CLUB ΚΑΓΚΟΥΡΑΣ 4X4
Forum rules
Η είσοδος απαγορεύεται σε όλους πλην αυτών που αναγνωρίζουν εαυτόν ως κάγκουρα και δέχονται το χιούμορ
Η είσοδος απαγορεύεται σε όλους πλην αυτών που αναγνωρίζουν εαυτόν ως κάγκουρα και δέχονται το χιούμορ
Re: CLUB ΚΑΓΚΟΥΡΑΣ 4X4
Τσέλιοοοοοο πού είσαι...
"Η σιωπή μας, μόνο με τον κατήγορό μας γίνεται σύμμαχος".
Από την άλλη όμως, "Όσο πιο αθόρυβος είσαι, τόσα περισσότερα ακούς".
Από την άλλη όμως, "Όσο πιο αθόρυβος είσαι, τόσα περισσότερα ακούς".
- jimnyskandam
Πειτε μου που και ποτε!!!!!!!!!!!και ολα κανονιζονται!!!!Nicolas wrote:Καλώς τον κάγκουρα.![]()
Τώρα που συστήθηκες θα πρέπει να περάσεις και την τελετή μύησης που εφηύρε το
καμάρι μας, ο βασιλιάς μας, και εφάρμοσε στο Ντριμόνη.
Κοινώς πρέπει να γίνεις λιάρδα, να ρίξεις δυό σβούρες σε κωλάδικο
και τέλος να σου αρπάξει τη μύτη ο βασιλιάς με την παγοτσιμπίδα.![]()
![]()
![]()
![]()
Όλα εγώ ο ταλαίπωρος τα τραβάω....Nicolas wrote:θα πρέπει να περάσεις και την τελετή μύησης που εφηύρε το

Και φορώντας μπλούζα κάγκουρας κλάμπ!Nicolas wrote: ...να ρίξεις δυό σβούρες σε κωλάδικο...

Υ.Γ.: Δεν ήταν κωλάδικο το μαγαζί, μια χαρά μπουζούκια ήταν. Εμείς το κάναμε μπ@υρδέλο.

- jimnyskandam
Εγω πιστευω τα κανουν αυτα επειδη εχουμε jimny και δεν μπορουν να μας ακολουθησουν!!!!!!!!Drimon wrote:Όλα εγώ ο ταλαίπωρος τα τραβάω....Nicolas wrote:θα πρέπει να περάσεις και την τελετή μύησης που εφηύρε το
Και φορώντας μπλούζα κάγκουρας κλάμπ!Nicolas wrote: ...να ρίξεις δυό σβούρες σε κωλάδικο...![]()
![]()
![]()
Υ.Γ.: Δεν ήταν κωλάδικο το μαγαζί, μια χαρά μπουζούκια ήταν. Εμείς το κάναμε μπ@υρδέλο.![]()
![]()

