος πολύς έρχεται στο γραφείο για να δηλώσουμε τα αυθαίρετα. όλοι μόλις ακούνε την καμπανιά... λακίζουν. δεν υπάρχει χρήμα για τίποτα. ο κόσμος έχει ξεζουμιστεί. οι περισσότεροι (στην επαρχία τουλάχιστον) ζούν με την ανταλαγή προϊόντων. ανταλαγή ντοματούλα και αγγουράκι με αυγά και κοτόπουλο. ανταλαγή χοιρινό με κοτόπουλο. ανταλαγή λάδι με κηπευτικά και ζαρζαβατικά. εγώ πρόσφατα αντάλαξα ένα τοπογραφικό με ιατρική εξέταση για τα μάτια μου. ΤΙ ΝΑ ΛΕΜΕ ΤΩΡΑ???? όταν και ο γιατρός δέχτηκε να κάνουμε ανταλαγή εργασίας.
τις τελευταίες μέρες είμαι σκασμένος. τρέχω σαν παλαβός νύχτα μέρα στη δουλειά και δεν μπορώ να απαιτήσω τα λεφτά μου όταν συναντώ την κακομοιριά του κόσμου. γιατί περί κακομοιριάς πρόκειται όταν ο πολίτης δεν μπορεί να πληρώσει τον επαγγελματία που κάνει τη δουλειά του. ο κόσμος κατάντησε να χρωστάει παντού. όχι μόνο σε τράπεζες, εφορίες, ασφάλειες. τώρα αρχίσαμε να χρωστάμε και μεταξύμας.
εχω πλέον πάρει τις αποφάσεις μου.
απο 1η Σεπτέμβρη σταμάτησα κάθε πληρωμή.
δάνειο - ας περιμμένει η τράπεζα. και αν μπορούν ας μου το πάρουν το σπίτι
εισφορές - έκτακτη εισφορά γιατί να πληρώσω? την χρωστούσα? δεν πλήρωσα τους φόρους μου? άντε γαμηθείται ρε!
ασφάλεια - ποιά ασφάλεια? αυτή που κάποιοι μου φόρτωσαν αναγκαστικά? που παίρνουν τα λεφτά μου και τα παίζουν στις φούσκες και στα μπαλόνια της γ@μώ της μάνας τους?
ίντερνετ - του γείτονα είναι το καλύτερο στην περιοχή.
τηλέφωνο - θα το κάνω καρτούλα και όποιος με θέλει ας με παίρνει. εγώ δεν θέλω κανένα. και όταν χρειαστώ κάτι. υπάρχει και το σταθερό.
ΕΓΩ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΔΕΝ ΤΟ ΣΥΝΤΗΡΩ ΑΛΛΟ. ΝΑ ΒΡΟΥΝ ΑΛΛΟΝ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗ. ΕΓΩ ΜΟΥΛΑΡΩΣΑ.
και να το πάμε και παρακάτω? έτσι γιατί είμαι παράξενο άτομο?
όλοι λένε "κάτω αυτός, κάτω ο άλλος, κάτω το σύστημα..."
και όλοι σηκώνουν τη σημαία ενός συνδικάτου και πάει πρόβατο. ξεχνάνε? ή δεν ξέρουνε όλα τα συνδικατοπρόβατα ότι όλοι οι αρχηγοί συνδικάτων έχουν γίνει βουλευτές.
ΌΛΟΙ αυτοί είναι άκρως κομματικοποιημένοι και μόλις τους κουνήσουν καρέκλα με λεφτά, ξεχνάνε τους εργαζόμενους και πάνε σε άλλα παρεάκια.
οι αγανακτισμένοι.... άλλο όνειρο απατηλό κιαυτό.
μούτζες
φωνές
κλανιές και τίποτα άλλο. άντε και κάνω τον αγανακτισμένο στην πλατεία των χανίων. άντε και πάω και βρίζω τους τοπικούς βουλευτές που σιχαίνομαι. τι θα αλλάξω? τίποτα.
