Α!!!! και να μην ξεχάσω... ο φίλος κάγκουρας Αγγελος χθές μου έστειλε ένα τρελλό site. στέλνει με USPS και έχει τα πάντα τσεκάρετέτο http://www.rockauto.com
και ένα παρόμοιο που είχα βρεί παλιότερα http://www.partstrain.com αλλά νομίζω δεν στελνει με usps και είναι πιό αργό site.
CLUB ΚΑΓΚΟΥΡΑΣ 4X4
Forum rules
Η είσοδος απαγορεύεται σε όλους πλην αυτών που αναγνωρίζουν εαυτόν ως κάγκουρα και δέχονται το χιούμορ
Η είσοδος απαγορεύεται σε όλους πλην αυτών που αναγνωρίζουν εαυτόν ως κάγκουρα και δέχονται το χιούμορ
Re: CLUB ΚΑΓΚΟΥΡΑΣ 4X4
if it doesn't break, fix it until it does
..........Xρονια πολλα ρε...BILL!!!!!!!!
(Αληθεια ειναι οτι κλεινεις τα............30 αντα!!!!!!)
(Καποιος .....κακος ειπε οτι οι δυο μας, σε....ηλικια κανουμε τεσσερεις
......Drimon ??????)
....Πολυχρονος και υγειης και παλι!!!!!!

ΧΙΛΙΟΧΡΟΝΟΣ ΣΕΒΑΣΜΙΕ ΓΕΡΟΝΤΑ!!!!!! ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΟΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΣΟΥ!!!!!!!!!!
Μανώλη μου σ'ευχαριστώ φίλε...έγινα 28 και αισθάνομαι όπως τότε στο νηπιαγωγείο.......εσύ ξεκίνησες μαθήματα οδήγησης ή θα το αφήσεις για αργότερα που θα μεγαλώσεις?....
Αντώνη και Αγγελε σας μερσώ απεριορίστως.........

Αντώνη και Αγγελε σας μερσώ απεριορίστως.........

Για πείτε μου ρε αγόρια!!έχω μια απορία!!!καμία συνάντηση θα κάνουμε;;;θα μαζευτουμε ποτε;;
Εγω προτείνω να γίνει μια συνάντηση το τελευταίο σκ του Μαΐου.στην Εύβοια!!που είναι στην μέση κ δεν χρειάζεται να μαζευτουμε απο Παρασκευή.μαζευομαστε Σάββατο παίζουμε το βράδυ σε ταβέρνες κτλ κτλ κ την Κυριακή στο βουνό κ μετα φεύγουμε όλοι.όσο για τον βασιλιά μας θα τον αναλάβουμε εγω κ ο Κομανς!!!
Δεν είναι ανάγκη να είναι τριήμερο.μας φάγανε τα πλήκτρα του υπολογιστή τόσο καιρό!!!
Εγω προτείνω να γίνει μια συνάντηση το τελευταίο σκ του Μαΐου.στην Εύβοια!!που είναι στην μέση κ δεν χρειάζεται να μαζευτουμε απο Παρασκευή.μαζευομαστε Σάββατο παίζουμε το βράδυ σε ταβέρνες κτλ κτλ κ την Κυριακή στο βουνό κ μετα φεύγουμε όλοι.όσο για τον βασιλιά μας θα τον αναλάβουμε εγω κ ο Κομανς!!!

Δεν είναι ανάγκη να είναι τριήμερο.μας φάγανε τα πλήκτρα του υπολογιστή τόσο καιρό!!!
ρε κάγκουρα, τελευταίο σ/κ του Μάϊ έχουμε trial στο ηράκλειο. θα τρέξει πρώτο αγώνα ο Αγγελος με το σωληνωτό.
δεν θα τρέξει σαν "ΛΕΣΧΗ ΧΑΝΙΩΝ 4Χ4", θα τρέξει σαν "4X4 KAGKOURAS CLUB".
προμηθεύτικε το ανάλογο μεγάλο αυτοκόλητο για το καπό, στον κώλο του σωληνωτού είναι χαραγμένο στο αλουμίνι το logo μας και έτοιμος...
βουν-βουν και ας βγεί τελευταίος, το βασικό είναι να το δούμε να τρέχει.
επιβάλλεται να πάω λοιπόν. κανονίστε άλλη ημερομηνία. επίσης θέλω να ανέβω Αθήνα και μια καθημερινή, εντόπισα μαγαζάκι με άξονες ford και πρέπει να πάω να δώ τι έχει και αν έχει κάτι να μου κάνει.
άλλη ημερομηνία λοιπόν.
επίσης, εγώ ρε λέλο με τι θα έρθω? με το terrano? να κάνω τί? να σας κοιτάω? το πολύ πολύ να κάνω πατιλίκια και να δέσω μπροστά έναν μόνιμο ημάντα μόνιμα συνδεδεμένο με τον commanche να με τραβάει.
δεν θα τρέξει σαν "ΛΕΣΧΗ ΧΑΝΙΩΝ 4Χ4", θα τρέξει σαν "4X4 KAGKOURAS CLUB".
προμηθεύτικε το ανάλογο μεγάλο αυτοκόλητο για το καπό, στον κώλο του σωληνωτού είναι χαραγμένο στο αλουμίνι το logo μας και έτοιμος...
βουν-βουν και ας βγεί τελευταίος, το βασικό είναι να το δούμε να τρέχει.
επιβάλλεται να πάω λοιπόν. κανονίστε άλλη ημερομηνία. επίσης θέλω να ανέβω Αθήνα και μια καθημερινή, εντόπισα μαγαζάκι με άξονες ford και πρέπει να πάω να δώ τι έχει και αν έχει κάτι να μου κάνει.
άλλη ημερομηνία λοιπόν.
επίσης, εγώ ρε λέλο με τι θα έρθω? με το terrano? να κάνω τί? να σας κοιτάω? το πολύ πολύ να κάνω πατιλίκια και να δέσω μπροστά έναν μόνιμο ημάντα μόνιμα συνδεδεμένο με τον commanche να με τραβάει.
Ένταξη ρε καυλιαρη.που να το ξέρω ότι υπάρχει τραιαλ.να δηλώσω συμμετοχή να ρθω;;
και τι να κάνεις?georgexj wrote:Ένταξη ρε καυλιαρη.που να το ξέρω ότι υπάρχει τραιαλ.να δηλώσω συμμετοχή να ρθω;;
να μας θαμπώσεις απο την ομορφιά του περίπτερου?
αφού δεν υπάρχει περίπτωση ούτε να το σκονίσεις ρε "καυλιάρη"

Νομίζω ότι ήρθε ο καιρός του για να του πιω το αίμα.δεν αντέχω άλλο!!!

όχι σε trial αγόρι μου τρελλό. όχι σε trial.georgexj wrote:Νομίζω ότι ήρθε ο καιρός του για να του πιω το αίμα.δεν αντέχω άλλο!!!![]()
![]()
![]()
βρές το παρεάκι σου και τραβάτε μια βολτούλα πρίν στεγνώσουν οι λάσπες να γουστάρετε.
τα δικάμας τα trial είναι όλο πέτρα και λίγο λάσπη. όπου και να μπείς, τη λαμαρίνα θα την ακουμπήσεις. άστο λοιπόν καλύτερα. άσε που δεν έχεις και rollbar...