Οδική έχεις;;;georgexj wrote:...ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΤΟΥ ΤΑΞΙΔΑΚΙ!!!

Οδική έχεις;;;georgexj wrote:...ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΤΟΥ ΤΑΞΙΔΑΚΙ!!!
Θα 'θελες να γίνει αυτό!georgexj wrote:...που να σου μείνει ρε πουστη την Κυριακή σε σημείο που να μην έχει σήμα ούτε το Κινητο!!
λογικό...αφού θα είσαι στη νορμάλ.....εάν πάντως χρειαστείς βοήθεια (που θα την χρειαστείς σίγουρα) πες το στην γυναίκα μου που θα τρέχει στην ίδια κατηγορία να σε ξεκολήσει...θα κατέβει με το mini cooper.....Drimon wrote:Θα 'θελες να γίνει αυτό!georgexj wrote:...που να σου μείνει ρε πουστη την Κυριακή σε σημείο που να μην έχει σήμα ούτε το Κινητο!!![]()
![]()
![]()
![]()
Αλλά λυπάμαι φίλε μου θα σ΄απογοητεύσω.![]()
Θα 'θελες κι εσύ παπ@ρα!comanche wrote:λογικό...αφού θα είσαι στη νορμάλ.....
Αυτή δεν καβαλάει αμερικλάνικο;;;comanche wrote: εάν πάντως χρειαστείς βοήθεια (που θα την χρειαστείς σίγουρα) πες το στην γυναίκα μου που θα τρέχει στην ίδια κατηγορία να σε ξεκολήσει...θα κατέβει με το mini cooper.....
καβαλάει...αλλά τα γιαπωνέζικα τα ξεκολλάει με το μικρό...κάτι σαν λύπηση την πιάνει μη και διαλύσουν αν τα τραβήξει με τον Ινδιάνο...Drimon wrote:Θα 'θελες κι εσύ παπ@ρα!comanche wrote:λογικό...αφού θα είσαι στη νορμάλ.....
Αυτή δεν καβαλάει αμερικλάνικο;;;comanche wrote: εάν πάντως χρειαστείς βοήθεια (που θα την χρειαστείς σίγουρα) πες το στην γυναίκα μου που θα τρέχει στην ίδια κατηγορία να σε ξεκολήσει...θα κατέβει με το mini cooper.....![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Βρε παπάρα με το ρημάδι σου, κανόνισε εσύ ποιός θα σε τραβάει κι άσε με εμένα.comanche wrote: καβαλάει...αλλά τα γιαπωνέζικα τα ξεκολλάει με το μικρό...κάτι σαν λύπηση την πιάνει μη και διαλύσουν αν τα τραβήξει με τον Ινδιάνο...
Εσύ τι γελάς ρε κακομοίρη;;;georgexj wrote:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()