απορώ όμως αυτοί οι αγανακτισμένοι στην Αθήνα γιατί δεν έχουν μπουκάρει ακόμα? τι περιμμένουν? την γιαγιάκα να τους παρακινήσει? ΤΙ ΠΕΡΙΜΜΕΝΟΥΝ ΡΕ!!!!!!!!! ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΥΚΑΡΟΥΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΙΑΣΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΛΑΙΜΟ?
είδατε ότι μόλις ξαναγύρισαν στις πλατείες, η κωλοκυβέρνηση ήταν έτοιμη. τους περίμμενε... όχι με ΜΑΤ. όχι με ξύλο όπως πρώτα. τώρα έβαλε συμπολίτες να φαγωθούν μεταξύτους (όπως έλεγε και ο ξυλούρης).
γιαυτό το πήρα απόφαση ότι η Αθήνα θέλει να λέγετε πρωτεύουσα μόνο γιατί εκεί έχει πολύ κόσμο. δεν περιμμένω τίποτα απο την πρωτεύουσα πλέον. αυτονομούμαι πλέον. είμαι πλεόν μονάδα. μόνος μου. σταμάτησα να λέγομαι Ελληνας με την έννοια που θέλουν οι άλλοι. θα είμαι πλέον ο Ελληνας που γουστάρω εγώ.
ΚΑΙ ΝΑΙ... ΔΥΣΤΥΧΩΣ... ΘΑ ΑΡΧΙΣΩ ΝΑ ΓΡΑΦΩ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΣΤ'ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΟΥ... ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΕΣ ΦΟΡΕΣ ΟΤΑΝ ΝΙΩΣΩ ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΜΕ ΚΑΒΑΛΗΣΕΙ... ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΑ ΘΑ ΞΕΚΟΥΜΠΟΥΡΩΝΩ.
αυτά... συνάνθρωποι.
if it doesn't break, fix it until it does
Κάν' το watch up να μιλάμε και τσάμπα!antonisxj wrote: τηλέφωνο - θα το κάνω καρτούλα και όποιος με θέλει ας με παίρνει. εγώ δεν θέλω κανένα. και όταν χρειαστώ κάτι. υπάρχει και το σταθερό.

και ποιος σου ειπε οτι θελω να μιλαω μαζισου?Drimon wrote:Κάν' το watch up να μιλάμε και τσάμπα!antonisxj wrote: τηλέφωνο - θα το κάνω καρτούλα και όποιος με θέλει ας με παίρνει. εγώ δεν θέλω κανένα. και όταν χρειαστώ κάτι. υπάρχει και το σταθερό.![]()
![]()

- Α - Π ΤΣΟΥΜΑΝΗΣ
ρε Αντωνη κ εγω μαζι σου κ δικιο εχεις κ καλα τα λες......
αλλα ελα στη δικια μου θεση που τα δανεια τρεχουν η εφορια δεν θα μου σφραγησει το μπλοκ τιμολογιων
για να κανω γαμους κ εγω δεν ειμαι για τη παρτη μου εχω να κανω με καποιουςπου με εμπιστευοντε για να τους εχω μια βραδια οπως την εχουν ονειρευτει.....εγω τι να κανω που ολοι με περιμενουν στη γωνια να χαλασουν το καλο ονομα που παω να φτιαξω γιατι καλως κακως ετσι δουλευουν αυτα τα μαγαζια???
κ εγω για τη παρτη μου ουτε ασφαλεια ουτε τιποτα δεν τους δινω κ στα αρχιδια μου αλλα με 2 μεγαλα μαγαζια τα ατομικα εξοδα ειναι ψιχουλα!!!!πως να μη τους πληρωσω τη ΔΕΗ κ αν δεν τη πληρωσω πως θα κανω τον γαμο στον αλλον που τον εχει κλεισει ενα χρονο νωριτερα????
κ τον ειδατε τον Μουνοπανο τον Παπανδρεου μας εχει γαμησει κ πανιγυριζει οτι εσωσε την Ελλαδα!!!!!!!!!!!!!!!!
