δεδομένου ότι το SAHARUN υπάρχει απο το 2010 ενώ εμείς έχουμε σήμα δικόμας απο το 2009...
μας έκλεψαν το σήμα μας.
να τους κάνουμε μήνυση για αντιγραφή και κλοπή των πνευματικών μας δικαιωμάτων.
πολυ ηρεμια εχει πεσει αυτες τις μερες καγκουρακια.τι γινετε??εγω ειμαι υπο κατασκευη του αυτοκινητου.αλλα οχι λογο βλαβης.λογο βελτιωσεις.επειδη εβαλα μεγαλητερα λαστιχα δεν ειχα τιμονι.ετσι εβαλα υδραυλικη μπουκαλα παραλληλα με τον ατερμονα.προκαταβολικα να ευχαριστησω τον ΒΡΑΖΙΛΙΑΝΟ για την αμεση ανταποκριση,εξηπηρετηση κ συνεχεις συνομηλια με τους μαστορους εδω για να πετυχει η πατεντα!!αυριο το παραλαμβανω για να φυγω τετραημερο για τρικαλα κορινθιας(ΖΗΡΙΑ) για χριστουγεννα!!οποιος κοντινος καγκουρας θελει να ερθει εκει θα με βρει.ο καιρος ειναι φουλ χιονι!!!αρα εχουμε κ λεμε χιονι chivas κ φαει στο μεγιστο!!!
georgexj wrote:πολυ ηρεμια εχει πεσει αυτες τις μερες καγκουρακια.τι γινετε??εγω ειμαι υπο κατασκευη του αυτοκινητου.αλλα οχι λογο βλαβης.λογο βελτιωσεις.επειδη εβαλα μεγαλητερα λαστιχα δεν ειχα τιμονι.ετσι εβαλα υδραυλικη μπουκαλα παραλληλα με τον ατερμονα.προκαταβολικα να ευχαριστησω τον ΒΡΑΖΙΛΙΑΝΟ για την αμεση ανταποκριση,εξηπηρετηση κ συνεχεις συνομηλια με τους μαστορους εδω για να πετυχει η πατεντα!!αυριο το παραλαμβανω για να φυγω τετραημερο για τρικαλα κορινθιας(ΖΗΡΙΑ) για χριστουγεννα!!οποιος κοντινος καγκουρας θελει να ερθει εκει θα με βρει.ο καιρος ειναι φουλ χιονι!!!αρα εχουμε κ λεμε χιονι chivas κ φαει στο μεγιστο!!!
Πρωτα απ'ολα καλα να περασεις Δον στα χιονια. Μπραβο ετσι!!!!!!!!
Μετα, βαλε καμια φωτο της μετατροπης να γουσταρουμε εν αναμονη των αλλων φωτο που θα βαλεις στη συνεχεια ( της μετατροπης!!!)
The Donkey tube chassis
Proud member of 4x4 Kagkoures Club