Καγκουροαυτοκινητα ( κανονικα & μαζουτοκινητα )

Forum rules
Η είσοδος απαγορεύεται σε όλους πλην αυτών που αναγνωρίζουν εαυτόν ως κάγκουρα και δέχονται το χιούμορ
Post Reply
XJ ''The Doctor''

Re: Καγκουροαυτοκινητα ( κανονικα & μαζουτοκινητα )

Post by XJ ''The Doctor'' »

antonisxj wrote: δεν θα πειράξω ούτε του επίτιμου.
άντε πάλι την γλύτωσε.

Γιατι Βασιληα μου, γιατι? :oops: :oops: :oops:
Μου κοβεις τα τυχερα ετσι.....Αχ, γιατι???????? :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:

Ο Tselios ΔΕΝ προκειται να βαλει, θελει να ειναι καγκουροικογκνιτος :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Ο Panos να δουμε? Λετε να βαλει? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
XJ 4.6L stroked, 7.5'' lifted, Arb locked, D44f/r chrome shafted and stock leather seats...running on 35's
Proudly Honorary member of 4x4 Kagkouras Club
lker

Post by lker »

Του ίδιου μπορεί ... του αυτοκινήτου του ψιλοδύσκολο ... ειναι το ινγκογνιτοXJ :D :D :mrgreen:

P.S.: Tselios θα είσαι Λάρισα αυτό το ΣΚ ? Αν ναι και περάσω και εγώ στον πατέρα μου, να πούμε μια καλησπέρα ρε αδερφέ ...
Είμαι και εγώ από το Τζιτζικόνι ...
B.R.A.T. ... the original ...
Always groovin 4WD moving

http://www.youtube.com/watch?v=TpqueuIiWZk
antonisxj

Post by antonisxj »

lker wrote:Του ίδιου μπορεί ... του αυτοκινήτου του ψιλοδύσκολο ... ειναι το ινγκογνιτοXJ :D :D :mrgreen:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
όντως!!
του αυτοκινήτου αποκλείεται!!!
if it doesn't break, fix it until it does
XJ ''The Doctor''

Που εισαι ρε Pano????????????? Γραψε κατι, ετσι οπως μοναδικα, μονο εσυ, διατυπωνεις πολυ ευστοχα τις αιτιες που υφισταντο και αρνεισαι πεισματικα να μας δειξεις το θρυλοXJ σου που ολο πωλειται στο ενα ποστ και ολο και αναβαθμιζεται στο αλλο!

Υ.Γ. Και που μεταξυ μας τα γραφομενα σου μου θυμιζουν τη δασκαλα της κοινωνιλογιας που ειχα στο Λυκειο..... :mrgreen:
XJ 4.6L stroked, 7.5'' lifted, Arb locked, D44f/r chrome shafted and stock leather seats...running on 35's
PanosXJ

Post by PanosXJ »

...ναι Γιατρέ μου έχω μια φιλολογία τέλος πάντων στο γράψιμό μου!!! Καλώς το επισήμανες...η δε αναγωγή-μεταφορά-παραβολή ήταν αρκούντως επιτυχής!
It's an XJ thing, you wouldn't understand!
XJ RULZZZZZZ!!!
PanosXJ

Post by PanosXJ »

....μόνο αυτό δεν είχα δει....ένα Terios μέσα σε ένα νερόλακκο....και μετά πως βγήκε; Υπάρχει φωτό;

Τώρα τι μου θυμήσατε....το 97 είχα γνωρίσει έναν παπά(αυθεντικό...) που είχε τουμπάρει και σχεδόν καταστρέψει ένα Terios κάπου στο Αγρίνιο πηγαίνοντας σε κάποιο ορεινό χωριό για να λειτουργήσει...τον είχα γνωρίσει στον Κοντέλλη στο συνεργείο που είχε έλθει αλλόφρωνας μαζυ με το όχημα για τις διαδικασίες πιθανής επισκευής....το όχημα βέβαια ήταν σε κακά χάλια...(...βεβαίως του πρότεινα να το αφήσει όπως ήταν και να έβλεπε κανένα XJ....γιατί τα πράγματα στα χωριά στα σύνορα Ευρυτανίας-Αγρινίου είναι πολυ άγρια.....)

Τώρα για το off-roading....τι να πώ...χρειάζεται και λίγη αυτογνωσία....(άν και έχω δεί διάφορα περίεργα στους Ελληνικούς αγώνες...)...θα μου πείτε...'ντάξει όλα καλά είναι να'ούμε.....οκ πάσο....