ρε ειναι δυνατον τον πιο χαζο κατοικο της Ελλαδας να τον κανουμε πρωθυπουργο??????
αλλα ελα στη δικια μου θεση που τα δανεια τρεχουν η εφορια δεν θα μου σφραγησει το μπλοκ τιμολογιων
για να κανω γαμους κ εγω δεν ειμαι για τη παρτη μου εχω να κανω με καποιουςπου με εμπιστευοντε για να τους εχω μια βραδια οπως την εχουν ονειρευτει.....εγω τι να κανω που ολοι με περιμενουν στη γωνια να χαλασουν το καλο ονομα που παω να φτιαξω γιατι καλως κακως ετσι δουλευουν αυτα τα μαγαζια???
κ εγω για τη παρτη μου ουτε ασφαλεια ουτε τιποτα δεν τους δινω κ στα αρχιδια μου αλλα με 2 μεγαλα μαγαζια τα ατομικα εξοδα ειναι ψιχουλα!!!!πως να μη τους πληρωσω τη ΔΕΗ κ αν δεν τη πληρωσω πως θα κανω τον γαμο στον αλλον που τον εχει κλεισει ενα χρονο νωριτερα????
κ τον ειδατε τον Μουνοπανο τον Παπανδρεου μας εχει γαμησει κ πανιγυριζει οτι εσωσε την Ελλαδα!!!!!!!!!!!!!!!!
ρε ειναι δυνατον τον πιο χαζο κατοικο της Ελλαδας να τον κανουμε πρωθυπουργο??????
My Build Thread: http://www.toyota4x4.gr/viewtopic.php?f=20&t=46
Our Club Βuild: viewtopic.php?f=22&t=894

Our Club Βuild: viewtopic.php?f=22&t=894

Τσουμ'άνη σε καταλαβαίνω και δεν ζητάω και απο κανένα να με μιμηθεί.Α - Π ΤΣΟΥΜΑΝΗΣ wrote:ρε Αντωνη κ εγω μαζι σου κ δικιο εχεις κ καλα τα λες......
ο καθένας έχει τα δικά του.
εγώ έχω μόνο εμένα και την οικογένειά μου.
θα σου πώ όμως δυό πραγματάκια φίλε μου που κρύβονται πίσω απο τον πόνο σου. όσο εσύ προσπαθείς να κρατήσεις ζωντανή μια επιχείρηση. όσο εσύ προσπαθείς να είσαι εντάξει στις υποχρεώσεις σου, (υποχρεώσεις που σου φόρτωσαν αυτα τα γουρούνια), τόσο αυτοί θα συντηρούνται και θα σου πατάνε την Αχίλειος φφφφτέρνα.
προσπαθείς να σώσεις την επιχείρησή σου και καλά κάνεις. αλλά αυτοί το ξέρουν. και πάνω εκεί πατάνε.
εγώ δεν έχω τέτοια καούρα. και όποιος πελάτης έρχεται στο γραφείο του ξηγιέμαι, αύριο μπορεί να με δείς στο πεζοδρόμιο αγκαλιά με το ploter. μην παραξενευτείς. είναι που δεν θα πληρώνω ούτε το νοίκι.
φίλε Τσουμάνη, σταμάτησα εδώ και καιρό να καιγομαι γιαυτά. την έχω πάρει γραμμή τη δουλειά και δεν γίνεται να ζώ κάθε μέρα την έγνοια αν σήμερα θα πάρω ή δεν θα πάρω λεφτά. το έκλεισα το θέμα, ο κόσμος δεν έχει και δεν δίνει. δουλεύω πλέον μόνο για προσφέρω κοινωνική εργασία. δεν ζητάω λεφτά πλέον. ψάχνω μόνο αυτά που χρειάζομαι για πετρέλαιο. ΕΚΕΙ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑ!!!! Ε!!!! ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΩ ΑΛΛΟ.
γιαυτό φίλε μου, το να βγώ να δείρω μπάτσους δεν αλλάζει τίποτα. να βγώ να βρίζω πολιτικούς πάλι δεν αλλάζει τίποτα.
