Ρε πάρτε γιαπωνέζικο να βρείτε την υγειά σας λέμεεεε.............XJ ''The Doctor'' wrote:Εγω σκεφτομαι, ευτυχως οχι σοβαρα προς το παρον, να το πουλησω και να στησω τεντα

Ρε πάρτε γιαπωνέζικο να βρείτε την υγειά σας λέμεεεε.............XJ ''The Doctor'' wrote:Εγω σκεφτομαι, ευτυχως οχι σοβαρα προς το παρον, να το πουλησω και να στησω τεντα
Δηλαδή ρε κάγκουρα για να τα κάνει κάποιος όλα αυτά πρέπει να πάρει Αμερικάνικο;Ρε έχετε πολλή πλάκα λέμεSt. Tselios wrote: Ουτε θα τρεχαμε στα κρυα,στις λασπες,στα βραχια,στις βροχες,στα χιονια και τοσα αλλα...
Όταν θα φθάσεις σε αυτή την κατάσταση αγόρι μου θα παρακαλάς να μην σηκωθείς από το κρεββάτι σουSt. Tselios wrote:Οταν θα γερασει το πετσι μας και δεν θα αντεχει αλλο η μεση μας θα παρουμε ενα ανετο γιαπωνεζικο 4Χ4 και θα βολταρουμε στους χωματοδρομους...
Εως τοτε ομως.......Αμερικα και παλι wild Αμερικα ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε
Κράτα χαρακτήρα. Όχι λεωφορεία.St. Tselios wrote: ...Ρε κοιτα που θα εχω και τα λεωφορεια μαζι μου...![]()
![]()
antonisxj wrote:.......ένα μεγάλο μπράβο στον Ανέστη που είχε την υπομονή να γράφει video σαν συνοδηγός του βρωμοκαγκουροεπίτιμου.
Μάλλον προς minibus είναι το δικό σουNicolas wrote:Κράτα χαρακτήρα. Όχι λεωφορεία.St. Tselios wrote: ...Ρε κοιτα που θα εχω και τα λεωφορεια μαζι μου...![]()
![]()
(το μόνο λεωφορείο που δεχόμαστε είναι το JK Unlimited)
St. Tselios wrote:AAAAA,βλεπω το η κοντρα απο Wrangler vs Cherokee θα παει USA vs Japan...
Προσεξε Aggas εδω στους Καγκουρες θα εχω πολλους υποστηριχτες μαζι μου και δεν σε παιρνει...![]()
Ρε κοιτα που θα εχω και τα λεωφορεια μαζι μου...![]()
![]()