ΕΕΕ, τώρα!!St. Tselios wrote:Ποιος καντεμης ρε καημενεεεεεεεεεεεεεεε...
Τί ερωτήσεις είναι αυτές που κάνεις;;;!!!
Θες να ρωτήσουμε τον Αρχί να μας πεί ποιός;

ΕΕΕ, τώρα!!St. Tselios wrote:Ποιος καντεμης ρε καημενεεεεεεεεεεεεεεε...
Άρχισες δηλαδήSt. Tselios wrote:Οταν θα δεις ποτε το ημιαξονιο απο το Jimny σου (τα μπροστινα)...να σε δω μετα Λευτερακο ποσα αλματα θα κανεις...lker wrote:Άρχισες τα βουντού και στα γιαπωνέζικα τώρα Τσελάκο ?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Δε νομίζω σε αυτή (αν τα καταφέρω να έρθω) να έχω τετοια θέματαSt. Tselios wrote:Ξερει αυτος τι λεω...Drimon wrote:Τί τον πέρασες τον Λευτέρη ρε, κουνέλι;;;St. Tselios wrote: Οταν θα δεις ποτε το ημιαξονιο απο το Jimny σου (τα μπροστινα)...να σε δω μετα Λευτερακο ποσα αλματα θα κανεις...![]()
![]()
Αν εισουν στην Β' θα τον εβλεπες.
St. Tselios wrote:...(με 22mm ημιαξονιο)
Αυτος ρε φιλε κοβει ημιαξονια απο τοτε που γεννηθηκε...Drimon wrote: Θες να ρωτήσουμε τον Αρχί να μας πεί ποιός;![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
lker wrote: Άρχισες δηλαδή![]()
![]()
![]()
![]()
Θα το γεμίσω σκόρδα και αν σπάσω θα στα πετάω ένα ένα
![]()
![]()
![]()
27 mm ειναι μαστορα...antonisxj wrote:ακόμα και οι σταυροί μου έχουν 25mm διάμετρο.
να σου δώσω ρε Λευτέρη καμπόσους σταυρούς μου να ματήσεις να φτιάξεις κανα ημιαξόνιο της προκοπής?
Και 50mm να είχαν, εσύ..........!antonisxj wrote:....ακόμα και οι σταυροί μου έχουν 25mm διάμετρο.....
Ωπα τι εχουμε εδω?lker wrote:...Δε νομίζω σε αυτή (αν τα καταφέρω να έρθω) να έχω τετοια θέματα
Άστα αυτά και του λόγου σου μην έχουμε βεντέταantonisxj wrote:St. Tselios wrote:...(με 22mm ημιαξονιο)![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ακόμα και οι σταυροί μου έχουν 25mm διάμετρο.
να σου δώσω ρε Λευτέρη καμπόσους σταυρούς μου να ματήσεις να φτιάξεις κανα ημιαξόνιο της προκοπής?
Γιατί τον βλέπεις πουθενά στην λίστα;St. Tselios wrote:Ωπα τι εχουμε εδω?lker wrote:...Δε νομίζω σε αυτή (αν τα καταφέρω να έρθω) να έχω τετοια θέματα
Υπαρχει περιπτωση να μην ερθεις?...