Αυτά τα έκανε η "γριά" του Μιχαλόπουλου γιατί δεν είχε σασί. Θα κάνει τα ίδια και το παλίοwrangler;;;johny4x4 wrote: θα βλέπει σκαλοπάτια και ανωμαλίες και θα τις αγκαλιάζει κατευθείαν!!!

Αυτά τα έκανε η "γριά" του Μιχαλόπουλου γιατί δεν είχε σασί. Θα κάνει τα ίδια και το παλίοwrangler;;;johny4x4 wrote: θα βλέπει σκαλοπάτια και ανωμαλίες και θα τις αγκαλιάζει κατευθείαν!!!
comanche wrote:Είναι σα να πηγαίνεις στα μπουζούκια με το Μ@ΥΝΙ (βάλε την λέξη Jeep ) που σε καυλώνει και μόνο που το βλέπεις και πάνω στην καψούρα και στο ντέρτι να αρχίσεις να σκορπάς λουλούδια...τα υπολογίζεις εκείνη την ώρα...ΟΧΙ....δεν τα υπολογίζεις...
.
.
.
.πάρτο...πάρτο...πάρτο...(σαν σύνθημα στο γήπεδο του το τραγουδάμε)
Α - Π ΤΣΟΥΜΑΝΗΣ wrote:antonisxj wrote:Τσουμάνη, αν είναι τετράλιτρο, αν είναι επαγγελματικό, αν είναι 2000ευρώ και δεν το πάρεις, πρέπει να θές πολλά καράβια ξύλο μωρ'αδερφάκι μου.
πάρτο, ρίξτου και δυό νταρντάνες απο κάτω και λάλατο να του πίνεις το αίμα.
Αν χωρούσα μέσα σε περίπτερο, θα το έπερνα εγώ.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Τους υπολοιπους σας εχω γραμενους!!!
Οχι ρε Αντωνη ειναι 2500 αν ηταν 4000 δεν θα ρωτουσα!!!!!
οτι θελει μαζεματα θελει........
θελει ολη τη διαδικασια του Δον!!!
Δον ποσο πηγε το μαλλι?????????????
ΑΑΑΑΑΑΑΑΑ να μη ξεχασω......... Κωστακι το δικο μου δεν εχει φορτωθει ΠΟΤΕ στην express servise!!!!!φιλακια!!!
Αντε ωραια...... να κανονισω κ αδεια για κανενα βραδυ?????georgexj wrote:
σε μια βδομαδα θα ειμαι για πασχα επανω.θα παμε να το δουμε μαζι κ θα σου πω!!!
Α - Π ΤΣΟΥΜΑΝΗΣ wrote:Αντε ωραια...... να κανονισω κ αδεια για κανενα βραδυ?????georgexj wrote:
σε μια βδομαδα θα ειμαι για πασχα επανω.θα παμε να το δουμε μαζι κ θα σου πω!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
σημερα μαλλον θα το κανονισει ο πατερας της Σωτηριας......γιατι σε εμας αρχισε τα δεν ξερω..... δεν το δινω..... θα δουμε.....
σε αλλον να τα πεις.....!!!!!!!georgexj wrote:Α - Π ΤΣΟΥΜΑΝΗΣ wrote:Αντε ωραια...... να κανονισω κ αδεια για κανενα βραδυ?????georgexj wrote:
σε μια βδομαδα θα ειμαι για πασχα επανω.θα παμε να το δουμε μαζι κ θα σου πω!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
σημερα μαλλον θα το κανονισει ο πατερας της Σωτηριας......γιατι σε εμας αρχισε τα δεν ξερω..... δεν το δινω..... θα δουμε.....
παρτο το αυτοκινητο.ειναι πολυ καλα τα λεφτα!!!οση δουλεια κ να θελει τετοια ευκαιρια δεν σου ερχεται ξανα!!
YJ ''The Doctor'' wrote:comanche wrote:ποιός είναι γέρος....? μη σου πω ότι είμαστε και κοντοσειρές...σχεδόν.....ο Αντώνης είναι μεγάλος και ο Γιατρός ακόμα μεγαλύτερος...κωλόγεροι σου λέω ένα πράμα...![]()
Αντε κοιταξου στον καθρεφτη και πες μας τι βλεπεις....που θα πεις εμενα κωλογερο...παλιοχουφταλο![]()
Τα αλόγατα ποια είναι; Αυτά εκεί στο 0:45;;;comanche wrote:
γερομπισμπίκη.......που μου θες και yj με αλόγατα....
.
.
comanche wrote:
γερομπισμπίκη.......που μου θες και yj με αλόγατα....
.
.