Πότε άκουσες τον αεριοστρόβιλο του jimny;;;comanche wrote: ή φφφφφσσσσσσστ?...(σαν jimny)
πατεντα τσιγκος ΔΟΝ κ ROCKY XXX
Forum rules
Η είσοδος απαγορεύεται σε όλους πλην αυτών που αναγνωρίζουν εαυτόν ως κάγκουρα και δέχονται το χιούμορ
Η είσοδος απαγορεύεται σε όλους πλην αυτών που αναγνωρίζουν εαυτόν ως κάγκουρα και δέχονται το χιούμορ
Re: πατεντα τσιγκος ΔΟΝ κ ROCKY XXX
εχτες οπως ειπαμε πηρε μπροστα,αλλα επειδη ειχε μαζευτη κ η κουτση κουρουνα ναι τους ταισα μπριζολες αλατιστες.το βραδυ ομως που ο ηλεκτρολογος μου ητανε μονος τον ποτησα απο τα καλα υγρα

ξεμπερδεψαμε κατα της μια το βραδυ.αλλα η πλεξουδα ειναι ετοιμη.κομμενη παντρεμενη κ ολα συνδεδεμενα.τελικα αμα δεν γρασαρεσε με καλα υλικα δεν προχωραει τιποτα

ξεμπερδεψαμε κατα της μια το βραδυ.αλλα η πλεξουδα ειναι ετοιμη.κομμενη παντρεμενη κ ολα συνδεδεμενα.τελικα αμα δεν γρασαρεσε με καλα υλικα δεν προχωραει τιποτα
Ρε μ@λάκα Δον δεν παίζεσαι!
Τι του μουρμούριζες με το που πήρε μπροστά;;;
Του έδινες θάρρος για την νέα του καργιέρα;;;
Υ.Γ.: Ο σκύλος γιατί γάβγιζε όταν πήρε μπροστά; Το "ενθάρρυνε" κι αυτός;;
Άρχοντα σ' έχει Τολή. Και με τα "πράσινα" σας!georgexj wrote:.....ο ηλεκτρολογος μου ητανε μονος τον ποτησα απο τα καλα υγρα
![]()
Υ.Γ.:Το λαμβάνεται σαν οικολογικό το πράσινο και γι αυτό πίνετε;;
Drimon wrote:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ρε μ@λάκα Δον δεν παίζεσαι!![]()
![]()
Τι του μουρμούριζες με το που πήρε μπροστά;;;![]()
![]()
Του έδινες θάρρος για την νέα του καργιέρα;;;![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Υ.Γ.: Ο σκύλος γιατί γάβγιζε όταν πήρε μπροστά; Το "ενθάρρυνε" κι αυτός;;![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
μονο οταν παρεις αμερικανο θα σου βγει αυτο το συναισθημα να μιλας με το αυτοκινητο!!!εεε ναι λοιπον.θα του πιω το αιμα,θα μαρτηρησει την ωρα κ την στιγμη που εγινε αυτοκινητο,θα μου πει ξανα βαφτησε με,με λιγα λογια θα το σπασω το γαμημενογιατι εδω κ 3 μηνες μας εφαγε τα σηκωτια!!!
εχουμε και λεμε...600 αυτο που εβαλες πανω....ΤΟ ΓΝΗΣΙΟgeorgexj wrote:αλλα επειδη ειχε μαζευτη κ η κουτση κουρουνα :
και αμα θες να σου παραγγειλω σε ενημερωνω οτι το δολλαριο μολις ανεβηκε.....
Κώστας Γκιαούρης
Αφού ξέρεις ότι δεν έχω πρόβλημα.πόσο κάνει;;;τόσο!!να το πληρώσω !!kostas654 wrote:εχουμε και λεμε...600 αυτο που εβαλες πανω....ΤΟ ΓΝΗΣΙΟgeorgexj wrote:αλλα επειδη ειχε μαζευτη κ η κουτση κουρουνα :
και αμα θες να σου παραγγειλω σε ενημερωνω οτι το δολλαριο μολις ανεβηκε.....
Φίλε κι εγώ μιλάω στον Ιάπωνα αλλά όχι έτσι....georgexj wrote:μονο οταν παρεις αμερικανο θα σου βγει αυτο το συναισθημα να μιλας με το αυτοκινητο!!!
ΔΕΝ ΤΟΥ ΤΑΖΩ ΟΤΙ ΘΑ ΤΟΥ ΦΑΩ ΤΑ ΣΚΟΤΙΑ!!!
Μόνο με τα αμερικάνικα σου βγαίνει αυτό;
Γιατί άραγε;
Μήπως γιατί είναι σίγουρο ότι θα σε απογοητεύσει;;;
εσύ μιλάς και μόνος σου Τεό....Drimon wrote:Φίλε κι εγώ μιλάω στον Ιάπωνα αλλά όχι έτσι....georgexj wrote:μονο οταν παρεις αμερικανο θα σου βγει αυτο το συναισθημα να μιλας με το αυτοκινητο!!!
ΔΕΝ ΤΟΥ ΤΑΖΩ ΟΤΙ ΘΑ ΤΟΥ ΦΑΩ ΤΑ ΣΚΟΤΙΑ!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Μόνο με τα αμερικάνικα σου βγαίνει αυτό;![]()
Γιατί άραγε;![]()
![]()
Μήπως γιατί είναι σίγουρο ότι θα σε απογοητεύσει;;;![]()
![]()
![]()
![]()
.
.
.
και σιγά μη το τρομάξεις το Γύμνι.....ού να του κάνεις θα κάψει φλάντζα από τον φόβο του...