B' ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΩΝ ΑΡΧΙΚΑΓΚΟΥΡΩΝ & ΚΑΓΚΟΥΡΩΝ

Forum rules
Η είσοδος απαγορεύεται σε όλους πλην αυτών που αναγνωρίζουν εαυτόν ως κάγκουρα και δέχονται το χιούμορ
georgexj

Re: B' ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΩΝ ΑΡΧΙΚΑΓΚΟΥΡΩΝ & ΚΑΓΚΟΥΡΩΝ

Post by georgexj »

τσεροκαδες στην συναντηση που θα μαζευτουμε θα ηθελα πραγματικα ενα δυνατο χειροκροτημα για τον jonny4x4(wrangler κοκκινο) κ τον kostas654(wrangler μαυρο) γιατι τις αποκριες ο πρωτος ειχε ντυθει superman(κοκκινη ενδυμασια οπως κ το αυτοκινητο του)κ
ο δευτερος batman(μαυρη ενδυμασια οπως κ το αυτοκινητο του).γιατι αραγε????μηπως πιστεψανε οτι αμα ντυθουνε ετσι θα εχει πιο πολλα γκαζια το αυτοκινητο τους???ποσο φαντασιωμενοι ειναι αυτοι οι WRANGLERADES ρε γαμοτο!!!ποσες προσπαθειες θα κανουνε ακομα για να πιασουνε το απιαστο??? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Υ.Γ..ετσι γιατι πολυ μου την λενε τωρα τελευταια!!!! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
XJ ''The Doctor''

Post by XJ ''The Doctor'' »

georgexj wrote:τσεροκαδες στην συναντηση που θα μαζευτουμε θα ηθελα πραγματικα ενα δυνατο χειροκροτημα για τον jonny4x4(wrangler κοκκινο) κ τον kostas654(wrangler μαυρο) γιατι τις αποκριες ο πρωτος ειχε ντυθει superman(κοκκινη ενδυμασια οπως κ το αυτοκινητο του)κ
ο δευτερος batman(μαυρη ενδυμασια οπως κ το αυτοκινητο του).γιατι αραγε????μηπως πιστεψανε οτι αμα ντυθουνε ετσι θα εχει πιο πολλα γκαζια το αυτοκινητο τους???ποσο φαντασιωμενοι ειναι αυτοι οι WRANGLERADES ρε γαμοτο!!!ποσες προσπαθειες θα κανουνε ακομα για να πιασουνε το απιαστο??? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Υ.Γ..ετσι γιατι πολυ μου την λενε τωρα τελευταια!!!! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Αστο, γιατι αναρωτιεσε? Εαν δεν σου δινει συγκινησεις το αυτοκινητο σου ( Wrangler ), ψαχνεις εναλλακτικους τροπους για αδρεναλινη ( στολη Batman/Superman ) :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Πες τους να τις φορεσουν και να ερθουν, θα ειναι ''ντυμενος'' και ο Βασιληας :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
XJ 4.6L stroked, 7.5'' lifted, Arb locked, D44f/r chrome shafted and stock leather seats...running on 35's
Proudly Honorary member of 4x4 Kagkouras Club
aggas

Post by aggas »

XJ ''The Doctor'' wrote:Οτιδηποτε κανει ο καθενας μας, οπως το κανει και για οσο το κανει καθως επισης για το τι δυνατοτητες εχει το καθε αυτοκινητο ειναι κατι το οποιο πρεπει να ειναι σεβαστο απο ολους.
Την πλακα μας κανουμε στο κατω κατω και τα οποιαδηποτε ''πειραγματα'' η ''σχολια'' πρεπει μονο να γινονται για τη δημιουργια κλιματος στο χαβαλε.

Μπραβο Agga, αν και με μαουνα ντιζελ καλα τα πηγες!