-
1.000 δολάρια “μεροκάματο” για τους μισθοφόρους της Λιβύης
Τα διαβαζει ο Βασιλιας αυτα και σκεφτεται:
"Δεν παω μια βολτα απο εκει...να βγαλω και λεφτα για να παρω και τους αξονες που θελω"
Ανεβαινει σε ενα αεροπλανο για Λιβυη.
Εκει που ηταν στον αερα καποια στιγμη πιανουν ενα κενο αερος...και ταρακουνιουντε.
Παει αμεσως στο πιλοτηριο ο Βασιλιας και λεει στους κυβερνητες:
Βασιλιας: Πως τα παμε καλα?
Κυβερνητης: Δεν καταλαβα!
Βασιλιας:Λεω....απο κεντρικους,ημιαξονια και λοιπα...καλα ειμαστε?
Κυβερνητης:
Ποια ημιαξονια κυριε μου?Που νομιζεται πως ειστε?
Βασιλιας: Μωρε ξερω εγω τι λεω....(και φευγει για τη θεση του)
Τελικα το αεροπλανο φτανει στην Τριπολη και ο Βασιλιας παει κατευθειαν για να καταταγει στον στρατο.
Μιλαει με τους αξιωματικους και τους πειθει πως η καλυτερη ειδικοτητα που μπορει να εχει ειναι....οδηγος.
Μαλιστα του λεει πως εχει μεγαλη εμπειρια στα τετρακινητα και σε κακοτραχαλες θεσεις μαχης θα ηταν χρησιμος.
Του δινουν αμεσως ενα απο τα τετρακινητα φορτηγακια που διαθετει ο Στρατος της Λιβυης για την μεταφορα στρατιωτων στα μετωπα.
Αρχιζει αμεσως το πρωτο δρομολογιο για το μετωπο...
Στο δρομο που πηγαινανε κατι ψιλοακουγε απο κατω.
Σκεφτεται:"Δεν νομιζω να αρχισουμε τα ιδια παλι???"
Φτανουν λοιπον στο σημειο της μαχης και ο Αξιωματικος της αποστολης λεει τον Βασιλια να περιμενει εδω και θα του δωσουν καποια στιγμη διαταγη για το που θα παει.
Συμφωνει ο Βασιλιας και λεει μεσα του:"Δεν παω να παιξω λιγο εδω στους αμμολοφους μεχρι να τελειωσουν αυτοι...?"και παει
Εκει λοιπον που η ριπες των οπλων ηχουσαν ακαταπαυστα......ο Βασιλιας ειχε βρει μια τρυπα στους αμμολοφους,που κανεις δεν τον εβλεπε και επιανε κοφτες απο τον V8 του αμερικανικου ''αγροτικου".
Ξαφνικα σε μια καλη αναπιδιση ακουγετε ενα "ΚΡΑΟΥ"
Βασιλιας:ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΠΑΛΙ?
Αξιωματικος ο οποιος δεν ειδε τι εγινε:"Παμε να φυγουμε γρηγορα.....πλησιασαν οι ανταρτες"
Βγαινει εξω ο Βασιλιας και πηγαινει προς τους στρατιωτες:"Που πατε ρε?......Ενα ημιαξονιο πρεπει να ειναι....Ελατε να βαλουμε ενα χερακι να το φτιαξουμε...ή τελος παντων να παμε με τα μπροστινα"
Οι στρατιωτες ειχαν εξαφανιστει..................
Τι να κανει,τι να κανει ο Βασιλιας....παιρνει τηλεφωνο στον θαλαμο επιχειρησεων του Κανταφι.
Αξιωματικος:Παρακαλω
Βασιλιας:Γεια σας,για ενα ημιαξονιο πηρα
Αξιωματικος:Ποιο ημιαξονιο ρε ανθρωπε?Ξερεις που πηρες?
Βασιλιας:Ειμαι μισθοφορος σας και ειστε υποχρεωμενοι να με καλυψετε.......ακομα και σε ζημιες.
Αξιωματικος:Ποια ζημια ρε φιλε?Εδω γινεται της πουτ@νας και εσυ ψαχνεις για ημιαξονια....Α,παρατα μας (και το κλεινει)
Ο Βασιλιας ξαναπερνει με νευρα:
Βασιλιας:Αν δεν φερετε το γ@μημενο το ημιαξονιο........ηρθα εκει και σας γ@μησα.
Αξιωματικος:Καλα,καλα....πες μου τις συντεταγμενες στο σημειο που εισαι και θα σου'ρθει.
Βασιλιας:Ετσι μπραβο...(λεει τις συντεταγμενες και κλεινει)
Αξιωματικος σε πυροβολιτη:Παρε αυτες τις συντεταγμενες και ριξε ενα πυραυλο εκει....να ησυχασω μ'αυτον τον μ@λακα που εμπλεξα.
Περναει η ωρα και εμφανιζονται στο σημειο του Βασιλια ανταρτες που ειναι κατα του Κανταφι.
Ανταρης:Ποιος εισαι εσυ ρε?
Βασιλιας:Περαστικος ειμαι ρε παιδια.....και καθως επαιζα εκοψα ενα ημιαξονιο.
Ανταρτης:Ρε δεν τα αφηνεις αυτα?Το αγροτικο που εχεις ειναι απο τον στρατο του Κανταφι.
Βασιλιας:Ρε παιδια μην βαρατε......για βολτα βγηκα.
Ανταρτης:Λοιπον το καλο που σου θελω για να σωσεις το τομαρι σου.Βρες μας νερο γιατι εχουμε πεθανει τοσες μερες στην ερημο.
Βασιλιας:Που να το βρω?Δεν εχω.Τι να κανω?
Ανταρτης:Δεν ξερω τι θα κανεις.....αλλα δεν θα την γλυτωσεις.
Σκεφτεται ο Βασιλιας και λεει πως το μονο που εχει να κανει ειναι να προσευχηθει για τελευταια φορα.
Και ξαφνικα......πεφτει διπλα τους ο πυραυλος που εστειλε ο Αξιωματικος απο το κεντρο επιχειρησεων.
Αφου φευγει η καταχνια και το κουρνιαχτο που σηκωσε.........εμφανιζεται απο την τρυπα του μια τρυπα με νερο οπως οι οασεις της ερημου.
Αμεσως οι ανταρτες πεφτουν στα ποδια του Βασιλια και αρχιζουν να φωναζουν ΘΑΥΜΑ.
Με τα πολλα με τα λιγα.....ο πολεμος τελειωνει και ο Βασιλιας γυριζει πισω στην Κρητη παμπλουτος απο τα λεφτα που του δωσανε οι Ανταρτες που τελικα κερδισανε τον πολεμο.
Καποια στιγμη τον επισκευτεται ο Δον στην βιλα του.
Βασιλιας:Καλως τον.
Δον:Ρε μ@λακα......που τα βρηκες τα λεφτα?
Βασιλιας:Κατσε να στα πω.....Λοιπον,εκει που ειχα κοψει ενα ημιαξονιο απο Dana 60 και βαλε...
Δον:Δεν γ@μιεσαι....παλι τα ιδια αρχισες.
Τα διαβαζει ο Βασιλιας αυτα και σκεφτεται:
"Δεν παω μια βολτα απο εκει...να βγαλω και λεφτα για να παρω και τους αξονες που θελω"

