antonisxj wrote: δεν θα πειράξω ούτε του επίτιμου.
άντε πάλι την γλύτωσε.
Γιατι Βασιληα μου, γιατι?

Μου κοβεις τα τυχερα ετσι.....Αχ, γιατι????????

Ο Tselios ΔΕΝ προκειται να βαλει, θελει να ειναι καγκουροικογκνιτος

Ο Panos να δουμε? Λετε να βαλει?

antonisxj wrote: δεν θα πειράξω ούτε του επίτιμου.
άντε πάλι την γλύτωσε.
lker wrote:Του ίδιου μπορεί ... του αυτοκινήτου του ψιλοδύσκολο ... ειναι το ινγκογνιτοXJ![]()
![]()
![]()
OEO!!!!PanosXJ wrote:...ναι Γιατρέ μου έχω μια φιλολογία τέλος πάντων στο γράψιμό μου!!! Καλώς το επισήμανες...η δε αναγωγή-μεταφορά-παραβολή ήταν αρκούντως επιτυχής!
antonisxj wrote:OEO!!!!PanosXJ wrote:...ναι Γιατρέ μου έχω μια φιλολογία τέλος πάντων στο γράψιμό μου!!! Καλώς το επισήμανες...η δε αναγωγή-μεταφορά-παραβολή ήταν αρκούντως επιτυχής!
Πάνο, πρέπει να τα πούμε οπωσδήποτε.
ΧΑ ΧΑ. εσύ να φιλολογείς και εγώ να είμαι με το "Χέσεμε" και "Σκατά" συνέχεια.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
θα κάνουμε φοβερή κουβέντα![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Βεβαίως και θέλει αυτογνωσία στο τι οδηγάς κυρίως!PanosXJ wrote:....μόνο αυτό δεν είχα δει....ένα Terios μέσα σε ένα νερόλακκο....και μετά πως βγήκε; Υπάρχει φωτό;
Τώρα τι μου θυμήσατε....το 97 είχα γνωρίσει έναν παπά(αυθεντικό...) που είχε τουμπάρει και σχεδόν καταστρέψει ένα Terios κάπου στο Αγρίνιο πηγαίνοντας σε κάποιο ορεινό χωριό για να λειτουργήσει...τον είχα γνωρίσει στον Κοντέλλη στο συνεργείο που είχε έλθει αλλόφρωνας μαζυ με το όχημα για τις διαδικασίες πιθανής επισκευής....το όχημα βέβαια ήταν σε κακά χάλια...
Τώρα για το off-roading....τι να πώ...χρειάζεται και λίγη αυτογνωσία....(άν και έχω δεί διάφορα περίεργα στους Ελληνικούς αγώνες...)