ΥΓ. Των παραπανω φυσικα εξαιρειται ο αρχι :mrgreen:
Γιώργο φυσικά και δεν παρεξηγιέμαι και φυσικά καταλαβαίνω ότι γίνετε χαβαλές και πείραγμα.Αν δεν το καταλάβαινα δεν θα ήμουν μέλος αυτής της παρέας ;) ;)
Και εγώ να ήμουν στην θέση του Σταύρου τα ίδια σχόλια θα έκανα :D :D
Και φυσικά η μαούνα δεν κάπνισε ούτε για πλάκα :D :D :D :D :D :D :D :D :D
TERRANO II ZD30Ti(ΜΕ ΜΕΤΑΚΑΥΣΤΗΡΑ F16 )

Facebook: Agelos SpanakosSkype : aspanakos

Proud member of 4x4 KAGKOURAS CLUB
ImageImageImage

Κι αν δεν υπάρχει μονοπάτι, θα το δημιουργήσουμε.......

ΟΧΙ ΑΛΛO GREEKGLISH!!!!
georgexj

Post by georgexj »

XJ ''The Doctor'' wrote:
georgexj wrote:τσεροκαδες στην συναντηση που θα μαζευτουμε θα ηθελα πραγματικα ενα δυνατο χειροκροτημα για τον jonny4x4(wrangler κοκκινο) κ τον kostas654(wrangler μαυρο) γιατι τις αποκριες ο πρωτος ειχε ντυθει superman(κοκκινη ενδυμασια οπως κ το αυτοκινητο του)κ

Αστο, γιατι αναρωτιεσε? Εαν δεν σου δινει συγκινησεις το αυτοκινητο σου ( Wrangler ), ψαχνεις εναλλακτικους τροπους για αδρεναλινη ( στολη Batman/Superman ) :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Πες τους να τις φορεσουν και να ερθουν, θα ειναι ''ντυμενος'' και ο Βασιληας :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

δεν τους λεω τιποτα ρε συνονοματε.ειμαι σιγουρος οτι θα μπουνε μεσα να σχολιασουνε για να δικαιολογηθουνε!!!κ ας ερθω τωρα κ λιγο στα λογια του κωστα(ρε γαμοτο νιωθω ασχημα με τοσο κραξιμο που τους εχω ριξει).ας σχολιασουνε κ συνεχιζουμε!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
georgexj

Post by georgexj »

antonisxj wrote:μέχει πιάσει υστερία.!!!!!!!!!
χθές στις 12 το βράδυ έκλεισα διαφορικά και έδεσα τα πάντα.
και σήμερα το πρωί ποιός χτύπησε την πόρτα?
ο ταχυδρόμος.
και τι έφερε?
τα ανταλακτικά.
τον ήπιαμε!!!! τρέχουμε τώρα!!!
να ξαναλύσω, να ξαναδέσω, να ευθυγραμίσω, να εξαερώσω, και αύριο πρωί-πρωί στο ΚΤΕΟ.
τον ήπιαμε.

να και τα πολυαναμενόμενα ανταλακτικά
Image

μην αγχωνεσε αντωνη κ γω στο συνεργειο το εχω.οριακα προλαβαινω.εχτες το βραδυ μου εσπασαν σιαγονες πισω 2 σταυροι κ η μπηλια απο το κατω μπρατσο εσπασε.τα εχω παραγγηλει δυστηχως απο ελλαδα(μου πιασανε τον κωλο)για να προλαβω.δεν γινοτανε αλλιως.κ σε μια παρομια κατασταση ειναι κ του γιαννη.οποτε δεν εισαι ο μονος.αλλα εσυ εχεις περισσοτερα να κανεις!!
St. Tselios