στο μόνο πράγμα που μπορώ να τους πατήσω (και εκεί είναι η δική τους Αχίλλειος φφφφτέρνα) είναι να σταματήσω αν τους χρηματοδοτώ. ΤΕΛΟΣ ΤΑ ΔΙΦΡΑΓΚΑ ΜΑΓΚΕΣ!!! Η ΠΟΥΤΑΝΑ ΣΚΟΛΑΣΕ!!!!
Α! και για να μην ξεχνιομαστε... Ζητω το Εθνος....

και άντε εγώ τώρα να εξηγήσω στη γιαγιά μου, 85 χρονών γυναίκα, που στην κατοχή φόρτωνε το τρίκυκλο του παπού μου όπλα κάτω απο τα ψάρια, τι εστί Γερμανία σήμερα, τι εστί Μέρκελ και γιατί οι Γερμανοί είναι "φίλοι" του Παπαντρέα.
καλοπιοτη και καλή όρεξη. OVER & OUT. όπως λέει και ο Ράμπο.
Τους περιμενε με ένα κοινοβουλευτικό κόμμα ... το φερόμενο "Κ"ΚΕ και τα ΚΝΑΤ / ΠΑΜΕ του ...antonisxj wrote: ...
...
...
Να με συμπαθάς για την επισήμανση αλλα να λεμε τα πραγματα με το ονομά τους ...
Είμαι και εγώ από το Τζιτζικόνι ...
B.R.A.T. ... the original ...
Always groovin 4WD moving
http://www.youtube.com/watch?v=TpqueuIiWZk
B.R.A.T. ... the original ...
Always groovin 4WD moving
http://www.youtube.com/watch?v=TpqueuIiWZk
- YJ ''The Doctor''
Ρε παιδια, λιγο ηρεμια.
Υποτιθεται οτι αυτα που κανουμε και εδω που γραφουμε, γινονται και τα κανουμε για να ξεφυγουμε απο τις καθημερινες μας καταστασεις....
Εαν ειναι να το γυρισουμε εδω μεσα κομματικα η διαμαρτυρομενοι για τις εκαστοτε κυβερνησεις και υποστηριζοντας τις εκαστοτε αντιπολιτευσεις, γαματα.
Λοιπον, γνωμη μου ειναι οχι εδω μεσα.... ΟΛΟΙ εχουμε προβληματα με αυτη την κατασταση, καποιοι μεγαλυτερα και καποιοι μικροτερα και επειδη λοιπον αυτο που κανουμε με τα κωλαμαξα ειναι ΧΟΜΠΥ, οταν υπαρχουν προβληματα το πρωτο που κοβουμε ειναι το χομπυ μας υποθετω και παλι.
Οι καγκουροσυνατησεις δεν ειναι δα και ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ. Πλακα κανουμε. Οποιος μπορει ερχεται - οποιος δεν μπορει δεν ερχεται ( Αχιλλεα δεν το γραφω για εσενα ). Ουτε ολοι εχουμε αυλη μπροστα στο σπιτι μας ουτε οπλα ( δεν το γραφω για εσενα αρχι ) για να αντιδρασουμε αλλιωτικα....
Εγω προσωπικα μπαινω να διαβασω και να γραψω εδω για να ξεφυγω απο τα σκατα που διαβαζω και ακουω αλλου. Δεν με ενδιαφερει εδω να διαβασω ουτε για πρωθυπουργους, ουτε για αναρχικους, ουτε για κνιτες, ουτε για παρακρατος και ολα τα σκατα που μας χαρακτηριζουν μεταπολιτευτικα ( ευτυχως που υπαρχουν και λιγα καλα )
Ουτε βολεμενος ειμαι, ουτε βουλευτη εχω πλατες αλλα ΕΔΩ δεν με ενδιαφερουν αυτα.
Προσωπικη μου αποψη, οποιος θιγεται στα σκατα και οσοι μαζευτουμε θα προσπαθησουμε να περασουμε καλα.
