Drimon wrote:Όχι. Έχει από το μεσημέρι απαγορευτικό και δεν ξέρω αν θα ξεκινήσει στις 12 τα μεσάνυχτα.antonisxj wrote: πού έχει απαγορευτικό ρε κάγκουρα?
δεν είσαι πειραιά τελικά?![]()
Κι εγώ έτρεχα σαν το παλαβό το μεσημέρι.
δεν πιστευω τιποτα!!

Drimon wrote:Όχι. Έχει από το μεσημέρι απαγορευτικό και δεν ξέρω αν θα ξεκινήσει στις 12 τα μεσάνυχτα.antonisxj wrote: πού έχει απαγορευτικό ρε κάγκουρα?
δεν είσαι πειραιά τελικά?![]()
Κι εγώ έτρεχα σαν το παλαβό το μεσημέρι.
Drimon wrote:Ρε καργιόλη Μιχαλόπουλε με την γκαντεμιά σου!!!!georgexj wrote:reeeeeee!!!otan lew egw oti den tha erthei edw k toso kairo den me pisteuetai.arxizei tis dikaiologies twra!!!
Τρέχω σαν τον παλαβό δυο μέρες για να ετοιμαστώ κι εσύ μου λες ότι δεν θα έρθω;;;;
Με γλωσσόφαγες για να έχεις να γελάς ΠΟΥΣΤΗ!!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Drimon wrote:Έχω το αμάξι φορτωμένο κάργα και πάω πέρα δώθε στο λιμάνι, όλη μέρα, σήμερα κι εσύ παλιογκαντέμη μου λες ότι δεν θα έρθω;;;;;
Θα έρθω ρε μπινέ κι ετοιμάσου να κλάψεις με μαύρο δάκρυ!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Τί θες ρε παπάρα να βάλω φωτό από τα εισιτήρια;;;georgexj wrote:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
δεν πιστευω τιποτα!!!!
Αφού έχω τον Μιχαλόπουλο να γκαντεμιάζει!antonisxj wrote:καταρχάς ντριμονάκο, μάζεψε τη γλώσσα σου. και σταμάτα να βρίζεις
για να έχει το δικαίωμα να βρίζεις πρέπει να στο δώσω εγώ. και για να στο δώσω εγώ, θα πρέπει να έρθεις έστω και μια φορά μόνο σε καγκουροσυνάντηση. μέχρι τότε... στη γωνιά σου και μίλα πιό όμορφα.
antonisxj wrote:ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΤΙΠΟΤΑ!
Περιμένετε λίγο και θα βάλω φωτό από τα εισιτήρια για να με πιστέψετε!!!!!antonisxj wrote:ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΤΙΠΟΤΑ!