Ε' ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΚΑΓΚΟΥΡΩΝ & ΑΡΧΙΚΑΓΚΟΥΡΩΝ

Forum rules
Η είσοδος απαγορεύεται σε όλους πλην αυτών που αναγνωρίζουν εαυτόν ως κάγκουρα και δέχονται το χιούμορ
YJ ''The Doctor''

Re: Ε' ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΚΑΓΚΟΥΡΩΝ & ΑΡΧΙΚΑΓΚΟΥΡΩΝ

Post by YJ ''The Doctor'' »

Πολλα μηπως, εαν, και αμα, τοτε, κλπ.....
Τα πληκτρολογια πηρανε φωτια και καταπινουν λακουβες, ανεβαινουν ανηφορες, πανε κοφτες...

Λοιπον,

ΜΟΝΟ, λεω ΜΟΝΟ, στην Ε συναντηση μπορει να ξεκαθαρισει το τοπιο....

Don vs Drimon η Drimon vs Don

και εκει θα δουμε ποιος κανει Πιπες σε ποιον :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Για να δουμε θα εμφανιστουν και οι ΔΥΟ? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
The Donkey tube chassis
Proud member of 4x4 Kagkoures Club
georgexj

Post by georgexj »

Τι κωλοπαιδο που είσαι ρε τρελογιατρε!!βάζεις φωτιές!!σου αρέσει να τσιγκλάς!!έχεις βρει θύμα κ το μπριζωνεις!! :lol: :lol: :lol: :lol:
antonisxj

Post by antonisxj »

λοιπόν παιδάκια...
επειδή βλέπω ότι μόνο μαλακίες είμαστε εδωμέσα :lol: :lol: :lol:

αποφασίζω οριστική λύση για το θέμα της διαμονής μας στη Λάρισσα.

δεν θα μείνουμε στο σπίτι που φιλότιμα ο Λευτέρης μας παραχωρούσε. καθώς δεν βλέπω ενδιαφέρων απο κανέναν. :|
οπότε λοιπόν, τρελογιατρέ ξεκίνα να ψάχνεις πάλι για διαμονή στο βουνό, οριστικά αυτή τη φορά.
ευχαριστώ.
if it doesn't break, fix it until it does
georgexj

Post by georgexj »

ρε τρελιαρη κ στο σπιτι του λευτερη να μεναμε εγω δεν εχω προβλημα.μην ξεχνας οτι θα εχουμε 2 με 3 ζυγαρια μαζι.για σκεψου τα ζευγαρια μεσα σε ενα σπιτι με τοσους αρκουδιαρεους.θα τα βλεπανε ολα οι γυναικες.ο ενας να ροχαλιζει,ο αλλος να κλανει,ο αλλος να χεζει,ο αλλος να παραμιλαει κτλ κτλ κτλ.αρα αναγκαστικα αυτοι σιγουρα θα κοιμοντουσαν σε ξενοδοχειο!!! ;) ;) ;)
georgexj

Post by georgexj »

ντριμονακη απ οτι ειδες την εσβησα την υπογραφη.ο μονος λογος βεβαια που το εκανα ειναι γιατι φαινεται παντου.μονο κ μονο γι αυτο.ειδες ποσο καλο παιδι ειμαι!!κ αλλη φορα μην τα βαζεις με μενα γιατι σου εχω φακελο ολοκληρο ετοιμοπολεμο!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
comanche

Post by comanche »

georgexj wrote:ντριμονακη απ οτι ειδες την εσβησα την υπογραφη.ο μονος λογος βεβαια που το εκανα ειναι γιατι φαινεται παντου.μονο κ μονο γι αυτο.ειδες ποσο καλο παιδι ειμαι!!κ αλλη φορα μην τα βαζεις με μενα γιατι σου εχω φακελο ολοκληρο ετοιμοπολεμο!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
να ζητήσεις και συγνώμη....να πεις 23 πατερημά......106 μετάνοιες....να πας γονατιστός 18 φορές στην χέστρα......και να τραγουδήσεις karaoke όλα τα τραγούδια του Sakis στο Γηροκομείο της Aγίας Ταβίθα στο Αιγάλεω μεταμφιεσμένος σε Κώστα Καφάση.
georgexj

Post by georgexj »

κ αυτο που εκανα πολυ του ειναι.μηπως να μου πει κ ευχαριστω??? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Drimon

Post by Drimon »

georgexj wrote:...ο αλλος να παραμιλαει...
Μην ανησυχείς. Δεν θα σε κάνω από την πρώτη μέρα να παραμιλάς! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
georgexj wrote:ντριμονακη απ οτι ειδες την εσβησα την υπογραφη.ο μονος λογος βεβαια που το εκανα ειναι γιατι φαινεται παντου.μονο κ μονο γι αυτο.ειδες ποσο καλο παιδι ειμαι!!κ αλλη φορα μην τα βαζεις με μενα γιατι σου εχω φακελο ολοκληρο ετοιμοπολεμο!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Αν σου βάσταγε μην το έσβηνες. :twisted:
georgexj

Post by georgexj »

εεε τα θελει ο κωλος σου.μην με προκαλεις γιατι θα γραψω χειροτερα κ θα αρχισω να ποσταρω παντου!!! :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
Drimon

Post by Drimon »

georgexj wrote:εεε τα θελει ο κωλος σου.μην με προκαλεις γιατι θα γραψω χειροτερα κ θα αρχισω να ποσταρω παντου!!! :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
Για ξεκίνα....................................................να δούμε ποιος θα ψάχνει τρύπα να κρυφτεί! :twisted: :twisted: :twisted:
Post Reply

Return to “Οι Κάγκουρες 4x4 Club”