Post by St. Tselios »

georgexj wrote:μην αγχωνεσε αντωνη κ γω στο συνεργειο το εχω.οριακα προλαβαινω.εχτες το βραδυ μου εσπασαν σιαγονες πισω 2 σταυροι κ η μπηλια απο το κατω μπρατσο εσπασε.τα εχω παραγγηλει δυστηχως απο ελλαδα(μου πιασανε τον κωλο)για να προλαβω.δεν γινοτανε αλλιως.κ σε μια παρομια κατασταση ειναι κ του γιαννη.οποτε δεν εισαι ο μονος.αλλα εσυ εχεις περισσοτερα να κανεις!!
Ερωτηση:
Θα ερθετε "ολοκληροι" στην Συναντηση??? :lol:
Image
johny4x4

Post by johny4x4 »

georgexj wrote: μην αγχωνεσε αντωνη κ γω στο συνεργειο το εχω.οριακα προλαβαινω.εχτες το βραδυ μου εσπασαν σιαγονες πισω 2 σταυροι κ η μπηλια απο το κατω μπρατσο εσπασε.τα εχω παραγγηλει δυστηχως απο ελλαδα(μου πιασανε τον κωλο)για να προλαβω.δεν γινοτανε αλλιως.κ σε μια παρομια κατασταση ειναι κ του γιαννη.οποτε δεν εισαι ο μονος.αλλα εσυ εχεις περισσοτερα να κανεις!!
Με γλωσσοφαγες ρε απατεώνα!!!
Για δυο σταυρούς το πήγα και δεν εχει μείνει τίποτα όρθιο!!!
Τουλάχιστον ο αντώνης τα παράγγειλε απ'έξω ενω εμας μας το κόψανε το κωλαράκι!!!
Απορώ βέβαια πώς το supercar μου τα έπαθε όλα αυτά!!! Πρέπει να κουβάλαγες συνέχεια κρυπτονίτη γιωργάκι ε????
Και κάτι άσχετο ρε jeepades εσεις που θα ξέρετε. Πώς λέγεται η μπίλια στον μπροστά κεντρικό για να ψάξω μπας και παραγγείλω απ έξω για την επόμενη φορά?
Image
lker

Post by lker »

St. Tselios wrote:
georgexj wrote:μην αγχωνεσε αντωνη κ γω στο συνεργειο το εχω.οριακα προλαβαινω.εχτες το βραδυ μου εσπασαν σιαγονες πισω 2 σταυροι κ η μπηλια απο το κατω μπρατσο εσπασε.τα εχω παραγγηλει δυστηχως απο ελλαδα(μου πιασανε τον κωλο)για να προλαβω.δεν γινοτανε αλλιως.κ σε μια παρομια κατασταση ειναι κ του γιαννη.οποτε δεν εισαι ο μονος.αλλα εσυ εχεις περισσοτερα να κανεις!!
Ερωτηση:
Ως γνήσιοι αμερικάνοι ολοι σας θα έρθετε "ολοκληροι" ... το θέμα είναι πως συνηθιζεται να φευγετε σε κομμάτια ... κοινώς "σκόρπιοι" :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Last edited by lker on Wed Feb 17, 2010 14:27, edited 1 time in total.
Είμαι και εγώ από το Τζιτζικόνι ...
B.R.A.T. ... the original ...
Always groovin 4WD moving

http://www.youtube.com/watch?v=TpqueuIiWZk
johny4x4

Post by johny4x4 »

St. Tselios wrote:
Ερωτηση:
Τσέλιο δεν το νομίζω φίλε βλέπω να ερχόμαστε με την κούρσα!!!! :lol: :lol: :lol:
Αφου ο π...στης ο goergexj μας κάνει σαμποτάζ!!!
Image
St. Tselios

Post by St. Tselios »

johny4x4 wrote:Και κάτι άσχετο ρε jeepades εσεις που θα ξέρετε. Πώς λέγεται η μπίλια στον μπροστά κεντρικό για να ψάξω μπας και παραγγείλω απ έξω για την επόμενη φορά?
Για ποια μπιλια μιλας???
Image
Post Reply

Return to “Οι Κάγκουρες 4x4 Club”