Ρε πάρτε γιαπωνέζικο να βρείτε την υγειά σας λέμεεεε.............XJ ''The Doctor'' wrote:Εγω σκεφτομαι, ευτυχως οχι σοβαρα προς το παρον, να το πουλησω και να στησω τεντα
Καγκουρο video & φωτο
Forum rules
Η είσοδος απαγορεύεται σε όλους πλην αυτών που αναγνωρίζουν εαυτόν ως κάγκουρα και δέχονται το χιούμορ
Η είσοδος απαγορεύεται σε όλους πλην αυτών που αναγνωρίζουν εαυτόν ως κάγκουρα και δέχονται το χιούμορ
Re: Καγκουρο video & φωτο
-
St. Tselios
Ποιος σου ειπε πως θελουμε την υγεια μας...
Αν την θελαμε θα καθομασταν σπιτι μας...
Ουτε θα τρεχαμε στα κρυα,στις λασπες,στα βραχια,στις βροχες,στα χιονια και τοσα αλλα...
Οταν θα γερασει το πετσι μας και δεν θα αντεχει αλλο η μεση μας θα παρουμε ενα ανετο γιαπωνεζικο 4Χ4 και θα βολταρουμε στους χωματοδρομους...
Εως τοτε ομως.......Αμερικα και παλι wild Αμερικα ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε
Αν την θελαμε θα καθομασταν σπιτι μας...
Ουτε θα τρεχαμε στα κρυα,στις λασπες,στα βραχια,στις βροχες,στα χιονια και τοσα αλλα...
Οταν θα γερασει το πετσι μας και δεν θα αντεχει αλλο η μεση μας θα παρουμε ενα ανετο γιαπωνεζικο 4Χ4 και θα βολταρουμε στους χωματοδρομους...
Εως τοτε ομως.......Αμερικα και παλι wild Αμερικα ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε

Δηλαδή ρε κάγκουρα για να τα κάνει κάποιος όλα αυτά πρέπει να πάρει Αμερικάνικο;Ρε έχετε πολλή πλάκα λέμεSt. Tselios wrote: Ουτε θα τρεχαμε στα κρυα,στις λασπες,στα βραχια,στις βροχες,στα χιονια και τοσα αλλα...
Όταν θα φθάσεις σε αυτή την κατάσταση αγόρι μου θα παρακαλάς να μην σηκωθείς από το κρεββάτι σουSt. Tselios wrote:Οταν θα γερασει το πετσι μας και δεν θα αντεχει αλλο η μεση μας θα παρουμε ενα ανετο γιαπωνεζικο 4Χ4 και θα βολταρουμε στους χωματοδρομους...
-
St. Tselios
AAAAA,βλεπω το η κοντρα απο Wrangler vs Cherokee θα παει USA vs Japan...
Προσεξε Aggas εδω στους Καγκουρες θα εχω πολλους υποστηριχτες μαζι μου και δεν σε παιρνει...
Ρε κοιτα που θα εχω και τα λεωφορεια μαζι μου...

Προσεξε Aggas εδω στους Καγκουρες θα εχω πολλους υποστηριχτες μαζι μου και δεν σε παιρνει...
Ρε κοιτα που θα εχω και τα λεωφορεια μαζι μου...

Κράτα χαρακτήρα. Όχι λεωφορεία.St. Tselios wrote: ...Ρε κοιτα που θα εχω και τα λεωφορεια μαζι μου...![]()
![]()
(το μόνο λεωφορείο που δεχόμαστε είναι το JK Unlimited
"Η σιωπή μας, μόνο με τον κατήγορό μας γίνεται σύμμαχος".
Από την άλλη όμως, "Όσο πιο αθόρυβος είσαι, τόσα περισσότερα ακούς".
Α και κάτι ακόμα κάγκουρες...
Έλαβα το DVD (υπόχρεος γιατρέ μου) και, αφού το δω φυσικά, θα το σπάσω σε κομμάτια
όπως και με τις φωτό. Θα ακολουθήσουν και οδηγίες.
Και μην με ενοχλήσει κανείς για την επόμενη ώρα. Έχω καγκουροδουλειά
.
Έλαβα το DVD (υπόχρεος γιατρέ μου) και, αφού το δω φυσικά, θα το σπάσω σε κομμάτια
όπως και με τις φωτό. Θα ακολουθήσουν και οδηγίες.
Και μην με ενοχλήσει κανείς για την επόμενη ώρα. Έχω καγκουροδουλειά
"Η σιωπή μας, μόνο με τον κατήγορό μας γίνεται σύμμαχος".
τώρα που το ανέφερες ρε νικόλα.
ένα μεγάλο μπράβο στον Ανέστη που είχε την υπομονή να γράφει video σαν συνοδηγός του βρωμοκαγκουροεπίτιμου.
ένα μεγάλο μπράβο στον Ανέστη που είχε την υπομονή να γράφει video σαν συνοδηγός του βρωμοκαγκουροεπίτιμου.
if it doesn't break, fix it until it does
antonisxj wrote:.......ένα μεγάλο μπράβο στον Ανέστη που είχε την υπομονή να γράφει video σαν συνοδηγός του βρωμοκαγκουροεπίτιμου.
Είμαι και εγώ από το Τζιτζικόνι ...
B.R.A.T. ... the original ...
Always groovin 4WD moving
http://www.youtube.com/watch?v=TpqueuIiWZk
B.R.A.T. ... the original ...
Always groovin 4WD moving
http://www.youtube.com/watch?v=TpqueuIiWZk
Μάλλον προς minibus είναι το δικό σουNicolas wrote:Κράτα χαρακτήρα. Όχι λεωφορεία.St. Tselios wrote: ...Ρε κοιτα που θα εχω και τα λεωφορεια μαζι μου...![]()
![]()
(το μόνο λεωφορείο που δεχόμαστε είναι το JK Unlimited)
Αμάν ρε Νικολάκι σε ξέχασα
Έστω και καθυστερημένα Χρόνια Πολλά για την γιορτή σου
St. Tselios wrote:AAAAA,βλεπω το η κοντρα απο Wrangler vs Cherokee θα παει USA vs Japan...
Προσεξε Aggas εδω στους Καγκουρες θα εχω πολλους υποστηριχτες μαζι μου και δεν σε παιρνει...![]()
Ρε κοιτα που θα εχω και τα λεωφορεια μαζι μου...![]()
![]()
ειδες πως ερχονται τα πραγματα????εσυ θα δεχτεις τα λεωφορεια κ μεις τα περιπτερα!!!!