Ανεβαινει σε ενα αεροπλανο για Λιβυη.
Εκει που ηταν στον αερα καποια στιγμη πιανουν ενα κενο αερος...και ταρακουνιουντε.
Παει αμεσως στο πιλοτηριο ο Βασιλιας και λεει στους κυβερνητες:
Βασιλιας: Πως τα παμε καλα?
Κυβερνητης: Δεν καταλαβα!

Βασιλιας:Λεω....απο κεντρικους,ημιαξονια και λοιπα...καλα ειμαστε?
Κυβερνητης:

Βασιλιας: Μωρε ξερω εγω τι λεω....(και φευγει για τη θεση του)
Τελικα το αεροπλανο φτανει στην Τριπολη και ο Βασιλιας παει κατευθειαν για να καταταγει στον στρατο.
Μιλαει με τους αξιωματικους και τους πειθει πως η καλυτερη ειδικοτητα που μπορει να εχει ειναι....οδηγος.
Μαλιστα του λεει πως εχει μεγαλη εμπειρια στα τετρακινητα και σε κακοτραχαλες θεσεις μαχης θα ηταν χρησιμος.
Του δινουν αμεσως ενα απο τα τετρακινητα φορτηγακια που διαθετει ο Στρατος της Λιβυης για την μεταφορα στρατιωτων στα μετωπα.
Αρχιζει αμεσως το πρωτο δρομολογιο για το μετωπο...
Στο δρομο που πηγαινανε κατι ψιλοακουγε απο κατω.
Σκεφτεται:"Δεν νομιζω να αρχισουμε τα ιδια παλι???"

Φτανουν λοιπον στο σημειο της μαχης και ο Αξιωματικος της αποστολης λεει τον Βασιλια να περιμενει εδω και θα του δωσουν καποια στιγμη διαταγη για το που θα παει.
Συμφωνει ο Βασιλιας και λεει μεσα του:"Δεν παω να παιξω λιγο εδω στους αμμολοφους μεχρι να τελειωσουν αυτοι...?"και παει
Εκει λοιπον που η ριπες των οπλων ηχουσαν ακαταπαυστα......ο Βασιλιας ειχε βρει μια τρυπα στους αμμολοφους,που κανεις δεν τον εβλεπε και επιανε κοφτες απο τον V8 του αμερικανικου ''αγροτικου".
Ξαφνικα σε μια καλη αναπιδιση ακουγετε ενα "ΚΡΑΟΥ"
Βασιλιας:ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΠΑΛΙ?