Λοιπον, ποιοι θα ερθουμε να το ξαναδηλωσουν πληζ. Απο το club μας θα ειναι αρκετα αυτοκινητα, τα περισσοτερα JIMNY ( Drimon θα εχεις και ανταγωνισμο
)
Αυτα.
Υποτιθεται οτι αυτα που κανουμε και εδω που γραφουμε, γινονται και τα κανουμε για να ξεφυγουμε απο τις καθημερινες μας καταστασεις....
Εαν ειναι να το γυρισουμε εδω μεσα κομματικα η διαμαρτυρομενοι για τις εκαστοτε κυβερνησεις και υποστηριζοντας τις εκαστοτε αντιπολιτευσεις, γαματα.
Λοιπον, γνωμη μου ειναι οχι εδω μεσα.... ΟΛΟΙ εχουμε προβληματα με αυτη την κατασταση, καποιοι μεγαλυτερα και καποιοι μικροτερα και επειδη λοιπον αυτο που κανουμε με τα κωλαμαξα ειναι ΧΟΜΠΥ, οταν υπαρχουν προβληματα το πρωτο που κοβουμε ειναι το χομπυ μας υποθετω και παλι.
Οι καγκουροσυνατησεις δεν ειναι δα και ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ. Πλακα κανουμε. Οποιος μπορει ερχεται - οποιος δεν μπορει δεν ερχεται ( Αχιλλεα δεν το γραφω για εσενα ). Ουτε ολοι εχουμε αυλη μπροστα στο σπιτι μας ουτε οπλα ( δεν το γραφω για εσενα αρχι ) για να αντιδρασουμε αλλιωτικα....
Εγω προσωπικα μπαινω να διαβασω και να γραψω εδω για να ξεφυγω απο τα σκατα που διαβαζω και ακουω αλλου. Δεν με ενδιαφερει εδω να διαβασω ουτε για πρωθυπουργους, ουτε για αναρχικους, ουτε για κνιτες, ουτε για παρακρατος και ολα τα σκατα που μας χαρακτηριζουν μεταπολιτευτικα ( ευτυχως που υπαρχουν και λιγα καλα )
Ουτε βολεμενος ειμαι, ουτε βουλευτη εχω πλατες αλλα ΕΔΩ δεν με ενδιαφερουν αυτα.
Προσωπικη μου αποψη, οποιος θιγεται στα σκατα και οσοι μαζευτουμε θα προσπαθησουμε να περασουμε καλα.
Λοιπον, ποιοι θα ερθουμε να το ξαναδηλωσουν πληζ. Απο το club μας θα ειναι αρκετα αυτοκινητα, τα περισσοτερα JIMNY ( Drimon θα εχεις και ανταγωνισμο

Αυτα.
The Donkey tube chassis
Proud member of 4x4 Kagkoures Club
Proud member of 4x4 Kagkoures Club
καλά ρε Ντόκτορ. μη βαράς ρε!
καμιά φορά... και αυτά τα ολίγα, είναι αρκετά. έχεις δίκιο. ξεφύγαμε λιγάκι.
επανερχόμαστε επι του θέματος τώρα.
ΞΕΚΟΥΝΑΤΕ ΒΡΩΜΕΡΑ ΣΚΥΛΙΑ ΤΗΣ ΛΑΣΠΗΣ!!!!
ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΓΚΟΥΡΟΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΛΕΜΕ ΛΕΜΕΛΕΜΕΛΕΜΕ (αντίλαλος)
καμιά φορά... και αυτά τα ολίγα, είναι αρκετά. έχεις δίκιο. ξεφύγαμε λιγάκι.
επανερχόμαστε επι του θέματος τώρα.
ΞΕΚΟΥΝΑΤΕ ΒΡΩΜΕΡΑ ΣΚΥΛΙΑ ΤΗΣ ΛΑΣΠΗΣ!!!!
ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΓΚΟΥΡΟΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΛΕΜΕ ΛΕΜΕΛΕΜΕΛΕΜΕ (αντίλαλος)