...τώρα που το ξαναβλέπω νομίζω ότι είναι πολυ πιο όμορφο απο το καινούργιο μοντέλο....ώς τετρακίνητο δεν μπορώ να πώ πολλά γιατί δεν το γνωρίζω το όχημα....όχι τίποτε άλλο, μην το κακολογήσω άδικα.... :roll:
Last edited by PanosXJ on Fri Aug 28, 2009 11:59, edited 3 times in total.
It's an XJ thing, you wouldn't understand!
XJ RULZZZZZZ!!!
antonisxj

Post by antonisxj »

PanosXJ wrote:...ναι Γιατρέ μου έχω μια φιλολογία τέλος πάντων στο γράψιμό μου!!! Καλώς το επισήμανες...η δε αναγωγή-μεταφορά-παραβολή ήταν αρκούντως επιτυχής!
OEO!!!!
Πάνο, πρέπει να τα πούμε οπωσδήποτε.
ΧΑ ΧΑ. εσύ να φιλολογείς και εγώ να είμαι με το "Χέσεμε" και "Σκατά" συνέχεια.
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
θα κάνουμε φοβερή κουβέντα :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
if it doesn't break, fix it until it does
St. Tselios

Post by St. Tselios »

Αντε Προεδρε....αφου μου δινεις τον λογο της Καγκουροτιμης σου να βαλω μια...
.
.
Image
Image
XJ ''The Doctor''

antonisxj wrote:
PanosXJ wrote:...ναι Γιατρέ μου έχω μια φιλολογία τέλος πάντων στο γράψιμό μου!!! Καλώς το επισήμανες...η δε αναγωγή-μεταφορά-παραβολή ήταν αρκούντως επιτυχής!
OEO!!!!
Πάνο, πρέπει να τα πούμε οπωσδήποτε.
ΧΑ ΧΑ. εσύ να φιλολογείς και εγώ να είμαι με το "Χέσεμε" και "Σκατά" συνέχεια.
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
θα κάνουμε φοβερή κουβέντα :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Αυτο ΔΕΝ θελω να το χασω με ΤΙΠΟΤΑ!!!!! Θα το τραβηξουμε βιντεο και θα εχουμε ετσι το υπερτατο ΚΑΓΚΟΥΡΟΒΙΝΤΕΟ!
Ασε που σας φανταζομαι σε κουβεντα αναμεσα απο κανενα εμποδιο :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
( εκει που το μαζουτ δεν θα μπορει και ο Πανος θα το δικαιολογει εκθειαζοντας το ) :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
lker

Post by lker »

PanosXJ wrote:....μόνο αυτό δεν είχα δει....ένα Terios μέσα σε ένα νερόλακκο....και μετά πως βγήκε; Υπάρχει φωτό;

Τώρα τι μου θυμήσατε....το 97 είχα γνωρίσει έναν παπά(αυθεντικό...) που είχε τουμπάρει και σχεδόν καταστρέψει ένα Terios κάπου στο Αγρίνιο πηγαίνοντας σε κάποιο ορεινό χωριό για να λειτουργήσει...τον είχα γνωρίσει στον Κοντέλλη στο συνεργείο που είχε έλθει αλλόφρωνας μαζυ με το όχημα για τις διαδικασίες πιθανής επισκευής....το όχημα βέβαια ήταν σε κακά χάλια...

Τώρα για το off-roading....τι να πώ...χρειάζεται και λίγη αυτογνωσία....(άν και έχω δεί διάφορα περίεργα στους Ελληνικούς αγώνες...)
Βεβαίως και θέλει αυτογνωσία στο τι οδηγάς κυρίως!
Το Τέριος πάντως είναι ίσως το πιο τίμιο μουσαντένιο οφ οχήμα! Προσωπικά με έχει βγάλει παληκάρι σε σημεία που κανείς από την παρέα δεν πίστευε ότι θα πέρναγε ... με μια απλή αναρτησούλα (made in creta) και ενα ΑΤ ελαστικό ...
Όχι πως δεν είχα και απρόοπτα ... αλλά και αυτά μέσα στο παιχνίδι είναι :mrgreen:
Για να μην πώ ότι εχει κερδίσει και το πρώτο ερασιτεχνικό trial (εδώ γελάτε ελεύθερα μαζί μου :lol: :lol: :lol: ) πρίν από ένα χρόνο μπροστά από αρκετά οχήματα με αργά :lol: :lol: :mrgreen:

P.S.: Βρε Tselios τι φοβόσουνα ? Εκτός από και γαμώ τα παιδιά εμείς οι Θεσσαλοί είμεθα και ομορφόπαιδα !!! :lol: :mrgreen:
Last edited by lker on Fri Aug 28, 2009 11:51, edited 1 time in total.
Είμαι και εγώ από το Τζιτζικόνι ...
B.R.A.T. ... the original ...
Always groovin 4WD moving

http://www.youtube.com/watch?v=TpqueuIiWZk
Post Reply

Return to “Οι Κάγκουρες 4x4 Club”