alexis wrote:το γκαζι ειναι ευλογιμενο....St. Tselios wrote: Agio to gazi......les kai einai ateleiwto!!!
Γ' ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΩΝ ΑΡΧΙΚΑΓΚΟΥΡΩΝ & ΚΑΓΚΟΥΡΩΝ
					Forum rules
Η είσοδος απαγορεύεται σε όλους πλην αυτών που αναγνωρίζουν εαυτόν ως κάγκουρα και δέχονται το χιούμορ
	Η είσοδος απαγορεύεται σε όλους πλην αυτών που αναγνωρίζουν εαυτόν ως κάγκουρα και δέχονται το χιούμορ
- 
				St. Tselios

Re: Γ' ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΩΝ ΑΡΧΙΚΑΓΚΟΥΡΩΝ & ΚΑΓΚΟΥΡΩΝ

Για αυτό τα πήρες στον αφαλό και στην μασχάλη από το πρώτο μισάωρο;Ήθελες να κάνεις αυτά που είχες μάθει με τον τζιμάκο αλλα διαμαρτυρήθηκε το όχημα;alexis wrote:το γκαζι ειναι ευλογιμενο....St. Tselios wrote: Agio to gazi......les kai einai ateleiwto!!!
- XJ ''The Doctor''

Εμ, δεν ηθελες XJ που πυροβολει 

Πηγες να μου ανεβεις με τον αναπηρο παππου την ανηφορα....που πας ρεεεεεεεεεεεεεεεε

Πηγες να μου ανεβεις με τον αναπηρο παππου την ανηφορα....που πας ρεεεεεεεεεεεεεεεε
XJ 4.6L stroked, 7.5'' lifted, Arb locked, D44f/r chrome shafted and stock leather seats...running on 35's
Proudly Honorary member of 4x4 Kagkouras Club
						Proudly Honorary member of 4x4 Kagkouras Club
Καλά σου λέει ο επίτιμος!!!!Άσε που είχε έτοιμο και το δικό του για πούλημα και θα έπαιρνες και μοναδικό όχημαXJ ''The Doctor'' wrote:Εμ, δεν ηθελες XJ που πυροβολει![]()
Πηγες να μου ανεβεις με τον αναπηρο παππου την ανηφορα....που πας ρεεεεεεεεεεεεεεεε![]()
![]()
![]()
![]()
Πές τα Άγγελε να τ' ακούν μερικοί-μερικοί. Δικαιολογούντε με το ότι έχει δύναμη ο ξυλοπόδαρος, αλλά τελικά τ' @@ μου έχει.aggas wrote:...Ήθελες να κάνεις αυτά που είχες μάθει με τον τζιμάκο αλλα διαμαρτυρήθηκε το όχημα...:alexis wrote:το γκαζι ειναι ευλογιμενο....St. Tselios wrote: Agio to gazi......les kai einai ateleiwto!!!
Το αποτέλεσμα μετράει Τσελάκο!!!!!!!!!!!!!!!
- 
				St. Tselios

Το δικο σου αποτελεσμα ποτε θα το δουμε???

Σύντομα πιστεύω.St. Tselios wrote:Το δικο σου αποτελεσμα ποτε θα το δουμε???
ρε καγκουρες με κουρασατε να διαβαζω.πολλες οι σελιδες.βλεπω οτι εχει αρχισει κ πεφτη πολυ πειραγμα!!! 

εχτες εκανα 1067 χιλιομετρα σερη με μια σταση στον τσελιο κ τον doctor κ το μονο πραγμα που σκεφτομουνα ειναι το τι θα γραφετε μεσα!!!κ οντως ειναι πολλα.
ρε drimon απ οτι καταλαβες σε εχουνε αχτη παρα πολυ.στην συναντηση η θα το παρεις αποφαση οτι θα παω κ θα μου σπασει κατι η θα κατσεις στην ακρουλα σου γιατι θα δυσκολευτης πολυ να πιασεις τα ανηπερβλητα αυτοκινητα της JEEP!!!!

εχτες εκανα 1067 χιλιομετρα σερη με μια σταση στον τσελιο κ τον doctor κ το μονο πραγμα που σκεφτομουνα ειναι το τι θα γραφετε μεσα!!!κ οντως ειναι πολλα.
ρε drimon απ οτι καταλαβες σε εχουνε αχτη παρα πολυ.στην συναντηση η θα το παρεις αποφαση οτι θα παω κ θα μου σπασει κατι η θα κατσεις στην ακρουλα σου γιατι θα δυσκολευτης πολυ να πιασεις τα ανηπερβλητα αυτοκινητα της JEEP!!!!
georgexj wrote:θα δυσκολευτης πολυ να πιασεις τα ανηπερβλητα αυτοκινητα της JEEP!!!!
.........PanosXJ εσυ εισαι?????
Κώστας Γκιαούρης
kostas654 wrote:georgexj wrote:θα δυσκολευτης πολυ να πιασεις τα ανηπερβλητα αυτοκινητα της JEEP!!!!
.........PanosXJ εσυ εισαι?????![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
λέγε... λέγε.... έχει μπεί στην υποσυνήδειτη ψυχοσύνθεση.
if it doesn't break, fix it until it does