Έέέέέτσιιιιιιιιιιιιιιιιι.........Α - Π ΤΣΟΥΜΑΝΗΣ wrote:σορρυ σορρυ σορρυ...........
οσο θα προσπαθουμε οι υπολοιποι να αλλαξουμε το πρωτο ημιαξονιο του Βασιλια μας ο Αγγελος θα πρεπει να εχει ετοιμασει τα καρβουνα!!!!!
Δ΄ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΚΑΓΚΟΥΡΩΝ & ΑΡΧΙΚΑΓΚΟΥΡΩΝ (VOLUME I)
					Forum rules
Η είσοδος απαγορεύεται σε όλους πλην αυτών που αναγνωρίζουν εαυτόν ως κάγκουρα και δέχονται το χιούμορ
	Η είσοδος απαγορεύεται σε όλους πλην αυτών που αναγνωρίζουν εαυτόν ως κάγκουρα και δέχονται το χιούμορ
Re: Δ΄ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΚΑΓΚΟΥΡΩΝ & ΑΡΧΙΚΑΓΚΟΥΡΩΝ (VOLUM
μα καλά... τι παπάρες είσαστε? πάλι εγώ θα την πληρώσω? πάλι το δικόμου ημιαξόνιο θα σπασει? τόσα ημιαξόνια θα μαζευτούμε στον ίδιο τόπο, πάλι εμένα θα σπασει?
λοιπόν, πέρα απο την πλάκα, θα ήθελα να εξηγηθώ σε κάτι. η μέση μου δεν έχει επανέλθει πλήρως και η συμβουλή του γιατρού μου είναι να μην κάνω το ταξίδι. παρόλα αυτά, θα έρθω αλλά δεν μπορώ να πιέσω τη μέση μου και το πολύ καταχτύπημα θα ήταν μάλον καταστροφικό. όποιος παλιότερα είχε πρόβλημα με τη μέση του μπορεί να με καταλάβει. συγνώμη για τα γλυκανάλατα αλλά την ταλαιπωρία των 3 τελευταίων μηνών δεν θέλω να την ξαναπεράσω.

λοιπόν, πέρα απο την πλάκα, θα ήθελα να εξηγηθώ σε κάτι. η μέση μου δεν έχει επανέλθει πλήρως και η συμβουλή του γιατρού μου είναι να μην κάνω το ταξίδι. παρόλα αυτά, θα έρθω αλλά δεν μπορώ να πιέσω τη μέση μου και το πολύ καταχτύπημα θα ήταν μάλον καταστροφικό. όποιος παλιότερα είχε πρόβλημα με τη μέση του μπορεί να με καταλάβει. συγνώμη για τα γλυκανάλατα αλλά την ταλαιπωρία των 3 τελευταίων μηνών δεν θέλω να την ξαναπεράσω.
if it doesn't break, fix it until it does
Αντωνάκη μην στεναχοριέσαι. Θα περνάειη ώρα σου με το να μεκαμαρώνεις!!!antonisxj wrote:
Drimon wrote:Ναι ρε φίλε!aggas wrote: Ώπα φίλο...ώπαα![]()
![]()
Για ψηστική δεν είδα κάτι![]()
![]()
ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
γραψε μας ρε φιλε κ τι λουκανικα τρως!!!τα θες πορτοκαλιου τα θες χωριατικα τα θες φρανφουρτις????κ αμα δεν ερθεις θα τα δωσω του τσελιου κ του αντωνη κ θα ρθουνε να σου τα δωσουνε απο κοντα...........θα εχουν καλητερη γευση!!
Αυτά με τα νεύρα ρε π@π@ρ@!!!!georgexj wrote: γραψε μας ρε φιλε κ τι λουκανικα τρως!!!τα θες πορτοκαλιου τα θες χωριατικα τα θες φρανφουρτις?
Δον θα σε μαλώσωgeorgexj wrote:ειναι φυσικο ρε ιαπωνακια να μην πηγαινεται συνεργειο!!εδω καλα καλα την ιδονη του ανοιγματος του τροχου δεν την εχετε νιωσει!!!!τα αντερα των αυτοκινητων σας δεν εχουν τεντωθει κ η πορεια σας ειναι χωματοδρομοι!!!γι αυτο κ το παιζεται ασπαστοι!!!![]()
![]()
![]()
Η ιστορια σε διαψευδει φιλαράκι
Είμαι και εγώ από το Τζιτζικόνι ...
B.R.A.T. ... the original ...
Always groovin 4WD moving
http://www.youtube.com/watch?v=TpqueuIiWZk
						B.R.A.T. ... the original ...
Always groovin 4WD moving
http://www.youtube.com/watch?v=TpqueuIiWZk
...και εγώ υποφέρω απο τη μέση μου αλλά κυρίως υποφέρω πολυ  απο αυχενικό με συχνές και ανυπόφορες ζαλάδες αλλά και ιλίγγους....καταλαβαίνω απολύτως τον Μεγάλο Πρόεδρο μας και για αυτό θα σας παρακολουθούμε απο κάποιο σημείο -πολυ κοντά σας- να κάνετε τις απαράμιλλες και ανυπέρβλητες καγκουριές σας, ενώ θα γευόμαστε ντόπιες ψητές νοστιμιές, τοπικές πίτες και τσίπρα!!!!!  

It's an XJ thing, you wouldn't understand!
XJ RULZZZZZZ!!!
						XJ RULZZZZZZ!!!
PanosXJ wrote:...και εγώ υποφέρω απο τη μέση μου αλλά κυρίως υποφέρω πολυ απο αυχενικό με συχνές και ανυπόφορες ζαλάδες αλλά και ιλίγγους...
Πιάνουν αυχενικά και τα πνεύματα;
...τα πνεύματα να δείς πως υποφέρουν...... 

It's an XJ thing, you wouldn't understand!
XJ RULZZZZZZ!!!
						XJ RULZZZZZZ!!!
- Α - Π ΤΣΟΥΜΑΝΗΣ

αααα χθες πηγα να δοκιμασω αυτο που σκεφτομαι για τη παρασκευη κ εκανα τα λαστιχα μου 32/14.5/15!!!!!
φωτο αργοτερα!!!

φωτο αργοτερα!!!
My Build Thread: http://www.toyota4x4.gr/viewtopic.php?f=20&t=46
Our Club Βuild: viewtopic.php?f=22&t=894

Our Club Βuild: viewtopic.php?f=22&t=894