4 χερια μπογια,και δεν χρειαζεσαι ουτε καν ενισχυση στον αξονα!!

δες:

και κατι αλλο ρε αντωνη...
η αδερφη σου το ξερει;

antonisxj wrote:aggas wrote:
Ρε μήπως τελικά του Μιχαλόπουλου δεν του φτάνει η αδερφήμου? μήπως να του δώσω και μια θειάμου γεροντοκόρη?
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
να σου πώ κάτι να μην το μαρτυρήσεις όμως ε!!!!extractor wrote:και κατι αλλο ρε αντωνη...
η αδερφη σου το ξερει;![]()
Αργυρουπολη μερια?antonisxj wrote:ρακι δεν έχουμε.
τσικουδιά, όση θές!
και αντικριστό... στα καλύτερα. έχουμε άκρη στο Μυλοπόταμο.
Θα ειμαι Καλυβες, κανονησε να τα πουμε οπου θελεις...antonisxj wrote:οχι. πιό μακρυά. αλλά άμα γουστάρετε αργυρούπολη, πάμε να δούμε και τα νερά να τρέχουν. no problem.
κατα μυλοπόταμο, να βγούμε μέχρι τ'ανώγια να φάμε αντικριστό να γουστάρει το κορμίμας.
είμαι τριγύρω συνέχεια.cousto wrote:Θα ειμαι Καλυβες, κανονησε να τα πουμε οπου θελεις...antonisxj wrote:οχι. πιό μακρυά. αλλά άμα γουστάρετε αργυρούπολη, πάμε να δούμε και τα νερά να τρέχουν. no problem.
κατα μυλοπόταμο, να βγούμε μέχρι τ'ανώγια να φάμε αντικριστό να γουστάρει το κορμίμας.
Υποτασομαι βασιλια μου .........antonisxj wrote:είμαι τριγύρω συνέχεια.cousto wrote:Θα ειμαι Καλυβες, κανονησε να τα πουμε οπου θελεις...antonisxj wrote:οχι. πιό μακρυά. αλλά άμα γουστάρετε αργυρούπολη, πάμε να δούμε και τα νερά να τρέχουν. no problem.
όταν κατέβεις δώσε το παρόν, δήλωσε υποταγή στο Βασιλιά και τότε ίσως σου κάνω την χάρη να με γνωρίσεις απο κοντά![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()