Αξιωματικος ο οποιος δεν ειδε τι εγινε:"Παμε να φυγουμε γρηγορα.....πλησιασαν οι ανταρτες"
Βγαινει εξω ο Βασιλιας και πηγαινει προς τους στρατιωτες:"Που πατε ρε?......Ενα ημιαξονιο πρεπει να ειναι....Ελατε να βαλουμε ενα χερακι να το φτιαξουμε...ή τελος παντων να παμε με τα μπροστινα"
Οι στρατιωτες ειχαν εξαφανιστει..................
Τι να κανει,τι να κανει ο Βασιλιας....παιρνει τηλεφωνο στον θαλαμο επιχειρησεων του Κανταφι.
Αξιωματικος:Παρακαλω
Βασιλιας:Γεια σας,για ενα ημιαξονιο πηρα
Αξιωματικος:Ποιο ημιαξονιο ρε ανθρωπε?Ξερεις που πηρες?
Βασιλιας:Ειμαι μισθοφορος σας και ειστε υποχρεωμενοι να με καλυψετε.......ακομα και σε ζημιες.
Αξιωματικος:Ποια ζημια ρε φιλε?Εδω γινεται της πουτ@νας και εσυ ψαχνεις για ημιαξονια....Α,παρατα μας (και το κλεινει)
Ο Βασιλιας ξαναπερνει με νευρα:
Βασιλιας:Αν δεν φερετε το γ@μημενο το ημιαξονιο........ηρθα εκει και σας γ@μησα.
Αξιωματικος:Καλα,καλα....πες μου τις συντεταγμενες στο σημειο που εισαι και θα σου'ρθει.
Βασιλιας:Ετσι μπραβο...(λεει τις συντεταγμενες και κλεινει)
Αξιωματικος σε πυροβολιτη:Παρε αυτες τις συντεταγμενες και ριξε ενα πυραυλο εκει....να ησυχασω μ'αυτον τον μ@λακα που εμπλεξα.
Περναει η ωρα και εμφανιζονται στο σημειο του Βασιλια ανταρτες που ειναι κατα του Κανταφι.
Ανταρης:Ποιος εισαι εσυ ρε?
Βασιλιας:Περαστικος ειμαι ρε παιδια.....και καθως επαιζα εκοψα ενα ημιαξονιο.

Ανταρτης:Ρε δεν τα αφηνεις αυτα?Το αγροτικο που εχεις ειναι απο τον στρατο του Κανταφι.

Βασιλιας:Ρε παιδια μην βαρατε......για βολτα βγηκα.

Ανταρτης:Λοιπον το καλο που σου θελω για να σωσεις το τομαρι σου.Βρες μας νερο γιατι εχουμε πεθανει τοσες μερες στην ερημο.
Βασιλιας:Που να το βρω?Δεν εχω.Τι να κανω?
Ανταρτης:Δεν ξερω τι θα κανεις.....αλλα δεν θα την γλυτωσεις.
Σκεφτεται ο Βασιλιας και λεει πως το μονο που εχει να κανει ειναι να προσευχηθει για τελευταια φορα.
Και ξαφνικα......πεφτει διπλα τους ο πυραυλος που εστειλε ο Αξιωματικος απο το κεντρο επιχειρησεων.
Αφου φευγει η καταχνια και το κουρνιαχτο που σηκωσε.........εμφανιζεται απο την τρυπα του μια τρυπα με νερο οπως οι οασεις της ερημου.
Αμεσως οι ανταρτες πεφτουν στα ποδια του Βασιλια και αρχιζουν να φωναζουν ΘΑΥΜΑ.
Με τα πολλα με τα λιγα.....ο πολεμος τελειωνει και ο Βασιλιας γυριζει πισω στην Κρητη παμπλουτος απο τα λεφτα που του δωσανε οι Ανταρτες που τελικα κερδισανε τον πολεμο.
Καποια στιγμη τον επισκευτεται ο Δον στην βιλα του.
Βασιλιας:Καλως τον.
Δον:Ρε μ@λακα......που τα βρηκες τα λεφτα?
Βασιλιας:Κατσε να στα πω.....Λοιπον,εκει που ειχα κοψει ενα ημιαξονιο απο Dana 60 και βαλε...
Δον:Δεν γ@μιεσαι....παλι τα ιδια αρχισες.

ΕΠΕΣΤΡΕΨΕΣ ΚΑΙ ΓΑΜΗΘΗΚΕΣ ΠΑΛΙ!!!!!
είχες δεν είχες... πάλι ημιαξόνιο έκοψα...
μα μια σοϊκή ιστορία δεν υπάρχει?
μια ιστορία χωρίς να κόβω ημιαξόνιο και χωρίς να κάνω μονίμως το μαλάκα...?

είχες δεν είχες... πάλι ημιαξόνιο έκοψα...
μα μια σοϊκή ιστορία δεν υπάρχει?
μια ιστορία χωρίς να κόβω ημιαξόνιο και χωρίς να κάνω μονίμως το μαλάκα...?

if it doesn't break, fix it until it does
-
antonisxj στην υπογραφη του wrote:...αναβαθμίστηκα, τώρα κόβω και ξένα ημιαξόνια...

Ρε Σταύρακα..........
έγραψες πάλι ρε αδερφέ........